מניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניסקוס
    רונן
    12/06/2011

אני בחור כבן 40 די פעיל. לפני כשנתיים נפצעתי במשחק כדורסל וקרעתי את המיניסקוס. עברתי ניתוח ארתרוסקופי של המניסקוס בחלק הפנימי של הברך. כיום הכאבים חזרו ומאוד קשה לי לתפקד ביומיום. האורטופד שהייתי אצלו אמר שאין כל כך מה לעשות כי האפשרויות הניתוחיות לא מומלצות לגיל שלי (צעיר מדי...). הוא אמר שהוא ממליץ למשוך את המצב כמה שיותר עד שממש אין ברירה.
    האם יש פתרון אחר? ראיתי בטלויזיה שיש שתלי מיניסקוס שמשתמשים בהם בארץ. אולי הם כן יתאימו לי?
    תודה רבה, רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניסקוס

הוספת תגובה

• מניסקוס - תגובה

ד''ר יוני ירום
    12/06/2011

צריך לעשות הערכה מחדש של המצב - MRI של הברך יעזור
    לפי התוצאות אפשר לשקול התערבות חוזרת או פיסיותרפיה
    בכל מקרה אין כאן מצב של אי עשייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להשתלת מינסקוס

אורי
    26/06/2011

אני בן 23 ועברתי לפני כחודשיים וחצי השתלת מינסקוס בברך ימין בצד המדילאלי פנימי
    לאחר בירור מקיף שעשיתי בארץ לא מתעסקים עם ניתוחים כאלה בגלל שאין בנק של שתלים.
    עשיתי את הניתוח בברצלונה חשוב לציין שלאדם שיש שחיקה של הרבה זמן הניתוח לא יהיה רלוונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו