כאבי גב, אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב, אשמח לקבל תשובה
    ירדן
    04/05/2011

שלום!,
    אני מתעסקת בספורט ביום יום רצה למרחקים ארוכים,
    לפני כשבוע בערך יצאתי לריצה קשה מאוד של כ-26-27 ק"מ,יש לציין שאני עובדת כם בחדר כושר, בתחילת הריצה הרגשתי כאבים ברגל קצת מתחת לתאומים ומעל גיד האכילס , עצרתי והתחלתי לעבוד על חימום, כשהרגשתי שהגוף חם המשכתי בריצה ובמהלכה בהתחלה זה עדיין קצת כאב אבל אחרי זה השתחרר, בסוף הריצה עשיתי מתיחות ולא עשיתי שחרור רציני, המתיחות שלי היו גבוהות ולא מועילות אחרי ריצה ארוכה , יום למחרת התחלתי להרגיש כאבים באזור הישבן, ובמהלך היום הכאב נגע גם באזור הגב התחתון והתחלתי להרגיש כמו קנאקים בגב, הכאב הוא נסבל אבל קשה מאוד ללכת, לצחוק, לשבת, אין לי כאבים באזורים אחרים בגוף כלל.
    עשיתי הפסקה קצת עם הספורט, הלכתי לאורתופד הוא בדק אותי בעזרת כמה תרגילים, ואמר שזה יכול להיות שריר תפוס אולי שריר שנמתח ונתן לי משחה לטיפול בכאבים ודלקות וקומפרסים עם קרח\ חום למשך כעשרה ימים.
    אני מאוד מודאגת לגבי ההמשך בינתיים אני צולעת ולא ממש יכולה לעשות פעילות ספורטיבית,והייתי מאוד רוצה להמשיך עם הפעילות.
    אשמח לקבל מידע בקשר לבעיה שלי, והאם אני יכולה להמשיך לעשות פעילות ספורטיבית, או כמה זמן לתת לגוף מנוחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב, אשמח לקבל תשובה

הוספת תגובה

• כאבי גב, אשמח לקבל תשובה - תגובה

ד''ר יוני ירום
    12/05/2011

שלום לירדן
    נשמע די הגיוני שהפגיעה בשוק גרמה לשינוי צורת הריצה עד כדי עומס על חלקים גבוהים יותר.
    אין ברירה אלה לטפל במוקד הראשוני שהינו בשוק ולהמשיך משם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו