מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםדורין01/12/2010
שלום שוב פעם....
אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל אנסה לקבל מענה בכל זאת...(-:
עד לפני מספר חודשים הייתי עושה הליכות של 40 דקות בתדירות גבוהה יחסית.
בחודש האחרון, כל פעם שאני מתחילה הליכה, לאחר 10-15 דקות אני מתחילה להרגיש כאבים משתקים וחודרניים בצדדים החיצוניים של השוקיים שבעקבותיהם אני נאלצת לשבת מספר דקות עד שהכאב יחלוף (בישיבה זה אפילו יותר כואב אבל אין ברירה...). אינני ממשיכה בהליכה משום שהכאב חוזר שוב פעם לאחר 10 דקות, לכן אני נאלצת לחזור בחזרה לאחר שהכאב עובר.
אשמח לקבל מענה לתופעה או הפנייה למקום אחר...
תודה מראש
דורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
שרון רוזנמן01/12/2010כדאי לבדוק מה הגורם ואז לטפל בו.
האם החלפת נעליים בזמן האחרון?
כדאי להיבדק ע"י אורטופד-יתכן והבעיה מקורה בעמ"ש תחתון וכו,
יש אפשרויות רבות וצריך לבודקן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)