עזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!!!
    משה
    16/12/2009

שלום למומחים בפורום אני סטודנט לקויי למידה (עברתי איבחון מת"ל) בן 26 שלא מוצא את עצמו אם זה מבחינת לימודים שאני מתקשה מאוד (אני לומד תואר שהוא ללא מתמטיקה), ואם זה מבחינת עבודה שעד היום אני עובד בעבודות זמניות ולא מצליח למצוא משהו קבוע ויציב לטווח ארוך. לפני
    מספר חודשים פניתי למכון להכוונה תעסוקתית שבו הציעו לי ללמוד קורס מקצועי שדרכו אוחל להשתלב בעבודה אך זה לא עזר כי לא מצאתי כיוון לקורס כזה ולעבודה בכלל.

כך שבקיצור אני לא מוצא את עצמי ואני חייב עזרה/הכוונה מה לעשות כי אני כבר מיואש.בתודה! משה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!!!

הוספת תגובה

• הכוון לימודי והכוון תעסוקתי

שמאי כרכום
    17/12/2009

שלום למשה,

צר לי על הקשיים שאתה עובר בלימודיך ובמציאת תחום עבודה שבו תוכל לממש את עצמך ואת יכולותיך.
    אינני יכול, ואני סבור שגם יעל לא תוכל, לסייע לך מבלי לראות את ממצאי אבחון מת"ל ומבלי לראות את ממצאי ההכוונה התעסוקתית. לאינטרנט עם כל היתרונות יש את החסרונות של היעדר ספציפיות. לשם כך עליך לפנות לפגישה עם יועץ תעסוקתי או ארגוני ולאור האבחונים והערכות שנעשו לך לאתר ולהגדיר את התחומים הרלוונטים עבורך. באופן דומה, רק לאחר הבנת קשיי הלמידה שיש לך יהיה ניתן לסייע לך לבנות תוכנית למידה יעילה יותר.
    אולי כדאי שתפנה אל מדור היעוץ במקום בו אתה לומד. אני סבור שתמצא שם אני מקצוע שיוכלו לסייע לך באופן פרטני וספציפי יותר מאשר ניתן לעשות באמצעות האינטרנט וללא היכרות אישית בסיסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שיחה!

משה
    18/12/2009

קודם כל אני רוצה להודות לך על התגובה המהירה, אני מבין שקשה לקבוע דברים בלי לראות את האבחון ועוד דברים נוספים, אבל בכל זאת אני ישמח אם אתה או יעל תוכלו לתת לי המלצה על
    יועץ תעסוקתי, אירגוני, או מישהו אחר שאתם מכירים שיוכל לעזור לי כי פשוט כמו שכתבתי ההייתי כבר ביעוץ תעסוקתי במכון לייעוץ שמתמחה גם בלקויות למידה ושילמתי להם בדרך לא דרך על 3-4 פגישות שלבסוף לא כל כך עזרו לי, כך שאני לא רוצה לזרוק עוד הפעם כסף שאין לי על מכונים לייעוץ שלוקחים הרבה כסף שאני לא יודע אם הם יוכלו בכלל לעזור לי.

אשמח להמשך תגובה ותודה מראש!!! משה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו