מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטור פילוריקרן07/08/2011
בוקר טוב, בבדיקת נשיפה מהשבוע שעבר התגלה אצלי החיידק הליקו בקטור פילורי, היוםהתחלתי לקחת כדורים + אנטיביטיוטיקה, מוקסיפן אומפרה 20 וקרין, ומהבוקר יש לי בחילות ובא לי להקיא וכאב בטן, זה הפעם הראשונה שאני לוקחת. האם התופעות מוכרות? האם להמשיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטור פילורי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/08/2011תופעות שכיחות של הקרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית יציאותטל02/08/2011
שלום,
אני בהריון חודש רביעי לפני כ 6 ימים היה לי ככל הנראה איזשהו וירוס שנמשך 3 ימים קצת כאבים באיזור הקיבה וביום השני של המחלה שלשלתי כ 3 פעמים. הבראתי ב"ה וחזרתי לאכול אך בכמויות קטנות יותר. כמו כן הייתי בבדיקת מעקב הריון והכל תקין תודה לאל. מאז כ 5 ימים אין לי יציאה, איני חשה לא כאב ולא אי נוחות. האם יש מקום לדאגה / טיפול?
אודה לתשובתכם המהירה.
שאו ברכה
והצלחה רבה במאבקכם על הזכויות.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית יציאות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/08/2011לאחר שלשול המעי ריק לחלוטין ולעתים עוברים מספר ימים עד שיש שוב יציאה. זה תקין, ואם את חשה בטוב לא נשמע שיש סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונסקופיה או גלולה של חברת גיווןרמי01/08/2011
שלום, אני גבר בן 55 , לאחרונה היו לי בעיות יציאה, כאשר היציאה מלווה בכתמיי דם בהיר, נשלחתי לעשות בדיקת קולונסקופיה פולשנית! מכיוון שאני משתמש בקומדין, עלי להפסיק ולקבל זריקות, יש לי אפשרות לבצע בדיקה ע,י גלולה סורקת של חברת , גיוון אימג', מה שלא מצריך הרדמה והפסקת הקומדין, שאלתי , האם מידיעתכם , מה מומלץ יותר והאם הבדיקה עם הגלולה היא בדיקה אמינה, תודה מראש , רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה! חשוב מאוד! תודה!
רמי02/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולונסקופיה או גלולה של חברת גיוון - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/08/2011גם קולונוסקופיה "פלשנית" אפשר לעשות בלי להפסיק קומדין, אבל אם יהיה פוליפ לא ניתן יהיה לכרות אותו, בדיוק כפי שלא ניתן יהיה לכרות פוליפ שנראה בקפסולה.
ההכנה לשתי הבדיקות זהה.
לגבי ההתוויה: ההמלצות לקפסולה של המעי הגס נכתבות בימים אלו וצריך לברר אם מעשית זה קיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האוכל עולה עם כל גיהוקסיגל01/08/2011
שלום.
במשך המון שנים (עוד מאז שהייתי ילדה), כמעט עם כל גיהוק היה עולה אוכל לא מעוכל (כמעט עד לפה). ברוב המקרים אני לא מרגישה חומצה.
היתה לי תקופה שזה לא קרה, ועכשיו שוב זה חזר.
עם או בלי קשר, לאחרונה יש לי תחושה בגרון כאילו משהו בולט לי שם... תחושה לא נעימה בכלל.
מה הסיבה והאם יש לזה פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האוכל עולה עם כל גיהוק - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/08/2011זה יכול להתאים לרפלוקס. כדאי לגשת להיבדק אצל רופא אא"ג בשלב ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קודאיןטיפאני01/08/2011
בשל שיעול ארוך לקחתי סירופ עם מרכיב קודאין. מיד קיבלתי עוויתות איומות בחלל בית החזה ובכל הגב. לקחתי כדורי הרגעה שלא עזרו ובמיון בבית החולים המשיכו לתת לי הרגעה בזריקות וכדורים עד שנירדמתי ליום וחצי והתעוררתי עם שאריות הכאבים. זה פעם שנייה שזה קורה לי מקודאין. יש לי דלקת כרונית בכיבה ואני לוקחת אומפרדקס 40 כל יום. איך זה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודאין - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/08/2011תופעות הלואי השכיחות של קודאין במערכת העיכול הן בחילות והקאות. התלונות שתארת אינן מדווחות בהקשר של קודאין, יחד עם זאת מכייון שהדבר חזר על עצמו פעמיים, אין ברירה אלא להימנע משימוש בתרופה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה לבנהבן31/07/2011
שלום,
אני בן 28, בריא בד"כ, אך לפני שבועיים היה לי סינוסיטיס וטופלתי באנטיביוטיקה (אותה סיימתי לפני שבוע וחצי).
למרות שכנראה ולא קיים קשר, ברצוני לציין כי אני לוקח ויטמין C - 500 מ"ג פעם ביום, אך לפני שלושה ימים חזרתי להרגיש קצת לא טוב (אבל לא משהו שמנע ממני לעבוד או לצאת), והרופא המליץ לי לקחת 4 כדורים כל יום (2+2), לאחר האוכל.
החל מאתמול בערב הופיעה צואה לבנה (האמת, יותר כמו צבע חלבה), כאשר מלבד זאת היציאות רגילות לחלוטין.
באופן כללי אין לי בעיות במעיים, כמו כן לא קיימים סימפטומים נוספים של צהבת.
ברצוני לדעתי מהן הסיבות לצואה לבנה (באופן כללי)?
ודבר נוסף - האם עליי להיבדק במידי או שייתכן כי הצואה הלבנה לאו דווקא מעידה על בעיה וכדאי להמתין מספר ימים וכנראה הבעיה תסתדר מעצמה?
אודה לתשובה מהירה.
בן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה לבנה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין31/07/2011מציעה להמתין מספר ימים, קרוב לוודאי שהצבע יחזור לתקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות מרובותבן31/07/2011
שלום
אני בן 21, לפני כחצי שנה אובחן אצלי במקרה כבד שומני קל.
לפני כחודשיים הצלחתי להוריד 15 ק"ג (כרגע 74 על 1.88 גובה) ונמנעתי כמעט לחלוטין מסוכרים ושומנים רווים. מאז שומר על המשקל ומשלב מדי פעם ממתקים או פיצות אבל הרבה הרבה פחות מבעבר, משתדל לצרוך פחמימות מלאות ולשלב יותר ירקות ופירות. US שני שבוצע הדגים כבד ללא מרקם שומני :)
העניין הוא שבזמן האחרון אני מוצא את עצמי פעמיים ביום ולפעמים גם יותר בשירותים.
היציאות שלי יוצאות מאוד בקלות, הביקורים בשירותים מאוד מהירים (ואין שלשולים) אבל העניין הוא ש א. זה פעמיים-שלוש ביום שזה מוזר ב. שאני מרגיש שיש לי יציאה לרוב כבר קשה להתאפק. זאת אומרת שההרגשה באה לי קצת באיחור
חוץ מזה אין שום תלונות נוספות.
האם התופעה נורמלית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות מרובות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין31/07/2011זה נובע מכך שאתה אוכל יותר סיבים (פירות ירקות ופחמימות מלאות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
בן02/08/2011האם לצמצם את צריכת הסיבים ?
זה לא כל כך נורא אבל מאוד מוזר ולפעמים שאני בשירותים ומרגיש התרוקנות, וכבר אחרי שעה יכול להרגיש פתאום מאוד לחוץ כאילו לא ביקרתי שם לפחות יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/08/2011צריכת סיבים אפשרה לך לרדת במשקל ולצמצם את כמות השומנים בכבד, כך שהיא חשובה עבורך. אפשרי לצמצם אם זה גורם לאי נוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לבעיות קיבה.סלאביק30/07/2011
שלום. אני בן 27. בשועיים האחרונים אני סובל מקשיי נשימה והרגשה בגרון כאילו יש לי עצם זר שם. בשבוע הראשון קיבלתי טיפול אנטיביותי כי היתה לי נפיחות בגרון בגלל וירוס. בשבוע האחרון אני ממשיך לסבול מאותה תופעה ובנוסף יש לי תחושת כאב באזור בין החזה לבטן והרגשה של קיווץ שריר מתחת ללשון.אתמול בלילה הגעתי למיון בגגל שתסמינים אלו היו חזקים מאד. מבדיקה של רופא אף אוזן גרון אני הבנתי שהכל טקין ודרכי הנשימה נקיים. אך עדיין יש לי את כל התסמינים. מה זה יכול להיות או איזה בדיקות וטיפולים לבצעה בשביל לטפל בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לבעיות קיבה. - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין31/07/2011קשה להתרשם מהתיאור. זה יכול להיות קשור לדלקת שהיתה. אם זה לא חול בשבועיים הקרובים תבקש הפנייה לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיולקסדנית30/07/2011
אני בת 20 וצורכת אגיולקס כבר קרוב ל5 חודשים זה עוזר לי ואני מרוצה מאוד השאלה שלי היא האם צריכת התרופה בזמן ממושך יכולה לגרום לנזק בעתיד... הרופאה אמרה שזה מצמחים והיא אינה ממכרת אבל רציתי דעה נוספת?
ועוד שאלה קטנה... האם אצטרך לצרוך אותה כל חיי? כי בלעדייה אין לי יציאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיולקס - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין31/07/2011התרופה אכן מצמחים אבל היא משלשל כמו כל משלשל אחר ואם תמשיכי בשימוש לא תוכלי להתרוקן בלעדיה (כבר עכישו זה המצב ולכן בעתיד זה יכול רק להחמיר). אם את רוצה להתרוקן בלי משלשלים תצטרכי לפנות לבירור גסטרואנטרולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטןשקד30/07/2011
מזה שנתיים (מאז ההריון) יש לי כאבים בבטן תחתונה ובגב תחתון צד שמאל. יש תקופות שהכאבים בקושי מורגשים ויש תקופות שזה מציק כל היום ואף מתעוררת מכאב גב בלילה. נראה לי שקשור ליציאות. עשיתי CT, US ובדיקה גניקולוגית ללא ממצאים.רופא גסטרו הפנה לקולונוסקופיה.לאחרונה שמתי לב גם לבליטה בפי הטבעת+גרד.
יש משהו שיכול לעזור בלי לעבור את הבדיקה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין31/07/2011בגלל משך התלונות והבדיקות התקינות, אני מניחה שהבדיקה תהיה תקינה. אם התלונות אופייניות למעי רגיש ייתכן שאפשרי לוותר עליה, אבל ההחלטה על כך צריכה להיות של הרופא שהחליט על כך ולא של רופא בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים, בחילות וגזים- מספר חודשיםבת 2330/07/2011
שלום,
כבר מספר שבועות שאני סובלת מגזים, בחילות, גרעפסים, עוויותות במעיים, שלשולים / יציאות רכות (בעל ריח רע), כאבים בבטן התחתונה, תחושת חומציות גבוהה בפה לאחר אכילה. ירדתי משמעותית במשקל (1.57 שוקלת כיום 44.5 קילו), איבדתי תאבון. מרגישה עצבנית, דכאונית. סובלת גם מכאבי ראש שמלווים בחום נמוך מאוד (37-37.5).
תסמינים דומים הופיעו לפני חודשיים (לאחר ארוחה במסעדה, במהלך טיול בצרפת) ונמשכו כחודש וחצי. הם החלו בשלשולים והקאות בימים הראשונים, ואח"כ הופיעו כל הסימפטומים שמהם אני סובלת גם היום. בין ההתפרצות הקודמת לנוכחית עבר חודש שבו הרגשתי טוב יחסית, מלבד כאבים שהופיעו מדי פעם בבטן התחתונה בצד שמאל.
במהלך ההתפרצות הקודמת ביצעתי בדיקות דם ותרביות צואה ללא ממצאים. רופא משפחה טען שזה כנראה היה זיהום ויראלי. הם זה הגיוני שזיהום ויראלי נמשך מעל חודש?
מה עשויה להיות הסיבה להתפרצות נוספת? אילו בדיקות כדאי לעשות?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים, בחילות וגזים- מספר חודשים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין31/07/2011זיהום ויראלי לא נמשך מעל חודש אבל קיימים גם פרזיטים וכדאי לחזור על בדיקת צואה לפרזיטים (3 פעמים). אם קיים גם חום 37.5 זה כבר מחייב בירור יותר מעמיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםענבל רז29/07/2011
שלום רב,
אמא שלי בת 65 וסובלת כחודש מכאבי בטן ויציאות מרובות מאד. כשבועיים עם לחץ על פי הטבעת ומהיומיים האחרונים לא יכולה לשבת בגלל כאבים בפי הטבעת והפרשות הנראות כמו ליחה מפי הטבעת (ללא שליטה).
לפני מס' ימים עשתה בדיקת US בטן ונמצא נגעים בכבד. כעת מחכה לבדיקת CT וקולונוסקופיה להמשך ברור.
האם ניתן להשתמש בנרות כגון פרוקטו - גליבנול כדי להקל בינתיים על הכאב בפי הטבעת? (לא נבדקה בינתיים ולכן לא ידוע עם מדובר בטחורים פנימיים)
אשמח לתשובה מהירה ע"מ להקל עליה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין31/07/2011אפשר להקל עם נרות, ואפשר בלי קשר לבירור אליו ממתינים, לפנות לפרוקטולוג לבדיקה מקומית של פי הטבעת והרקטום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות כרוניתיעקב28/07/2011
שלום לך אני סובל מעצירות קשה כבר כמה חודשים בעקבות הטיפול המשולב הכולל אנטביוטיקה כרגע משתמש בלקסדין שזה עוזר חוסר התרוקנות היא תחושה לא טובה אך כרגע זה מתבטא גם בכאב בצד שמאל בטן תחתונה אני מודאג האם העצירות הזאת של יציאה בשבוע גורמת לכאבי בטן וכאב בשמאל אציין שהתחלתי לקחת פרוביוטיקה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות כרונית - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/07/2011עצירות יכולה לגרום לכאב בבטן שמאלית תחתונה. תפנה לגסטרואנטרולוג שלך להתייעצות. ייתכן שיש צורך בבירור בהקשר זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוליטיס והריון צעירשיר28/07/2011
אני בתחילת הריון לאחר נסיונות ארוכים של שנתיים, הקוליטיס הפכה פעילה בשבועות האחרונים (אני שבוע 6). אני לוקחת רפאסל באופן קבוע. אני מאוד חוששת מהפלה. מה ניתן לעשות? עד כמה הסיכון להריון גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליטיס והריון צעיר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/07/2011קוליטיס פעילה אכן מסכנת את ההריון. כדאי לפנות לגסטרואנטרולוג מטפל בהקדם. ייתכן ויש צורך להתחיל סטירואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בסרעפתאיציק27/07/2011
שלום דר
בן 56 רקע ראומטיד ארטריטיס מטופל מטוטרקסט לפני שנה עברתי צינתור מטופל פלאביקס מיקרופרין לפעמים אתופן לכאבים לוקח כל בוקר לנטון 30
לפני חצי שנה מופיע לי כאב בסרעפת בעיקר שאני קם מישיבה לעמידה הכאב מופיע
לשניה ונעלם ונשאר לי כאב עמום חלש מאוד מאוד למשך חצי שעה ( מופיע פעם או פעמים בחודש לשניה ) הכאב הוא לא כאב כמו בקיבה כמו גסטרו או הליקובקטר מפני שאם אני מכניס משהו לפה אין הקלה הכאב
יותר כמו התכווצות שריר אבל זה משתק אותי , ( . בעמידה או בהליכה אין לי כאב )
שאלה האם זה שייך לגסטרו ? מה יכולה להיות התופעה ? ואם לא למי לפנות
תודה איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בסרעפת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/07/2011לא נשמע קשרור לגסטרו.
ייתכן קשר לעמוד שדרה גבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)