שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איתי
    17/06/2011

שלום ,

אני סטודנט שכרגע נמצא בתקופת מבחנים, ורציתי להפנות אליכן שאלה. אינני לוקה בלקות למידה כלשהי (לא שידוע לי), אבל רציתי לבדוק אם שיטה כלשהי נחשבת למקובלת ויעילה; בעת קריאת חומר למבחן, אני מנסה לאחר הקריאה לשלוף את החומר. עד כה שלפתי בכתב, אולם לא תמיד יש לי זמן לשלוף בכתב את כל החומר שקראתי . לכן, רציתי לדעת האם שליפה בע"פ, כלומר תכנון תשובות בראש וחזרה על החומר בראש - נחשבת כיעילה בדומה לשליפה שנעשית בכתב?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

נועה ווס
    18/06/2011

ניר שלום
    בשיטה שתיארת אתה מתרגל הן שליפה (זכירה) והן כתיבה של החומר. הכתיבה מאפשרת בקרה מדויקת על השליפה שבוצעה. בשליפה בע"פ אתה מתרגל הן שליפה (זכירה) והן ארגון של המידע "בראש"=בע"פ, מיומנות הדורשת יותר משאבי קשב ותכנון.
    שתי השיטות טובות, החלק החשוב הוא שאתה אקטיבי בלמידה, אינך קורא "בלבד", אלא אתה עוצר את שטף הקריאה ומבצע עיבוד של החומר שקראת.
    בהצלחה
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו