מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריאהדן17/08/2009
רציתי לשאול שאני קוראת טקסט המון פעמים
אני מדלגת מילה ובעיקר מדלגת אות או קוראה את המילה עם אות אחרת {שנותנת משמעות אבל שונה} או מחברת עם מילה הבאה-עם אות משם- ויוצאת מילה שונה- משמעות שונה
ב אני כביכול רצה עם העינים יותר מהר משהשכל קולט את הטקסט
כביכול מרדף אחרי העינים וקשה לי להזיז ולשלוט בעינים שיהו יותר לאט
זה יוצר אצלי עיפות וקושי בקריאה ובלימודים
מה עושים
בעיקר שאניקוראת אז שמתי לב שאני מזיזה את הרגלים מהר ,זה סימפטום ללחץ ,קושי ?? זה קשור
למאמץ קריאה או הפרעת קשב וריכוז
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאה מדלגת וקריאה מנחשת
שמאי כרכום17/08/2009שלום,
התופעות שתיארו קשורות לקריאה שאינה אוטומתית ועשויות להתאים למגוון קשיי-למידה.
למשל, תוארה קריאה מדלגת וקריאה מנחשת, או קריאה בלתי יעילה ובלתי ממוקדת.
תופעות אלו, כאמור, יכולות להתאים למספר לקויות למידה (שפתית, בתפישה חזותית ואפילו לקשיי קשב וריכוז). העייפות קשורה למאמץ נגדול שמושקע והיא גם גורמת לכך שההבנה של הנקרא תהיה לא מיטבית.
מאחר וישנן מספר אפשרויות אינני יכול לקבוע אבחנה. לשם כך עליך לעבור אבחון פסיכו-דידקטי או אבחון דידקטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)