הפרעות קשב לילד בן 9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב לילד בן 9
    לינה
    25/04/2017

הבן שלי ביכתה ג חווה קשיים בלימודים .. זה בלט בעיקר בכיתה ב ... קשיים בהתארגנות, שוכח דברים בבית ובבית ספר, מוסח דעת בקלות, קשה לו להתרכז בכיתה, מתקשה בהבנת הוראות המורות, חסר סבלנות, זז הרבה בכסא, הקריאה שלו איטית, בתמליל הוא מחסיר ומחליף אותיות...
    מה שמדאיג זה שהוא מאוד עצוב לאחרונה, הוא אמר לי שהוא לא מבין דברים בהנדסה ובחשבון שחבריו אומרים שהם די פשוטים וזה מתסכל אותו מאוד
    הוא בילד מאוד חברותי ואהוב, נעים ועם הרבה מוטיבציה ורצון להצליח וכואב הלב לראות אותו נשבר כך
    לצערי האבחון הפסיכודידקטי עשינו רק בחודש האחרון כי לא ידענו קודם שצריך. אנחנו מחכים לתור לנוירותוג כאשר המטרה כמובן לתת מרשם לריטלין
    אני יודעת שה לא פותר את הבעיה.. אני מאוד מבקשת לתת המלצות על שיטות טיפול שעובדות .. מכונים .. מטפלים באיזור פרדס חנה - קציר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב לילד בן 9

הוספת תגובה

• קשב

שרון צונץ
    09/05/2017

מנסיוני הטיפול התרופתי (לאו דווקא רטלין) יכול מאוד לעזור
    מציעה לפנות לפסיכולוג/ית של בהס לקבל הדרכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו