מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פסיכומטרי לילדים עם לקויותישראלה רגב20/05/2009
שלום,בתי השתחררה מהצבא לא מזמן וחושבת על לימודים אקדמאיים גבוהים באוניברסיטה ולא מוכנה להתספק במכללה. היא אובחנה כבר בכיתה ד' כבעלת הפרעת קשב וריכוז וקיבלה הקלות בבחינת הבגרות ונעזרה לאורך התיכון במורים פרטיים ובסופו של דבר השיגה תעודת בגרות מעל הממוצע. כעת אני חוששת לשלוח אותה למכון פסיכומטרי גדול ומפחדת שלא תמצא את הכלים שמתאימיןם לה
רציתי לדעת אם יש איזהשהו מכון ידוע ומוכח שפועל לטובתם של לקויי הלמידה?
מהבירורים שלי מצאתי רק כאלה שצמצמו את גודל הכיתה אך לא שינו דבר בשיטות ההוראה או בהכשרתם של המדריכים.
מה את מציעה לעשות? האם יש מקום שאכן עונה על הצרכים האלה ולא עולה הון תועפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לקראת הפסיכומטרי
שמאי כרכום20/05/2009שלום,
אינני יודע האם יש מכון פסיכומטרי המתמחה בהכנת תלמידים לקויי-למידה לקראת הבחינה הפסיכומטרית. יחד עם זאת, חשוב שתדעו כי ישנם מועדים ספציפיים המיועדים לסטודנטים בעלי לקות כך שהם יכולים לקבל הארכת זמן והתאמות נוספות הדרושות להם להיבחנות.
עליך לפנות אל האונברסיטה או ישירות אל המכון להערכה שמקיים את הבחינה הפסיכומטרית ולברר אצלם מהן הדרישות בכדי שבתך תוכל להרשם למועד הבחינה המיוחד. בדרך כלל מדובר בהגשת איבחון פסיכו-דידקטי בר-תוקף ושנערך במקום המוקר על ידי המוסד להשכלה גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לפסיכומטרי
עדי20/05/2009אם אני רוצה להתקבל לעתודה ולעשות פסיכומטרי עם אבחון, זה יופיע להם שאני עשיתי פסיכומטרי עם הקלות?
דבר נוסף, אני רוצה להשתמש בריטלין לפי המלצת רופא, האם זה יופיע בתיק הרפואי שלי? כי הצבא בודק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמות וצה"ל
יעל שפירא22/05/2009עדי שלום,
לצה"ל יש גישה למידע רפואי ופסיכולוגי לגבי מועמדים לשירות ע"פ ויתור סודיות שהם חותמים עליו בשלב המיונים, או ע"פ מידע שנמסר ע"י המועמד עצמו.
הלימודים בעתודה הינם ע"פ רוב בהתאם לצורכי הצבא, ובמידה וקשיי הלמידה שלך אינם פוגמים ביכולתך ללמוד בהצלחה ולבצע בהצלחה את התפקיד אליו תשובצי בהמשך, לא אמור המידע לפגוע בסיכוייך להתקבל למסלול בו את מעוניינת, ולעומת זאת, אי הצהרה על קשייך וההתאמות להן את זקוקה עשוי לפגוע בתפקודך בפסיכומטרי או במבחני המיון הצבאיים ולצמצם את התפקידים אליהם תוכלי להשתבץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)