איך בוחרים מכון מאבחן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים מכון מאבחן?
    דנה
    27/07/2010

היי,
    שמי דנה ואני סטודנטית בת 26. אני שוקלת לעשות עכשיו אבחון וקיבלתי רשימה של מספר מכונים מהמכללה שלי, בינהם יש את 'ניצ"ן' ו'אותיות'. חוץ מהשיקול הכלכלי איך בוחרים מכון? מה אתם יודעים על המכונים הנ"ל?
    הבעיה העיקרית שלי היא בקריאה. מעבר להקלות בלימודים שכנראה אקבל חשוב לי למצא מקום שיכווין אותי בנוגע פתרון או יעול הבעיה שלי.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך בוחרים מכון מאבחן?

הוספת תגובה

• בחירת מכון מאבחן

יעל שפירא
    28/07/2010

דנה שלום,
    נראה לי שמומלץ להתייעץ עם היועצת במכללה, וכן לבדוק , אולי בעזרתה עד כמה המכונים השונים נותנים המלצות מפורטות מעבר להתאמות, והאם הם מציעים גם שירותי הוראה מתקנת במסגרת המכון.
    מעבר לכך שקולים 'טכניים' כמו עלות האבחון, קרבת המכון למקום מגורייך ומשך הזמן שיש להמתין לאבחון הם גם חשובים, בהנחה ששני המקומות מוכרים על ידי המכללה.
    בהצלחה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכון 'אותיות'

דנה
    02/08/2010

באופן ספציפי בנוגע למכון 'אותיות'.
    שמעתם עליו? מה הרקורד שלו? לדעתם האישית, האם הוא מומלץ ולמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים לגבי מכון אותיות

זהבה קלנר
    07/08/2010

שלום דנה,
    שמי זהבה קלנר, מנהלת רשת מכוני אותיות. במקרה גלשתי ונתקלתי בשאלתך ואני שמחה לענות עליה. מכון אותיות הוקם לפני כ 20 שנה על ידי. אני בעלת תואר שני בחינוך מיוחד ויש לי נסיון רב כמורה, גננת, מרצה בסמינר דוד ילין. כתבתי את שיטת הקריאה "אותיות מדברות" המוכרת במשרד החינוך. יש לנו כיום ארבעה סניפים - ירושלים, תל אביב , ראשל"צ ומודיעין. אנחנו נותנים שרות של אבחונים והוראה מתקנת בקריאה, כתיבה, בעברית ובאנגלית וכן בחשבון. כמו כן אנו מומחים בפיתוח אסטרטגיות למידה. את מוזמנת לאתר שלנו ללמוד עלינו יותר.
    אם יש לך שאלה ספציפית לגבי המכון או כל שאלה מקצועית אחרת , אשמח לענות לך כמובן.
    שיהיה לך יום נעים,
    זהבה קלנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו