דיסקלקוליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיסקלקוליה
    שולי
    10/09/2012

אני תלמידת כתה י ומאובחנת בדיסקלקוליה .בשנה שעברה נאמר לי שאוכל להמיר את הבגרות במתמטיקה לפיזיקה אך להפתעתי הרבה הוחלט שזה בלתי אפשרי בבית סיפרי או בכלל כי יש עם זה בעיה אז זאת אומרת שאני אלמד ואשקיע עוד 3 שנים בידיעה מראש שתעודת בגרות לא יהיה לי בסוף מה עושים והאם אפשר למצא פתרון ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיסקלקוליה

הוספת תגובה

• דיסקלקוליה

שולי
    11/09/2012

ראשית תודה על התשובה המהירה .
    פניתי ליועצת בית הספר בבקשה להמיר את המתמטיקה למקצוע מאפשר אחר אך מיד היא הודיעה שאין זה אפשרי בכלל ובפרט בבית הספר הזה כי גם כך אין להם את המגמותהאלה {כגון פיזיקה}
    אז מה אני יכולה לעשות? האם להעביר את הילד שלי לבית ספר אחר או שאנו מהמרים על בגרות 3 יחידות ובתקווה שהוא יעבור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיסקלקוליה - תגובה

ד''ר אסנת כנען
    11/09/2012

אני ממליצה לך להתייעץ בשאלה זו עם המאבחן/נת שמכירים את בנך ועם השירות הפסיכולוגי שמלווה את בית הספר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו