מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות של לקוי למידהמיכל24/10/2010
ליעל שפירא שלום רב.
שמי מיכל ואני אם לילד לקוי למידה בן שתיים עשרה וחצי. הבן שלי עבר אבחון פסיכו-דידקטי והומלץ לתת לו הקלות במה שהוא מתקשה. מה שאותי מטריד הנושא החברתי.
שמתי לב לאחרונה כי בני דוחה מעליו חבר טוב שלומד איתו ומחפש אותו כמעט כל יום אחרי הצהריים. כאשר שאלתי אותו מדוע הוא לא מעוניין לפגוש אותו אמר שהוא עייף ואין לו כח. בפעמים האחרות שזה קרה אותו חבר הגיע עם עוד חבר (ילד אתיופי) ושוב הוא דחה אותו ולא רצה להיפגש אותו בטענה שמשעמם לו להיות איתו בחוץ והוא רוצה שהוא יעלה אליו הביתה.
אני מנסה לדחוף אותו להכיר ילדים חדשים בכיתתו (רז לומד כעת בכיתה ז' בחטיבת הביניים) אבל בכל פעם יש לו תירוצים כאלו ואחרים מדוע לא כדאי להכיר אותם.
שאלתי אליך: האם יש מה לעשות בעניין או שפשוט עליי להניח לו ובמשך הזמן זה ישתנה
הייתי רוצה לדעת מה יכולה להיות הסיבה לדחייה הזו שלו מחבריו? אשמח לקבל את חוות דעתך בקרוב, תודה ויום נעים, מיכל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קשור לילד איתופיה ?
איתופית31/01/2011מה קשור לילד איתופיה הצבע לא עובר,מה את דואגת ? וגם חשוב שתידעי שילדים איתוופים הם בני אדם מאוד מקסימים ונחמדים אז אנא טפלי בדברים אחרים ולא בילד האיתופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהגות של לקוי למידה - תגובה
שרון צונץ06/02/2011הי מיכל
לא ציינת מאיזו לקות סובל בנך, אבל יש לקויות שחלק מהן משפיע גם על המצב החברתי
ציינת כי הוא מתנער ממי שהיה חבר טוב שלו, אך לא סיפרת אם מצא חברים אחרים במקומו
אני מניחה כי הוא התחיל השנה מסגרת חדשה, ואם אכן כך, רבים מהילדים משנים את חבריהם במעבר למסגרת חדשה
חשוב מאוד לברר מה קורה איתו, ובמיוחד האם הוא מרגיש בודד
אני מקווה שהוא מגלה ענינן בתחומים מגוונים ומוצא סיבות להיפגש עם חברים
אם לא - שווה להתייעץ
כל טוב,
שרון צונץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)