אבחון וטיפול.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון וטיפול.
    בן 19
    15/04/2011

שלום,אני בן 18 ואני מרגיש שיש לי קשיים ,וזה מאוד מתסכל,זה גורם לי להרגיש לא שייך וגורם לי הרבה פעמים לבזבז הרבה כוחות נפשיים .

אני חושב שאני לא מחובר למציאות כמו שצריך ,הרבה אומרים לי שאני אדיש, וגם אני מרגיש שאני לא קולט ולא חיי את המציאות,ואני רוצה פעם אחת ולתמיד לאבחן את עצמי בכל הדברים שאני מרגיש שאני לא טוב.
    פשוט זה מתסכל שאני רוצה לבוא לידי ביטוי ואני לא מצליח.

לגבי העניין הזה שאני מרגיש מנותק מהמציאות, למשל יוצא שבעבודה המנהל חושב שאני טמבל ,בגלל שאני לא חד ולא חיי את מה שצריך לעשות, למשל בשיעורי נהיגה לקח לי איזה 60 שיעורים לעשות.
    ובתחום של החשיבה וההיגיון אני מאוד חד ובוחן ומגדיר דברים ,אבל בחיים עצמם אני מרגיש טיפש,
    בנוסף גם במתמטיקה אני לא טוב ,למרות שאני בחשבון מחשב מאוד מהר,
    אולי יש לי איזה סוג של דיסלקציה , אני רוצה פעם אחת ולתמיד ללכת לעשות מספר איבחונים שיקיפו בעיקר את התפקוד שלי,
    אני רוצה לעזור לעצמי ואני מרגיש מוגבל ,וזה גורם לי לתסכול.

אנא ממכם עזרו לי להכיר את עצמי ,אני לא יודע איך לעשות את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון וטיפול.

הוספת תגובה

• אני גם חושב שיש לי ocd בנוסף.

בן 19
    15/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון וטיפול. - תגובה

שרון צונץ
    16/04/2011

שלום בן 18
    שמי שרון ובמקצוע שלי ראיתי כמה וכמה בחורים שמרגישים כמוך. חלק מהתסכול נובע מהקשיים וחלק אחר מזה שלא היה להם מענה עד עכשיו. אתה מתאר תחומים שבהם אתה טוב ותחומים אחרים שגורמים לך להרגיש חסר ערך. מנסיוני עליך לעבור אבחון פסיכו-דידקטי בהקדם. זו ההתחלה, ואם יהיה צורך יפנו אותך לאבחונים נוספים. אם אתה חושד שיש לך גם OCD באבחון הפסיכודידקטי רואה אותך פסיכולוג שיכול להתרשם גם מזה, גם מקשיי הלמידה והתפקוד היומיומיים וגם לעזור לך בבחירת מסלול בחיים או טיפול מתאים.
    בברכת חג שמח
    שרון צונץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה,

בן 19
    17/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלך אפשר לעשות כזה אבחון.

בן 19
    17/04/2011

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון

שרון צונץ
    17/04/2011

בהחלט. כל פסיכולוג חינוכי מומחה מבין בקשיים האלה. חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו