שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעל
    20/09/2010

שלום,
    אני בת 40 ובשנים האחרונות לעתים כותבת מספרים ומילים שלא בסדר הנכון, וכך גם קוראת. לדוגמה- במקום 156 אני מוצאת את עצמי כותבת 165. במקום "להתבגר" אני רואה "להתגבר" וכו'. האם בעיות כאלו עלולות להופיע בגיל מבוגר?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שיכול אותיות בגיל מבוגר

יעל שפירא
    21/09/2010

ג שלום,
    בהחלט עשויים להופיע שינויים בגיל מבוגר יותר. חלק מן השינויים מוכרים ומשותפים לרוב האוכלוסיה (כגון לדוגמא ירידה במהירות השליפה מן הזיכרון) וחלק הינם שינויים ייחודיים. הללו נובעים בדרך כלל מסיבות רגשיות או פיזיולוגיות. כלומר, יתכנו שיבושים כפי שאת מתארת על רקע לחץ רגשי או תחושת עומס בחיי היום-יום, אך גם על רקע שינוי פזיולוגי, כגון ירידה בחדות הראיה וכדומה. מומלץ לשקול התייעצות עם רופא עיניים, ולבקש התייחסות גם למיקוד ראיה (מידת התיאום בין שתי העיניים). אם אין ממצאים, ואין סיבתיות רגשית/סביבתית, והתופעה ממשיכה להופיע ומטרידה אותך, ניתן לשקול הוועצות עם נוירולוג.
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו