מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעה בבטן תחתונה ומפשעה שמאלישראל09/03/2011
שלום דר'
אני בן 27 משחק כדורגל ועוסק בספורט ללא שום הגבלה במשך שנים, לפני כחודשיים לאחר משחק כדורגל (זכור לי שנפלתי) הרגשתי כאב חד במפשעה, ובנוסף כאב בבטן תחתונה, חשוב לציין שאני מתאמן בחדר כושר,
בביצוע אולטרא סאונד מפשעתי ובטן כללי לא אובחן סימני בקע או כל ממצא אחר, אני כבר כחודשיים לאחר הפציעה ועדין לא אובחן אצלי בעיה מדוייקת...כך שאני יכול לשוב לפעילות עקב כאבים שמגיעים לאחר כ 20 דק משחק
ייתכן ששרירי הבטן משפיעים על כאבים במפשעה...???
מה עליי לעשות? טיפולים שצריך וכו'...
מבקש את דעתך/עזרתך, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה בבטן תחתונה ומפשעה שמאל - תגובה
ד''ר יוני ירום10/03/2011האפשרויות מצביעות בכיוון פגיעה כגון קרע קטן של שרירי בטן תחתונה או תגובה דלקתית מאוחרת
יכול להיות שצריך לבצע MRI לדופן בטן תחתונה ואגן על מנת להגיע לאבחנה
בנוסף פיסיותרפיה יחודית ומדוייקת יכולה לשפר מאוד המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על היתייחסותך
ישראל11/03/2011ד"ר שלום רציתי לומר לך תודה,
ובנוסף כמה דברים שלא ברורים לי...
האם יש קשר בין דלקת או כל פציעה אחרת בשרירי הבטן לבין המפשעה? (מה שאני לא מבבין זה למה כואב לי במפשעה בזמן פעילות ולא בשרירי הבטן)
ודבר שני:
במידה ויש דלקת מה הטיפול הנכון לעשות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על היתייחסותך - תגובה
ד''ר יוני ירום11/03/2011ברוב המקרים כן
פעמים רבות כאבי מפשעה מוקרנים ממקום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)