התנהלות לקויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות לקויה
    נאסר
    04/03/2014

שלום רב,
    אני סטודנט למשפטים שנה ג באחד ממוסדות ההשכלה הגבוה המוכרים בארץ.
    אני מאובחן ADHD ולאחרונה ocd . וזאת לצד דיסגרפיה ודיסקלקוליה לא מאובחנות בשל העדר משאבים הנובעים ממצב כלכלי קשה.
    מאז שנתי הראשונה אני מתמודד למצות את הזכויות המגיעות לי לפי דין ולמרות שהצגתי אבחון tova וחוות דעת רפואית מנוירולוג וכן מסמכים דוגמת חוזר מנכל משרד הבריאות ואחרים, אני עדיין נאלץ להאבק מול חוסר רגש ומודעות למצבי ולמצב הדין.
    רק לאחרונה הותר לי לקבל תוספת זמן לבחינות כאשר בקשותי להבחן בחדר נפרד ובמחשב נענו בשלילה, במהלך כל הבחינות ועל אף תוספת הזמן איני מצליח לענות על יותר מ 70%-80% משאלות הבחינה, העניין נובע מרעשים רבים שנעשים בכיתת הבחינה ולא מאי ידיעת התשובה הנדרשת.
    במספר פעמים חוויתי התעללות מצד המשגיחים כאשר טענו בפני שאין לי תוספת זמן וזאת בשל העובדה שמזכירות התלמידים לא ציינה זאת ליד שמי, כשהייתי מבקש שיבדקו זאת עימם הם היו מסרבים ופעם אחרת שיצאתי בעצמי מהבחינה לברר את הנושא, כשאני מניח את מחברת הבחינה בנימוס מול שולחן המשגיח/ה ועולה למזכירות, נדהמתי כאשר לאחר מספר דקות הגיע המשגיח/ה ואמר/ה שהפרתי את הסדר בכיתה וזרקתי את מחברת הבחינה בתוקפנות גם שהצטרפו תלמידים מהכיתה והעידו את אשר התרחש, הועדף שלא לקבל את גרסתי ובקשתי לחזור לסיים את הבחינה נדחתה.
    בפעם אחרת בקשתי שקט באדיבות על מנת להתרכז בבחינה בתגובה זומנתי לוועדתת משמעת על הפרת סדר ! (הזימון בוטל לאחר שאיימתי בתביעה משפטית).
    לאחרונה פנה אלי אחראי מהסגל האקדמי והבהיר בפני שאם לא אעלה את ציוני באופן משמעותי תשלל ממני מלגת לימודים מיוחדת שניתנה על פועלי בתחום מסוים בקהילה ואשר לא הייתה תלויה בהשגים אקדמים כאלה ואחרים בהווה, כשתיארתי בפניו את מוגבלותי הוא ענה לי: יש גבול כמה אפשר להסתלבט על כולם !
    אציין שמאז אותו מקרה אני לא נגש יותר לבחינות בשל הפחד לאבד את המלגה ובשל החרפה ניכרת במצבי הנפשי בין הייתר בשל ההתיחסות לאדם הכואב שבתוכי.
    אשמח לכל עזרה ותמיכה,
    סטודנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהלות לקויה

הוספת תגובה

• התנהלות לקויה - תגובה

שרון צונץ
    10/03/2014

הי נאסר
    כואב לקרוא את מה שאתה מספר
    אני מציעה לך לפנות לעמותת הילל, הם עוזרים לסטודנטים הסובלית מלקות למידה
    בכבוד רב
    שרון צונץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו