מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקע בקרסולאופיר02/10/2010
שלום רב
אציין שאני פעיל גופנית ריצה שחייה אופניים וכדורגל
לפני כחודש נקעתי את הקרסול. שבוע אחרי לא עשיתי פעילות ונתתי לקרסול לנוח. אחרי שבוע ראיתי שהנפיחות לא יורדת, אך לא הרגשתי כאב קריטי, הלכתי לצילום והתחלתי שיטת RICE פעמיים ביום קרח וחבישות
מאז, כחודש ימים איני מתעמל, חובש מדי פעם- בעיקר כשיוצא לרחוב . אני ממש מתוסכל מזה כי הפעילות היא למטרת ירידה במשקל
שאלותי- האם אני יכול לחזור ללכת או לרוץ? אופניים? שחיה? כדורגל? ספינינג?
האם אני צריך טיפול פיזיותרפי? האם יש שירות כזה בקות חולים כללית?
האם עלי לקבע במהלך הריצה או במהלך היום? האם איירקאסט יעיל? או שמספיק גרב אלסטית במהלך הריצה?
מתי כן לחזור לפעילות?
האם לחזור לRICE?
תודה
אופיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיון שיוד לא הגעת להחלמה מלאה הרי
ד''ר יוני ירום03/10/2010שפיסיותרפיה הכרחית.
השרות ניתן כמובן במסגרת הקופה אך הדגש צריך להיות על שיקום קרסול
בינתיים , אם חוזר לפעילות (ואפשר) רצוי עם תומך קרסול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)