צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    נופר
    22/02/2010

שלום אני בת 15 לפני יומיים קיבלתי זימוןן לוועדה דיון השילוב ההמוסדית וזה קצת מלחיץ אני לא יודעת בידיוק במה מדובר ולמה קוראים ליי ומה התוצאות של הדבר הזה ? ומה הם ישאלוו אותתי בידיווק תוודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• ועדת שילוב

יעל שפירא
    23/02/2010

דניאל שלום,
    ראשית אני מופתעת מעט שאת זו שזומנת. לפי הידוע לי ועדת שילוב מזמינה את ההורים, כיון שאת קטינה, ויכולה לצרף גם אותך על פי הצורך.
    ועדת שילוב הינה ועדה בעלת סמכות חוקית, אשר מורכבת ממנהל המוסד, מחנך הכיתה, הורים, פסיכולוג ביה"ס ויועצת, ומי שמרכז את תחום השילוב בביה"ס. הועדה מתכנסת לדון בתלמידים המגלים קושי מסוים בביה"ס על מנת לדון בדרכי הסיוע לתלמיד, כגון בנייית תוכנית אישית, מתן הוראה מתקנת או טיפול רגשי במסגרת ביה"ס וכדומה.
    אם יש לך שאלות נוספות אשמח לנסות לעזור, אך אני מקוה שתוכלי לדבר על הנושא גם עם הוריך ועם מחנכת הכיתה שלך או היועצת.
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו