מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות כרוניתדליה15/06/2011
שלום רב,
אני בת 50+, סובלת מעצירות כרונית יותר מ30 שנה, משתמשת כ30 שנה בלקסטיב קומפאונד במינונים גבוהים מאוד (6 כדורים ביום 3 פעמים בשבוע... אני יודעת שזה מאוד לא מומלץ אבל רק כך יש לי יציאות וכאלה שאינן קשות מאוד. אציין גם שאני סובלת מפיסורה, נותחתי בעבר וכעת שוב יש לי כאבים ודמם).
לצערי החברה הפסיקה לייצר את התרופה, ולכן אני זקוקה בדחיפות לתחליף מיידי בטרם תגמר לי הכמות שנותרה לי.
מה אתם ממליצים לעשות?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות כרונית - תגובה
ד''ר רם דיקמן21/06/2011ראשית יש לוודא שביצעת קולונוסקופיה ושהיא תקינה, שנית יש תכשיר מסוג לקסדין או עצירות עם תכונות דומות וגם תכשיר ללא מרשם מסוג יובסלקס. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראוןשאול עטיה15/06/2011
שלום
אני בן 48 סובל ממחלת הקראון
לאחרונה אני סובל מיציאות מרובות מאוד כל כמה דקות אני בשירותים
מה ניתן לעשות לאיזון הגוף ומה עליי לאכול לשם הכנסת נוזלים וויטמינים לגוף
מצפה לתשובה
אני לא מטופל התרופות כלל
יש להדגיש שאני סובל גם מסוכרת
בברכה
שאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראון - תגובה
ד''ר רם דיקמן21/06/2011לאיזון המחלה שלך יש לפנות לגסטרואנטרולוג ביחידה לטיפול במחלות דלקתיות, האתר לא יכול להשיב על שאלה בקלות מבלי שתבדק ע"י רופא, יבדקו גם בדיקות דם וייתכן ויומלץ על בדיקה אנדוסקופית, עמך הסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום חזהשרון14/06/2011
שלום רב ,
עשיתי צילום חזה והתשובות שלו היו שרידי קונטרסט בבטן השמאלית, מה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום חזה - תגובה
ד''ר רם דיקמן21/06/2011יש לפנות לרופא ששלח אותך לבדיקה, נראה לי שישנה כאן טעות בפענוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Blastocystis hominis ו Dientamoebaasa14/06/2011
ד"ר שלום,
מזה כחודשיים אני סובל מתסמינים של גזים, נפיחות בבטן, התכווצויות בבטן תחתונה הכל אחרי האוכל. ביצעתי בדיקות דם רבות שהיו תקינות. בבדיקת הצואה נמצא
ציסטות Blastocystis hominis ותרמפוזואיטים Dientamoeba fragilis.
בלעתי פלג'יל 10 ימים, חזרתי אחרי שבועיים על הבדיקה והאמבות נשארו.
התסמינים נשארו התכווצויות בבטן תחתונה, נפיחות, גזים. הרופא שולח אותי גם לבדיקת אולטראסאונד
1. האם האמבות הנ"ל גורמות לתסמינים שכתבתי?
2. האם צריך לקחת אניטיביוטיקה אחרת?
3. מה אתם ממליצים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Blastocystis hominis ו Dientamoeba - תגובה
ד''ר רם דיקמן21/06/2011יש לבדוק עו כיוונים כגון אי סבילות ללקטוז וצליאק, בקשי בירור זה, יש לחזור על בדיקת הצואה אחרי קורס פלגיל נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות ויציאות רכות חודשברוך13/06/2011
שלום
אני בן 24 כתבתי לכם כבר שיש לי בחילות ויציאות רכות עם ריח חזק מעל חודש ומדי פעם הרגשה של של שריפה בקיבה העליונה ועכשיו התחילו להיות לי כאבים קצת חדים כמו שיש בשילשולים (קצת יותר עדינים) בצד שמאל וכל זה מתגבר כאשר אני צריך להתפנות והכאב כאשר אני לוחץ מאחור בצד הגב ובמקביל בצד הבטן בצד שמאל למעלה מתחת לצלעות אזי נהיה כאב חד ובחילות מה שלא היה לי עד עכשיו , יש לציין שפראמין שאני לוקח כבר שבועיים (מדי פעם ולא על בסיס קבוע) עוזר קצת אך האם יש לדאוג מכאבים כאלו , יש לציין שהכאבים לא נמשכים כל המן אלא רק כאשר צריך להתפנות או כשלוחץ בשני הצדדים כנ"ל
תודה רבה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות ויציאות רכות חודש - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין13/06/2011תבקש להשלים בדיקת נשיפה להליקובקטר פילורי.
כמו שציינתי בגילך הצעיר אין שום סיבה להתחיל מבדיקות פלשניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול עד חנקיפעת12/06/2011
מזה שבועיים-שלושה, פעם-פעמיים ביום (פלוס מינוס) אני סובלת משיעול ולפתע אני לא מצליחה לנשום, אני מנסה להוציא ולהכניס אוויר ולא נכנס ולא יוצא ואני ממש נחנקת. אני בכוח מנסה לנשום ולאט לאט מקבלת אוויר ומוציאה אוויר שמלווה בגרפסים, זאת הרגשה נוראית, כי אני נחנקת וגם נבוכה מאד מהסביבה. זה קורה לי בדרך כלל כשאני אוכלת, או לפעמים סתם, אבל פעם אחת קרה לי בזמן שינה, ולא התעוררתי, אלא מתוך שינה נחנקתי ועשיתי מה שאני עושה ביום יום כשזה קורה, הצלחתי לאט לאט להשתלט על החנק. אין לי חיידק הליקובקטר פילורי.
1. מה יכולה להיות הבעיה?
2. לאיזה רופא אני צריכה ללכת?
3. יש משאף שאני יכולה להיעזר בו בינתיים? אני חייבת שיכנס לי
אוויר ברגעים כאלה, ואני עושה את זה בקושי רב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול עד חנק - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011שיעול אינו בעית גסטרו. הגיהוקים שיוצאים לאחר שיעול נובעים מכך שבלעת הרבה אויר בנסיון לנשום. לפנות למומחה ראות ואא"ג, גסטרו הוא המוצא האחרון בבירור של שיעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מותנייםנ.ב10/06/2011
אני בן 36 סובל כבר כחצי שנה מכאבי בטן ברום העליון...לאחר שהכאבים התגברו כולל כאבי גב נבדקתי והאבחנה היתה הליקובקטר פילורי (ערך 28)..כבר 5 ימים אני לוקח את הטיפול המשולש כולל 2 סוגי אנטיבטיוקיה וכדור לשמירה על מערכת העיכול..אומנם יש הקלה בבכאבי הבטן אבל יש לי הרגשה תמידית של כאבי מותניים..כאילו נפתס הצד..האם זה סביר שזה בגלל הטיפול?..או שיש סיבה אחרת אפשרית לכאב המותניים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מותניים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011אנטיביוטיקה מסוג קרין שניתנת בטיפול להליקובקטר עלולה לגרום לכאבי בטן. אם זה נסבל לא כדאי להפסיק את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעי קצררונית09/06/2011
שלום לך,
בעלי כבן 40 עבר לפני כשנה כריתת שתים וחצי מטר מהמעי הדק עקב קריש דם במעיי היה עם גגסטומני וTPN כעת עבר ניתוח חיבור המעיים במשך שלשה שבועות על פי הוראת הרופא הפסקנו TPN אך הוא מאוד חלש כל היום שוכב במיטה לא יכול לאכול הרבה רק אורז ודיסות מה ניתן לעשות איזה דיאטה אתה ממליץ על מנת שיעלה במשקל ויתחזק, סובל משישלשולים וחולשה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי קצר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011במצב כזה מורכב לא ניתן לייעץ בפורום. כדאי לפנות לרופא שהורה על הפסקת TPN או לגסטרואנטרולוג המתמחה בתזונה (בכל מכון גסטרו יש רופא שזה התחום שלו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- foric pregnancy למי שסובל מקיבהאחת09/06/2011
שלום,
אני בשבוע 13 בע"ה להריון. הרופא נתן לי לפני מספר ימים ליטול כדורי ברזל foric pregnancy אחרי שביקשתי זאת ממנו.
קראתי באלון המצורף לכדורים כי מי שיש לו בעיות במערכת עיכול או אולקוס צריך להיוועץ עם רופא לפני השימוש.
לפני כשנה סבלתי מחיידק הליקובקטר בקיבה, אשר גרם לצרבות קשות והתכווצויות בבטן העליונה. טיפלתי בחיידק עם טיפול אנטיביוטי משולב והחיידק נעלם (לפי הבדיקות שלפני שנה).
מה עליי לעשות? האם ליטול את כדורי הברזל או להחליף אותם בכדורי ברזל אחרים?
בינתיים אני לא נוטלת אותם לפני שאדע כי בטוח לי השימוש בהם (בגלל הקיבה).
אודה למשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר foric pregnancy למי שסובל מקיבה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011אין בעיה לנסות את הברזל. אם יגרום לעצירות קשה או אי נוחות משמעותית בבטן -להפסיק טיפול ולהתייעץ שוב עם הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיהוק בעל ריח רערונית09/06/2011
היי,
מדי פעם יש לי שיהוקים בריח מאוד רע (כמו ביצה סרוחה), אשר יוכלים להעלם ליום ולחזור למחרת.
אני בשבוע 35 להריון (לא בטוחה שזה קשור...)
האם זה יכול להיות משהו ספציפי שאכלתי, או שזה מצביע על בעיה רפואית שכדאי לבדוק?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהוק בעל ריח רע - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011אפשר לבדוק אנטיגן גיארדיה בצואה. זה פרזיט שיכול לגרום לתלונות דומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה עם בידניתמיקי09/06/2011
שלום!
רכשתי לא מזמן בידנית פשוטה לאסלה.
בכל פעם שאני מתפנה, אני מייד מתנקה באמצעות הבידנית, ואף מתמלא במים, ומוציא החוצה את שאריות היציאה.
השאלה היא, האם בריא להשתמש באופן תדירי באמצעי זה, שמזרז ומאלץ את המשך היציאה שנותרה, או לא?
יש לציין, כי ללא השימוש בזה, אני צריך להמתין מספר דקות עד שהיציאה תמשיך, אם בכלל.
אגב, מדי פעם מתעוררת אצלי בעיית טחורים קלה, כך שישיבה ממושכת לא מומלצת עבורי.
אודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפה עם בידנית - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011מי שמתרגל להתרוקן עם חוקן מים לרוב לא יכול להתרוקן אחרת ונוצרת תלות בחוקן. לא ממליצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ניתן לעשות?
מיקי13/06/2011ראשית תודה על התשובה וההתייחסות.
מה האלטרנטיבה בכדי לא להזדקק לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ניתן לעשות? - תגובה
ד''ר רם דיקמן21/06/2011חוקני ניקוי, אך זה פחות מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהאיגור08/06/2011
אמא שלי, בת 73, סובלת במשך 8 חודשים מכאבים באמצע החזה בין שדים.
הכאבים מתחילים כשעתים אחרי האוכל, מתחזקים ומתרחבים לכל בית החזה.
שתיית מים חמים וגם קצת אוכל מביאים להקלה.
תופעות אלו קורות גם במשך היום וגם בלילה.
נעשו בדיקות US בטן – תקין, CT חזה ובטן – תקין, גסטרוסקופיה – chronic inactive gastritis/metaplasia/negative H.pylori.
בדיקות קרדיולוגיות תקינות.
תרופות שנוסו – ULSANIC,CREON,CEMIDIN,ZANIDEX,NEXIUM,OMEPRADEX,LANTON
מה אפשר לעשות , איך לגלות סיבה לכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011נראה שנעשה בירור מקיף שלא נמצא בו דבר. כדאי להתמקד בכאבים- להפנות למומחה כאב ולא לחשוב כל הזמן על עוד ועוד בדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אכילה ודלקת חריפה בקיבהיעקב07/06/2011
שלום רב אימי בת 78 עם לימפומה פוליקולרית המערבת תירסריון עם עדות לגוש בפנקריאס שככל הנראה ציסטה לפי בדיקת יו אס בטן אין עיבוי של כיס המרה כתוצאה מכך עברה כבר 6 טיפולי כימוטרפיה לטיפולים הנ"ל היתה תגובה טובה אבל אימי ממשיכה לרדת במשקל כתוצאה מאי אכילה קושי בבליעה ואובחן גסטריטיס קשה היא משלשלת כל דבר שהיא כן מצליחה לאכול ומדובר במזון במידה מועטה מאוד מה ההמלצה לעשות
היא היתה מועמדת לטיפול המשל בכימו ע"י MABTHERA אך הטיפול בוטל עקב מצב בריאותי הכללי הירוד בתאריך 04/05/11 עשתה אנדוסקופיה דרכי עיכול עליונות:ושט שרידי תוכן מזון לאורך הושט אך ללא פתולוגיה של הרירית ,קיבה-קפלים מעובים נוקשים בקיבה פרוקסומלית ואנטרום פרוקסימלי נילקחו ביובסיות מקיבה דיסטלית ומקיבה פרוקסימלית טרם התקבלו תשובות תירסריון-בצל תקין,בחלק שני רירית תקינה למעט קפל יחיד מעט מתבלט סליחה על המכתב הארוך אבל הנ"ל מאוד דחוף אשמח לקבל חוות דעת מה ההמלצה לעשות ואיזה המלצות לטיפול ניתן לקבל כדי לטפל בבעיית האוכל והדלקת החריפה עליי לציין שהיום 05/06/11 יתגלה לאימי בבית החולים הגורם לשילשול שהוא החיידק C.DIFFICILE ןהיא החלה לקבל טיפול אנטיביאוטי אבל שאלתי העיקרית היא לגבי טיפול בחוסר יכולת לאכול וכמו כן ב גסטריסיס ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית אכילה ודלקת חריפה בקיבה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011יש הכרח לחכות לביופסיות, כי יתכן שהלימפומה מערבת גם את הקיבה. בגיל כזה לטיפול הכימוטרפי יש השפעות לוואי קשות. אחת האפשרויות היא הזנה תוך ורידית אבל ההחלטה על כך צריכה להיות של הרופאים המכירים את מצבה באופן מעמיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא מתייחסים אליי ?ברוך06/06/2011
שלום
לפני כחודש התחילו לי בחילות ויציאות רכות ואי נוחות בבטן שכאשר אני צריך להתפנות גוברות הבחילות למשך כמה זמן עד שאני מתפנה ביציאות רכות ואחר כך עדיין ממשיך מעט ונרגע וחוזר חלילה ללא כאבים וללא הקאות בנתיים אך יש תחושה של שריפה בחזה ולפעמים כעין התכווצויות של הקיבה והמעיים עשיתי בדיקה להליקובקטר שיצא שלילי ואני קצת חושש לעשות בדיקות פולשניות של מערכת העיכול בגלל הטשטוש והסיבוכים , ומצד שני אני גם חושש ממחלה ממארת (לסבא וסבתא שלי מצד האמא היה בגיל 70-80) האם יש סיבה לחשוש ויש צורך בבדיקות הפולשניות - מודאג
תודה רבה על חוות דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - למה לא מתייחסים אליי ?
ברוך06/06/2011הגיל שלי הוא 24 היו לי בעבר בחילות כעין אלו רק קצת פחות למשך שנתיים בערך ועברו ועכשיו עוד פעם חזר רק חזק יותר חוץ מזה בריא בד"כ ולא לוקח תרופות
שוב תודה על חוות דעתכם
וסליחה על הכותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת MRI
ברוך06/06/2011האם בדיקת MRI יכולה לאבחן בצורה מדוייקת מחלות ממאירות וכו' בדרכי העיכול ללא צור בקולונוסקופיה או גסטרוסקופיה וכו' ולחסוך סיבוכים ואי נעימויות הכרוכים בבדיקות אלו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת MRI - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין12/06/2011בדיקת MRI לא רלבנטית לתלונות שלך.
אין סיבה לחשוב שמחלה אצל הסבים בגילאי 70-80 משליכה על הבריאות שלך בגיל כה צעיר. מציעה להיעזר בפרמין/מוטיליום לבחילות ולא לבצע בינתיים בדיקות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?ירון05/06/2011
שלום
בן 36 רקע של NASH כחודשיים כבר עם כאבים צורבים באזור בית החזה וצרבות נורא חזקות כאבים באזור הכבד מתחת לצלעות ויש לי מאין "כאילו"אני צריך להקיא אך לא הקעתי אף פעםהרגשה של וואקום .
מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה? - תגובה
ד''ר רם דיקמן06/06/2011אתה מתאר עליית תוכן קיבתי לושט, לא להבהל, פנה לרופא המשפחה ובקש הפנייה לגסטרואנטרולוג לביצוע גסטרוסקופיה ולהתחלת אומפרדקס 20 מג' פעם ביום, על קיבה ריקה 30 דקות לפני ארוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)