כאבים בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך
    רועי
    16/09/2010

מזה שנה בערך אני רץ, וכעת חווה את הפציעה הראשונה. בשבת רצתי וכאבה לי קצת הברך, אז תכננתי לקחת יומיים הפסקה. ביומיים האלה לא הרגשתי את הברך מלבד בירידה במדרגות. שלשום ניסיתי לרוץ, וכאב לי אז הפסקתי ישר. אמש כבר לא היה שום כאב, אפילו בירידה במדרגות כמעט לא הרגשתי את הברך, אבל שוב כמה מאות מטרים אחרי תחילת הריצה שוב היו לי כאבים, והפסקתי די מהר.
    יש לציין כי אני רץ לרוב על מדרכות וכבישים, ואולי זה גורם לכאב, אבל מה אני אמור לעשות כעת? האם מנוחה של עוד כמה ימים תעזור?
    הכאב הוא בפיקת הברך, וזו פעם ראשונה בחיים , עד כמה שאני זוכר, שיש לי כאב שם.
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך

הוספת תגובה

• כאבים בברך

שרון רוזנמן
    16/09/2010

קודם כל מנוחה כמה ימים זה הדבר הנכון אך אם הכאב ממשיך תנסה לחשוב האם היה משהו שעשית שונה ממה שאתה רגיל לו. אולי החלפת נעליים, הוספת מאמץ כלשהו וכד,. אם לכל אלה אין תשובה כדאי ללכת להיבדק ע"י רופא המתמחה בתחום ולטפל בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רועי
    16/09/2010

החלפתי נעליים אבל רצתי איתם רק ריצה קצרה בודדת, ואת הריצות הארוכות עדיין רצתי עם הישנות. יכול להיות שהשפעה של ריצה אחת היא עד כדי כך משמעותית?
    יתכן שהעליתי קצת מאמץ בשבוע שעבר, ואולי זו ההשפעה. אנסה לנוח ולחזור בהדרגה, תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו