מהו הטיפול המהיר להורדת נפיחות בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהו הטיפול המהיר להורדת נפיחות בברך
    מיקי לס
    31/10/2010

מעדתי בצעידה ונחבטתי בברך בכף היד ובראש מהמדרכה ואבן השפה.
    בצילום לא נמצא שבר בברך. מהנפילה קיבלתי שפשוף בברך, בכף היד וירד דם מהאף.. לאחר עצירת הדם המשכתי במסלול ההליכה לפי התרגולת הרגילה ללא כאבים מיוחדים. רק בשעות הערב הרגשתי מעט נפיחות בברך מלווה בכאב קל. ךמחרת פניתי למוקד רפואי אורטופד בדק הורה לצלם את הברך.
    האבחנה:נפיחות ורגישות לטרלית טווח תקין יציבות שמורה, רגישות קלה מסרק 5 משמאל ללא נפיחות או הגבלה.בצילום אובחנו שינויים ניווניים בברך., לכאבים לפי הצורך קרור מקומי. היום יומיים אחרי המקרה אזור הברך נפוח מאוד! ומתקשה בהליכה ובכיפוף הברך..עשיתי קירור מקומי אבל הנפיחות נותרה בעינה. מה המלצתכם לטיפול עצמי בבית מלבד מנוחה עם רגל מורמת?
    אודה מראש להתייחסותכם, אני מת לצעוד כפי שאני נוהג כל יום בין שעה לשעתיים. נמצא בכושר טוב. אני בגיל 67.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מהו הטיפול המהיר להורדת נפיחות בברך - תגובה

ד''ר יוני ירום
    02/11/2010

יש לפנות לאורטופד לבדיקה מעמיקה של הברך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת נפיחות בברך

מורן אבן
    24/11/2010

שלום מיקי

טיפול בדיקור יכול להאיץ החלמה משום שהדיקור מוריד דלקת ונפיחות מקומיים, גם כמה אימונים ברטט ועיסויים מקומיים יכולים לעזור לנקז את הנוזלים מהאיזור. אחרי חבלה במפרק תמיד לשים קרח, אחרת יש לגוף תכונה להביא למקום נוזלים ולהם לוקח חודשים להתפנות.

בברכה, מורן אבן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו