יש לי ילד לקוי למידה,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי ילד לקוי למידה,
    עירית
    26/08/2010

יש לי ילד לקוי למידה, הציעו לי לשלוח אותו לדייב למלמן - מאמן. מישהו מכיר אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי ילד לקוי למידה,

הוספת תגובה

• שמעתי עליו, זה אימון קצר וממוקד....

עירית
    26/08/2010

אם את מחפשת משהו ממוקד - זה למטרה מסויימת, זה לא תהליך ארוך ומעמיק....
    הבנתי שזה מאוד עוזר לחוויית הבטחון העצמי של הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון

יעל שפירא
    01/09/2010

אימון הוא תהליך ממוקד, המתמקד באיתור כוחות וחוזקות ושימוש בהם כדי להתמודד עם קשיים, תוך העצמת הבטחון העצמי של המתאמן והגברת תחושת השליטה. הוא מספק לרוב סיוע יעיל בתחומי התארגנות, ניהול זמן וכדומה. על מנת לייעל את התהליך בעבודה עם ילדים, חשוב כי המאמן יהיה בקשר גם עם ההורים, כון שלרוב נדרש גם שינוי בסביבתו של הילד כדי לקדמו. חשוב מאד לברר מה הכשרתו של המאמן, ולקבל עליו המלצות ג מאנשי מקצוע. ישנם מאמנים שהינם קודם פסיכולוגים בהכשרתם, ועובדה זו מאפשרת להם הבנה טובה הן של הלקות והן של מצבים רגשיים שונים. דבר זה חשוב כיון שבמצבים מסוימים לא מומלץ לפנות לאימון אלא לטיפול מעמיק יותר, ולא כל מאמן מצויד בידע הנדרש כדי לאבחן זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו