מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכיבות שמיכהאמיר03/01/2011
שלום רב
אני בן 40 מתמיד בשכיבות שמיכה כבר כמה שנים
עד לפני חודשיים שילבתי עם מכון כושר מעט מכשירים
והיום רק בבית עם שכיבות שמיכה ו2משקולות של 10 ק"ג כ"א
לאחרונה אני מרגיש כאב בחיבור כף היד ליד עצמה(לא בכף ובאצבעות) כאשר אני עושה שכיבות שמיכה או מתאמן עם המשקולות מייד לאחר מכן מרגיש חולשה חזקה באיזור הזה כאילו המקום נרדם זה לא בדיוק כאב.
מה ואיך ניתן לטפל במצב כזה? האם יש רצועה מיוחדת למקום הזה?
האם משחה מסויימת? האם להפסיק אימונים לאלתר?
ראוי לציין שלאחר כמה שעות זה עובר וחוזר לאחר האימון הבא
תודה מראש
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף לשאלה
ערן03/01/2011אני לפעמים מעמיס ארגזים כבדים לגובה (מעל הראש) וכל המשקל של הארגז מונח על כף היד שלי כשהיא מוטת אחורה בזווית של כמעט 90 מעלות...
ואני מפחד שיקרה משהו או שאני אסבול מדלקת באיזור ואני מחפש גם כן משהו לשים על איזור פרק היד בעת ביצוע הפעולה.. (משהו בסיגנון "קרסוליות" רק לפרק היד)י תתודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכיבות שמיכה - תגובה
ד''ר יוני ירום05/01/2011קיים לחץ עצבי בכיפוף כף היד לאחרו
שנה זוית החזקה של כף היד בעת ביצוע התרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)