מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח ארתרוסקופיאילן23/11/2010
אני מתאמן ומתחרה בקראטה וג'ו-ג'יטסו מסורתי(יפני) ולפני בערך שמונה חודשיים נפצעתי באימון.
עד שטיפלתי בבעייה שלי לקח זמן ולפני 3 שבועות עברתי בדיקת MRI שאישרה שיש לי קרע במניסקוס הפנימי בברך ימין.
האורטופד שבדק לי את הברך אחרי שהוא ראה את תוצאות בדיקת ה-MRI, אמר שאני צריך לעבור ניתוח.
הוא גם רשם:
ברך ימין:
טווח תנועות מלא, יציבות שמורה, מגירה קדמית +, מעט יותר חופש משמאל.
לחמן שלילי.
רגישות בסדק המפרק הפנימי, מק מורי חיובי למניסקוס הפנימי.
קרע במניסקוס הפנימי, בקרן האחורית הצולבת הקדמית המשכית ושלמה.
ששאלתי אותו עם הקרע קטן, או אמר לי לא והוא גם לא אמר לי אם הוא גדול.
גודל הקרע משפיע על על זמן ההחלמה?
לכמה זמן אני יהיה מושבת עד שאני יוכל לחזור לפעילות?
איזה טיפולים אני אמור לעבור לאחר הניתוח?
באיזה בית-חולים מומלץ לעבור את הניתוח?
אני שואל באיזה בית-חולים מומלץ לעבור את הניתוח, בגלל שהרופא שנתן לי את ההפנייה לניתוח בבית-חולים אסותא חיפה, הוא רופא שם וזה נראה לי קצת חשוד.
נ.ב
שכחתי לציין שאני כרגע חייל.
יכול להיות שיהיו לי פחות מקומות לעבוד בהם את הניתוח בגלל שאני חייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ארתרוסקופי - תגובה
ד''ר יוני ירום25/11/2010אכן צריך לבצע את הארתרוסקופיה לפי התוצאות
כחייל הינך יכול לעבור את הניתוח בכל בית חולים הקשור לצבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ארתרוסקופי - תגובה - תגובה
שרון רוזנמן25/11/2010אחרי הניתוח תצטרך פיזיותרפיה
משך ה"השבתה" תלוי בתפקידך בצבא וכמה פעילות פיזית זה דורש ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)