שאילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאילה
    אוקסנה
    07/01/2011

שלום. הילד בן 4.4 שנים עם PDD - קל. בעוד חצי שנה יהיה לנו אבחון עם פסיכולוגית בהתפתחות הילד. הילד חולה הרבה, רוב הזמן בבית. וכשהילד בגן הם יושבים איתו עם הילדים וככה לומדים דברים חדשים. הבעיה שהילד שלי לא לומד דברים כשהוא עם הילדים. ואם הוא אחד על אחד הוא כן לומד. מהגן אני מבקשת משחקים הביתה, כדי שילמד יותר טוב. תמליצו לי איזה משחקים לקחת או לקנות מהגן כדי שהאבחון יהיה טוב. הוא לא ילד טיפש לומד, אוהב לילמוד. תעזרו לי על איזה משחקים ללכת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאילה

הוספת תגובה

• עצותיי:

אלה מזינוק
    08/01/2011

היי אוקסנה, מה שלומך?

הכי טוב יהיה אם תקבלי מהגן של בנך פירוט על הפעילויות והמשחקים שהוא מפספס כשהוא חולה בבית. אם את חוששת שהוא מפספס תכנים- זה יכול להיות פתרון טוב.

חוץ מזה, למרות שהדאגה שלך והרצון שלך להשלים לו חומר מבורכת, אני רוצה להזכיר לך שהאבחון בודק לעומק מאפיינים שונים, כך שאין טעם להלחץ מכך שהילד מפספס פעילות כזו או אחרת, לא זה העניין.

בהצלחה! אלה- מורה בבי"ס זינוק (פסיכומטרי ללקויי למידה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו