מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבחון דיסקלקוליה לקראת בחינת הפסיכומטרייעל ברק25/11/2016
שלום, אני יעל אני בת 20 והתחלתי לפני חודש וחצי קורס פסיכומטרי. אחרי שסיימתי בהצטיינות 4 יחידות מתמטיקה, אני שבה להתמודד עם הבעיה שהייתה לי בבית ספר היסודי- חישוב תרגילים ללא מחשבון. מתוך תחושת חוסר אונים התחלתי להתעניין על דיסקלקוליה ובאמת נתקלתי בפרמטרים שאני עומדת בהם שמלווים אותי לאורך חיי כמו קושי רב (והתקף לב קטן)כשזה מגיע לחישוב כסף, עודף, סידור חשבון במסעדה וכדומה - הפעולות האלה הן בלתי אפשריות עבורי ואני מוותרת עליהן מראש. כמו כן יש לי קושי בלזכור מספרי פלאפון ואת לוח הכפל, התבלבלות מביכה בין ימין לשמאל, התבלבלות בין חיבור לכפל ובין חיבור לחיסור ולפעמים לפעמים אני כותבת 36 כשאני מתכוונת ל63. הנקודה היא שלאורך שנות התיכון הייתי תלמידה מצטיינת , גם במתמטיקה (אומנם כי היה לי מחשבון) וכשאני מעלה בפני אנשים את האופציה שיש לי לקות למידה הם ממש צוחקים ואומרים שאין סיכוי. השאלה היא עד כמה אני יכולה לאבחן את עצמי בצורה כולשהי, אם אכן יש סיכוי שקיימת אצלי הלקות הזו ויהיה לי שווה להשקיע את הכסף לאבחון. האם יכול להיות שאני סובלת מלקות אף על פי שהייתי תלמידה מצטיינת ?
אשמח לתשובה אני באמת מתוסכלת מהיסוד בכל מה שקשור לפרק הכמותי בבחינה !!! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקות
שרון צונץ09/05/2017כן, יש חיה כזו, הצטיינות ולקות
שווה אבחון והתאמות אם צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט יכול להיות
שרון צונץ17/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)