מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במפרק הירךדור05/03/2011
שלום,
אני בחור בן 27. לפני כשנה אחרי שבוע של ריצה מאומצת הרגשתי כאבים עזים במפרק ירך שמאל. המצב היה שבקושי יכולתי לדרוך על הרגל. לאחר כמה ימים הכאב עבר ועברה עלי שנה עמוסה בכאבים לא מובנים ("מעטפת" הירך - לא בעצמות, אשך שמאל, גב תחתון אחורי) שהיו באים והולכים. בנוסף הרגשתי תחושת אי נוחות כללית באגן - פחד לזוז וכדומה.
היו תקופות שהרגשתי ממש בסדר, ומאחר ואני מבלה את רוב יומי בישיבה חשבתי לא להתנוון והרשתי לעצמי לעשות פעילות גופנית, אבל תמיד אח"כ היה לי סבל גדול של כאבים שעברו רק אחרי כמה ימים - וגם אח"כ נשארו "ברקע" בצורה עמומה ומטרידה.
אחרי פניה לאורטופד נשלחתי לצילום אגן, סיטי ע"ש מותני, בדיקה אצל כירורג ואורולוג ולא נמצא קשר ישיר. אציין שטופלתי גם בכדורים אנטי דלקתיים (ארקוקסיה) שלא הועילו.
כעת אני בהמתנה לבדיקת MRI של מפרקי ירך - הכאב ממש מתרכז במפרק שמאל וההרגשה היא הפעם של כאבים "בעצם" ולא במעטפת, ויש לי כאבים חזקים בישיבה ועמידה סטטית, גם ללא פעילות כלל.
מאחר ואני משער שהבדיקה תוכל להיות לא מוקדם מעוד 3 שבועות, רציתי לדעת אם יש עוד סוגים של בדיקות שאני יכול לקחת במקביל ויועילו לשפוך אור על הנושא, ואולי השערות על מקור הבעיה- שיכולים להנחות אותי בהתנהלות היום-יומית עד לאבחון.
(סבלתי בעברי הצבאי משברי מאמץ דרגה 4 בירך שמאל)
תודה רבה מראש,
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפרק הירך - תגובה
שרון רוזנמן06/03/2011נראה לי שאתה עושה את הבירור הנכון כרגע-תמשיך בבירור בהתאם למימצאי הMRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)