חוות דעת על תוצאת mri אחאי שני ניתוחים

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על תוצאת mri אחאי שני ניתוחים
    נגב
    03/07/2023

שלום רב. עברתי לפני שלוש שנים פציעה בכדורגל ונקרע לי המניסקוס.
    עברתי ניתוח ראשון לתפירת ולאחר שנה וקצת ניתוח שני להוצאת החלק שנתפר כי לא צלח, אני כמעט שנה אחרי הניתוח השני.
    אחרי הטיפולי פיזותרפיה אחרי ניסיונות חזרה למכון כושר ולריצות ללא הצלחה
    פעולות בסיסיות כמו עמידה ממושכת על הרגל ותנועות מסוימות מכאיבות לי נורא ואני סובל רוב היום מכאבים מאחורי הברך ואני נורא מתוסכל
    מבדיקת mri שעשיתי לפני חודש רשום ״עיוות , הידקקות ואותות חגיגיים דיפוזיים עם רושם לקרע אלכסוני קטן
    סימני נזק חדש בסהרון המדיאלי, כנראה שינויים פוסט ניתוחיים עם רושם לקרע במעבר גוף- קרן אחורית לקורלציה קלינית״
    הייתי לפני כמה ימים אתל רופא מומחה שאמר לחזור לרופא המנתח או ללכת למרפאת כאב
    אני לא יודע מה לעשות אני לא מצליח לתפקד אני בן 23 שלוש שנים ככה הייתי חי ספורט ואני כבוי
    לא יודע אם ללכת שוב לרופא אחר וששוב לא ירצו לטפל בזה כי רופא אחר ניתוח
    הרופא המנתח אמר שהכל בסדר ואני בחרדה על הברך בביקורת שעשיתי אצלו כחודש וחצי אחרי הניתוח השני
    לא יודע אם יש קרע הרופא אומר שהmri לא ברור אחרי ניתוח אי אפשר לדעת אם זה בגלל שהורידו חתיכה מה מיניסקוס או קרע חדש אבל אין מה לעשות
    אשמח לחוות דעת או ייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר בועז ליברמן
    03/07/2023

זהו פורום אונקולוגי, אתה זקוק לרפואת ספורט
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו