מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוראה מתקנת במכון פרטי-אשמח לעזרהשיר20/10/2009
שלום רב,
אני מורה להוראה מתקנת במכון פרטי, נהנת ומסופקת מעבודתי מבחינה מקצועית.
תלמידים שמגיעים אלי לשיעור משלמים 140 ש"ח ל- 50 דקות, להנהלת המכון.
מתוך תשלום זה אני מקבלת 45 ש"ח.
האם תשלום זה אינו נמוך?
כפי שציינתי אני מאוד נהנת וגם מוערכת אך צורם לי שזוהי משכורתי ואני לא יכולה להתפרנס ממנה נכון להיום, ולצערי.
אשמח לשמוע מה התשלום הנהוג למורות במכונים דומים.
בבקשה כל מי שיכול לשתף, יעזור מאוד.
תודה מראש,
המשך שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום להוראה מתקנת
שמאי כרכום25/10/2009שלום,
צר לי אך אינני יודע מהו השכר המומלץ במשק לשעת הוראה מתקנת. אני מניח ששכר זה משתנה בין המרכז לבין הפריפריה, פרט לכך שישנם גם אנשים בעלי שם מקצועי שיכולים לגבות מחיר גבוה יותר עבור שעת עבודתם. זאת ועוד, העבודה דרך מכון כמעט תמיד נושאת בחובה תסכול, מאחר וחלק מהתשלום של ההורים אינו מועבר אילך.
האם חשבת לעבוד באופן פרטי ללא תיווך של מכון כזה או אחר? כפי שאת אומרת בעצמך התשלום של ההורים לשיעור במכון הוא גבוה ונאה - 140 ש"ח.
העצה שלי אליך היא לערוך בירור באזור מגורייך בנוגע לשכר שעה של מורה-רגיל/ה ושל מורה-להוראה מתקנת. כתובת טובה לשם כך הן יועצות בתי הספר ביישובך. בדרך זו גם תוכלי אולי לצור לך רשת של יועצות שיוכלו להפנות אליך באופן ישיר תלמידים הזקוקים לסיוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)