חוסר תשומת לב לפרטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תשומת לב לפרטים
    דנית
    12/07/2010

שמתי לב שאני לא רואה פרטים קטנים - כלומר, אם אני מסתכל על כיסוי ספה שהוא בד צבעוני עם כל מיני ציורים עליו, אני לא רואה את זה - אני רואה צבע כללי עם מריחות. אם אני ממש מתרכזת אני יכולה לראות במה מדובר. השאלה שלי היא שיכול להיות שמדובר בליקוי ספציפי כלשהו לפרטים או פרטים קטנים או פירוק השלם לפרטים או משהו כזה? מקווה שהבנתם מה רציתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תשומת לב לפרטים

הוספת תגובה

• תשומת לב לפרטים

יעל שפירא
    13/07/2010

דנית שלום,
    הדוגמא שתארת עדיין אין בה כדי להצביע על בעיה או לקות.
    ראשית, לא ברור לי עד כמה התופעה שתארת גורמת לך מצוקה או פוגעת בדרך כלשהי בתפקודך ביום-יום, עד כמה היא זמנית או קבועה. אם תוסיפי מידע זה, אשמח לנסות לבדוק איתך מה ניתן לעשות בנידון.
    באופן כללי חשוב לומר כי בטרם מחשבה על לקות כלשהי חשוב לבדוק כי התפקוד הגופני הרלוונטי תקין. במקרה זה, לערוך בדיקת ראיה עדכנית כולל בדיקת מיקוד ראיה (יש לבקש זאת במפורש, זה לא חלק מהבדיקה השגרתית), על מנת לשלול ירידה בתפקודי הראיה שעשויה להסביר את התופעה.
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו