מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי ילד לקוי למידה,עירית26/08/2010
יש לי ילד לקוי למידה, הציעו לי לשלוח אותו לדייב למלמן - מאמן. מישהו מכיר אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעתי עליו, זה אימון קצר וממוקד....
עירית26/08/2010אם את מחפשת משהו ממוקד - זה למטרה מסויימת, זה לא תהליך ארוך ומעמיק....
הבנתי שזה מאוד עוזר לחוויית הבטחון העצמי של הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון
יעל שפירא01/09/2010אימון הוא תהליך ממוקד, המתמקד באיתור כוחות וחוזקות ושימוש בהם כדי להתמודד עם קשיים, תוך העצמת הבטחון העצמי של המתאמן והגברת תחושת השליטה. הוא מספק לרוב סיוע יעיל בתחומי התארגנות, ניהול זמן וכדומה. על מנת לייעל את התהליך בעבודה עם ילדים, חשוב כי המאמן יהיה בקשר גם עם ההורים, כון שלרוב נדרש גם שינוי בסביבתו של הילד כדי לקדמו. חשוב מאד לברר מה הכשרתו של המאמן, ולקבל עליו המלצות ג מאנשי מקצוע. ישנם מאמנים שהינם קודם פסיכולוגים בהכשרתם, ועובדה זו מאפשרת להם הבנה טובה הן של הלקות והן של מצבים רגשיים שונים. דבר זה חשוב כיון שבמצבים מסוימים לא מומלץ לפנות לאימון אלא לטיפול מעמיק יותר, ולא כל מאמן מצויד בידע הנדרש כדי לאבחן זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)