הוראה מתקנת במכון פרטי-אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוראה מתקנת במכון פרטי-אשמח לעזרה
    שיר
    20/10/2009

שלום רב,
    אני מורה להוראה מתקנת במכון פרטי, נהנת ומסופקת מעבודתי מבחינה מקצועית.
    תלמידים שמגיעים אלי לשיעור משלמים 140 ש"ח ל- 50 דקות, להנהלת המכון.
    מתוך תשלום זה אני מקבלת 45 ש"ח.
    האם תשלום זה אינו נמוך?
    כפי שציינתי אני מאוד נהנת וגם מוערכת אך צורם לי שזוהי משכורתי ואני לא יכולה להתפרנס ממנה נכון להיום, ולצערי.

אשמח לשמוע מה התשלום הנהוג למורות במכונים דומים.
    בבקשה כל מי שיכול לשתף, יעזור מאוד.

תודה מראש,
    המשך שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשלום להוראה מתקנת

שמאי כרכום
    25/10/2009

שלום,

צר לי אך אינני יודע מהו השכר המומלץ במשק לשעת הוראה מתקנת. אני מניח ששכר זה משתנה בין המרכז לבין הפריפריה, פרט לכך שישנם גם אנשים בעלי שם מקצועי שיכולים לגבות מחיר גבוה יותר עבור שעת עבודתם. זאת ועוד, העבודה דרך מכון כמעט תמיד נושאת בחובה תסכול, מאחר וחלק מהתשלום של ההורים אינו מועבר אילך.

האם חשבת לעבוד באופן פרטי ללא תיווך של מכון כזה או אחר? כפי שאת אומרת בעצמך התשלום של ההורים לשיעור במכון הוא גבוה ונאה - 140 ש"ח.
    העצה שלי אליך היא לערוך בירור באזור מגורייך בנוגע לשכר שעה של מורה-רגיל/ה ושל מורה-להוראה מתקנת. כתובת טובה לשם כך הן יועצות בתי הספר ביישובך. בדרך זו גם תוכלי אולי לצור לך רשת של יועצות שיוכלו להפנות אליך באופן ישיר תלמידים הזקוקים לסיוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו