מתיחה בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחה בברך
    ברי
    21/02/2011

שלום,

שמי ברי, בן 42 ואני טריאתלט כבר מספר שנים(רץ ורוכב כבר עשרות שנים). לאחרונה אני חווה כאבים בברך ימין וכעת הכאב הגיע לכך שיש לי קושי בקיפול הרגל. עיקר הכאב מגיע לא עם קיפול הרגל (ברך) אלא בסוף התנועה של ישור הרגל, אז אני מרגיש מעיין מתיחה בצד החיצוני של ברך ימין. ביקרתי אצל אורטופד שטען כי או הכאב נובע מדלקת או מקרע במיניסקוס. הוא נתן לי מירשם ל Celcox100 למשך 30 יום ואמר לחזור אליו אם זה לא עובר. רציתי לשאול האם יש איזו שהיא בדיקה (או רופא) שיכול להיות יותר ספציפי באיתור ובטיפול הבעיה. התקופה הזו של השנה היא "הפגרה" "שלנו" ואי טיפול ואיבחון נכון של הבעיה יכול "לקלקל" לי את כל עונת התחרויות המתקרבת ובאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחה בברך

הוספת תגובה

• מתיחה בברך - תגובה

שרון רוזנמן
    27/02/2011

כדאי להיבדק ע"י רופא מומחה לפציעות ספורט- יתכן והוא ישלח אותך לבדיקת אולטרא סאונד ולטיפול פיזיותרפי- אם לא יועיל יתכן ואף תישלח לmri

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו