מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןתהל05/06/2011
שלום רב,
מזה שבוע ימים אני סובלת מכאבי בטן סביב הטבור מתחתיו בעיקר.
ללא הקאות או בחילות וללא שלשולים. גזים יש והקיבה רכה.
הלכתי לרופאת המשפחה היא בדקה את הבטן ואמרה שצריך להמתין שבוע לראות מה קורה, כרגע היא לא רואה סיבה לעשות בדיקה זו או אחרת.
טענה שברגע שאין שלשול לא מדובר בחיידק או וירוס.
נתנה לי פאפברין שלא נראה שעוזר כרגע
חשוב לציין שאני מאוד מקפידה בנושא התזונה
מה זה יכול להיות?
זה כאבים לאורך כל היום, ממש מטרידים
איזה בדיקות מומלץ לעשות? אם יש דלקת במעי אז איך עולים על זה?
שמעתי גם על תופעה של אוויר במעי שגורם לגזים וליציאות לא סדירות.
אשמח לשמוע את המלצתכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר רם דיקמן06/06/2011מציע שתבצעי בדיקת דם כללית וזה כולל ברזל, ספירת דם ושקיעת דם, תפקודי כבד ובקשי גם תבחין נשיפה להליקובקטר וסרולוגיה לצליאק. בהצלחה ובריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימורן וגידול כלבדפנה04/06/2011
שלום,
אני צריכה להתחיל לקחת אימורן (100 מ"ג). אני מגדלת בבית כלב (כמובן שהכלב מטופח ומקבל את כל החיסונים הנדרשים).
האם בהיותי לוקחת אימורן, זה אומר שלא אוכל לשהות ליד הכלב?
האם יש סיכון בנטילת אימורן וגידול כלב במקביל?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימורן וגידול כלב - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/06/2011אם מחוסן ומטופל כהלכה לא צריכה להיות בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה?רם03/06/2011
שלום רב,
חולה ב-UC קל
אינזימי כבד GOT ו GPT עלו מעט וירדו ללא טיפול ויציבים כך כבר שנה וחצי.
בדיקת MRCP ללא אבחנה ברורה ל- PSC.
כל בדיקות הדם תקינות לחלוטין לאורך שנים כולל PANCA CANCA ו- c19.9 ונוספות.
התגלו בלוטות לימפה מוגדלות בשער הכבד שלא נעלמות רק גדלות.עם כאב מסוים באיזור.
MRCP חוזר החודש מראה בלוטות מוגדלות ודרכי מרה לא תקינות ללא היצרויות.
תבוצע קולונוסקופיה בעוד שבועיים.
דעתך?
האם נראה בהול יותר? אולי סרטן מעי או בלוטות הלימפה?או דרכי המרה? קיימת בכלל אפשרות שזה לא נוראי כמו PSC או סרטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה? - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/06/2011כל מצב דלקתי בכבד יכול לגרום לבלוטות מוגדלות בשער הכבד ולכן אין למהר להסיק מסקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות ויציאות רכות כחודש - אנא מהרברוך03/06/2011
שלום
לפני כחודש התחילו לי בחילות ויציאות רכות ואי נוחות בבטן שכאשר אני צריך להתפנות גוברות הבחילות למשך כמה זמן עד שאני מתפנה ביציאות רכות ואחר כך עדיין ממשיך מעט ונרגע וחוזר חלילה ללא כאבים וללא הקאות בנתיים אך יש תחושה של שריפה בחזה ולפעמים כעין התכווצויות של הקיבה והמעיים עשיתי בדיקה להליקובקטר שיצא שלילי ואני קצת חושש לעשות בדיקות פולשניות של מערכת העיכול בגלל הטשטוש והסיבוכים , ומצד שני אני גם חושש ממחלה ממארת (לסבא וסבתא שלי מצד האמא היה בגיל 70-80) האם יש סיבה לחשוש ויש צורך בבדיקות הפולשניות - מודאג
תודה רבה על חוות דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בחילות ויציאות רכות כחודש
ברוך03/06/2011הגיל שלי הוא 24 היו לי בעבר בחילות כעין אלו רק קצת פחות למשך שנתיים בערך ועברו ועכשיו עוד פעם חזר רק חזק יותר חוץ מזה בריא בד"כ ולא לוקח תרופות
שוב תודה על חוות דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה מעולה לוירוס שלשולים והקאות!!
לירון ענקי03/06/2011יש לי נסיון די גדול עם הוירוס המגעיל הזה
והדבר היחיד שעזר לי ולילדים שלי זה....תפוח אדמה!
תפו"א במיקרוגל עם מעט מלח - משמיד את הוירוס באורח פלא ובנוסף גם טעים.
כיום אני לא מחכה רגע אחד...מיד עם ההקאה או השלשול הראשון אני נותנת לילדים רק תפו"א עד שהקיבה מתייצבת. אם זה תינוק, פשוט לרסק את התפו"א לפירה עם מעט מים רתוחים. חשוב: אם מבשלים את התפו"א בסיר עם מים על האש כדי להכין פירה, לא לשפוך את המים מפני שכל העמילן נמצא במים הרתוחים האלו פשוט לרסק את התפו"א עם מי הבישול.
אם הגעתם למצב של וירוס קשה וכל מה שאתם טועמים פשוט יוצא מיד. אל תוותרו! איכלו כפית פירה או חתיכת תפו"א מבושל כל 10 דק'...לא תאמינו כמה שזה עוזר.
כשתופסים את הוירוס בזמן תפו"א אחד מספיק כדי להשמיד את הוירוס
כל זה אני כותבת מפני שאתמול התינוק בן השנה הקיא מס' פעמים במעון, המטפלת אמרה שנהיה ממש צהוב ולא רצה לאכול כלום. הוא היה נורא חלש בכייני ועם חום.
מיד הכנתי לו תפו"א ודחפתי לו נר להורדת החום. כחצי שעה לאחר שאכל נרדם כשהתעורר שוב נתתי לו תפו"א וזה הכל.
מאז פשוט חזר לעצמו. לא חום לא הקאות, כלום. ברוך ה'.
הרבה זמן אני רוצה לשתף את התרופה הטבעית והמדהימה הזו ברשת שאנשים פשוט ידעו ושוכחת כל פעם מחדש, הפעם אמרתי שאני עוזבת את כל עיסוקיי ויושבת לכתוב.
מקווה שעזרתי ולו לאחד
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם מר בפה אחרי אוכלמורן03/06/2011
שלום,
אני בת 33 בריאה באופן כללי.
ביומים האחרונים יש לי טעם מר בפה אחרי כל פעם שאני אוכלת משהו. (כל דבר)
מה יכולה להיות לכך הסיבה?
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם מר בפה אחרי אוכל - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/06/2011זה לא ממצא ספציפי ויכול להיות משני למשהו שאכלת/תרופות. זה לרוב חולף מעצמו ללא שום טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםמישהי01/06/2011
היי,
אני בחורה בת 25.
מהבוקר כל פעם שאני הולכת לשירותים אני רואה דם...
הדם יוצא מהתחת...
זה פעם ראשונה שקורה לי משהו כזה וזה דיי מבהיל.
מה זה יכול להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/06/2011הסיבה הכי שכיחה היא טחורים. תפני לפרוקטולוג לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיה של התרסריון וקיבה - אנטרוםניצה01/06/2011
בקולונוסקופיה וגסטרוסקופיה שעשיתי עלה בביופסיה
duodenall mucosa with no pathologic change
ובבדיקה שניה עלה antral mucosa with mild chronic inactive gastritis with focal intestinal metaplasia. כמו כן לא נימצא הליקובקטר.
הייתי רוצה מאוד לדעת למה הכוונה, קיבלתי טיפול באומפרדקס שלא עוזר בכלל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה של התרסריון וקיבה - אנטרום - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/06/2011יש מעט דלקת בקיבה שאינה משנית להליקובקטר. אם אומפרדקס לא עזר ניתן להחליפו בתכשיר אחר מאותה קבוצת תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקורים בבטןיגאל31/05/2011
שלום
לאחרונה יש לי המון קרקורים בבטן, אלה יכולים להיות קרקורים מאוד ארוכים ורצופים.
רציתי לדעת האם זה מקום לבעיה ? מה גורם להם והאם נדרשת בדיקה לנושא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקורים בבטן - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/06/2011המידע שמסרת אינו מספיק על מנת לקבוע האם זה משמעותי או לא. יותר נכון להתייעץ במרפאה ולקבל תמונה כוללת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולת קרוהן- פענוח בדיקת סי טיגלית31/05/2011
שלום, בת 37 , 17 שנה חולת קרוהן. באופן קל יחסית, לא מטופלת בכדורים באופן קבוע (בעבר לקחתי פנטסה\ 6MP\ ומטרוגל וציפרודקס בהתקפות.) ההתקפות מתרחשות בעיקר כתגובהה למזון. בשלושת חודשים האחרונים אני סובלת מהתקפה מתמשכת, שלא מפסיקה (כאבי בטן, יציאות מיימיות רבות)
שבוע שעבר בצעתי סי טי בטן, וקיימים ממצאים קצת מחשידים בעיני, אודה אם תסבירו לי את משמעותם- להלן התוצאות- מתנצלת על האורך:
איזור המעבר חזה/בטן כולל הסרעפת, הפלוירה והסינוסים הקוסטופרניים – ללא סטיות.
בכבד בסגמנט 7 הודגם נגע בקוטר 4.5 ס,מ עם האדרה נודולרית היקפית המתאימה להמאנגיומה.
דרכי המרה התוך כבדיות אינן מורחבות.
הטחול במימדים תקינים ללא פגמי מילוי בתוכו.
הלבלב על מרכיביו במימדים תקינים.
בלוטות יותר הכליה הודגמו במימדים תקינים.
הכליות במנח וגודל תקינים, ללא עדות להידרונפרוזיס.
מודגם צבר לולאות בבטן ימנית תחתונה בצורת כוכב עם האדרה מוקזאלית ורושם לפיסטולות אנטרו-אנטראליות.נצפות קשריות בסמוך עד 1.5 ס"מ.
מודגמת הרחבה של לולאות מעי דק פרוקסימאלית לאזור הדלקתי בקוטר 4 ס"מ. אין עדות למורסות ברורות.
קיימת הפרשה תקינה ושווה משני הצדדים לאחר הזרקת חומר ניגודי תוך ורידי.
השופכנים בקוטר ומיקום תקינים ואין עדות לחסימה אורומכנית.
כלי הדם הגדולים כולל האאורטה הודגמו תקינים.
עורקי הצליאקה והמזנטריקה הודגמו תקינים.
אין עדות להגדלת בלוטות לימפה רטרופריטונאליות.
בסריקת האגן אין עדות להגדלת בלוטות איליאקליות או מפשעתיות.
שלפוחית השתן מודגמת היטב בחומר ניגוד וגבולותיה סדירים.
ללא הרס עצם.
סיכום: מחלת קרון פעילה ברביע הימני תחתון עם פיסטולות אנטרו- אנטראליות והרחבה פרוקסימאלית כמתואר.
אין עדות למורסות
לתשובתכם אודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולת קרוהן- פענוח בדיקת סי טי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/06/2011תשובת ה-CT כמו הקליניקה= נראה שהמחלה פעילה מאוד ולא נכון לטפל בה באמצעות תזונה בלבד. לפנות לגסטרואנטרולוג המטפל ולהתחיל טיפול אנטידלקתי לפי שיקולו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרותרפיה לפני קולונוסקופיהאבי31/05/2011
שלום
ברצוני לקבל מידע על מרפאות שמבצעות קולונוסקופיה ולפני כן 40 דקות הידרותרפיה לניקוי המעיים,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרותרפיה לפני קולונוסקופיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/06/2011זה נעשה באופן פרטי. אנחנו לא הכתובת. לחפש בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים והקאות.........דוד29/05/2011
לפני שבוע באופן פתאומי הרגשתי בחילות והקאתי מייד, תוך כדי כך הופיעו גם שילשולים וחום נמוך עם הרגשה לא נעימה כמו שפעת.
בימים אלו שתיתי רק תה צמחים לא אכלתי אלא רק מידי פעם איזה קרקר מלוח.ברצוני לציין שפעלתי על דעתי וללא פנייה לרופא.
היום לאחר שבוע מצבי מצויין.
הבעייה שאשתי נדבקה והחל מאתמול בדיוק אותם תסמינים מופיעים אצלה,הקאות ושלשולים עם חום נמוך.
בנוסף גם במקום עבודתי וגם במשפחה שלנו נדבקו אנשים שלא היו בקשר איתנו בשבועיים האחרונים.
שאלתי היא? האם ידוע משהו לכם או למשרד הבריאות על התופעה הזו בימים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והכי חשוב שכחתי.......
דוד29/05/2011הילדה שלי נשואה בהריון חודש 7 חיה אצלנו בבית,וכתוצאה מהוירוס שלחתי אותה בשבוע שעבר לסבא וסבתא שלה עד יעבור זעם....חחח ...הבעיות.
שאלתי היא לכמה זמן היא צריכה מחוץ לביתנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהכי חשוב שכחתי....... - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/05/2011יש הרבה "וירוסי מעיים" ובכל מרפאה יש מטופל אחד לפחות עם תופעות דומות. זה חולף ללא טיפול. לגבי הבת אין תשובה מדויקת כי לא מבודדים את הוירוס ולכל וירוס תקופת "דגירה" מעט אחרת. שבוע נשמע סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה לוירוס הקאות ושלשולים!!!
לירון ענקי03/06/2011יש לי נסיון די גדול עם הוירוס המגעיל הזה
והדבר היחיד שעזר לי ולילדים שלי זה....תפוח אדמה!
תפו"א במיקרוגל עם מעט מלח - משמיד את הוירוס באורח פלא ובנוסף גם טעים.
כיום אני לא מחכה רגע אחד...מיד עם ההקאה או השלשול הראשון אני נותנת לילדים רק תפו"א עד שהקיבה מתייצבת. אם זה תינוק, פשוט לרסק את התפו"א לפירה עם מעט מים רתוחים. חשוב: אם מבשלים את התפו"א בסיר עם מים על האש כדי להכין פירה, לא לשפוך את המים מפני שכל העמילן נמצא במים הרתוחים האלו פשוט לרסק את התפו"א עם מי הבישול.
אם הגעתם למצב של וירוס קשה וכל מה שאתם טועמים פשוט יוצא מיד. אל תוותרו! איכלו כפית פירה או חתיכת תפו"א מבושל כל 10 דק'...לא תאמינו כמה שזה עוזר.
כשתופסים את הוירוס בזמן תפו"א אחד מספיק כדי להשמיד את הוירוס
כל זה אני כותבת מפני שאתמול התינוק בן השנה הקיא מס' פעמים במעון, המטפלת אמרה שנהיה ממש צהוב ולא רצה לאכול כלום. הוא היה נורא חלש בכייני ועם חום.
מיד הכנתי לו תפו"א ודחפתי לו נר להורדת החום. כחצי שעה לאחר שאכל נרדם כשהתעורר שוב נתתי לו תפו"א וזה הכל.
מאז פשוט חזר לעצמו. לא חום לא הקאות, כלום. ברוך ה'.
הרבה זמן אני רוצה לשתף את התרופה הטבעית והמדהימה הזו ברשת שאנשים פשוט ידעו ושוכחת כל פעם מחדש, הפעם אמרתי שאני עוזבת את כל עיסוקיי ויושבת לכתוב.
מקווה שעזרתי ולו לאחד
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובטרדני29/05/2011
שלום רב, מזה שנים סובל מבעיות בקיבה,שלשולים וכאבי בטן.עקב מחסור בויטמין B12 בוצע אנדוסקופיה.בממצאים דאודוניטיס והליקובטר.לאחר טיפול באנטיביוטיקה שלא הושלמה עד תום עקב תופעות לוואי של הכדורים,שבוע טיפול ולא עשרה ימים.לאחר הטיפול הרגשה שלא חוויתי מעולם,יציאות קשות וסדירות במשך כחודשיים.
לאחר שתיה בטעות של חלב מקולקל חזרו כאבי הבטן והשילשולים ולמעשה כל התופעות מלפני הטיפול בהליקובטר חזרו.
האם החיידק חזר? ייתכן שחזר בגלל שהטיפול לא הושלם או שמה קשור לשתיית החלב המקולקל ויש צורך בבדיקות אחרות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובטר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/05/2011כדאי להשלים בדיקת נשיפה כדי לבדוק מה מצב ההליקובקטר. השיפור יכול להיות גם עקב אנטיביוטיקה שלא בהכרח קשור להליקובקטר.
אין בדיקות שניתן לבצע לאחר שתיית חלב מקולקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם IBS יכול להיגרם ע"י לפונקס?יוחאי28/05/2011
השתמשתי במשך שנה בכדור הארור הזה,ומאז יש לי IBS.
אני כבר לא יודע מה לעשות,אני מפוצץ בתרופות פסיכיאטריות,פלוס קולוטאל,קונסיל ומודאל,ועדיין יש לי שלשולים,ריבוי יציאות,גזים ועוויתות בבטן.
משתגע כבר ברמה שאני חושב להתאבד.
מה לעזאזל עושים?
האם באסף הרופא יש מרפאה שיכולה לעזור לי?(אני תושב ראשון)
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם IBS יכול להיגרם ע"י לפונקס? - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/05/2011אין באסה"ר מרפאה המתמחה ב-IBS. יש מרפאה כזו באיכילוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדיוק עושים במכונים הללו?
יוחאי29/05/2011תזונה נכונה כבר יש לי,וכדורים גם.
האם הביופידבק הוא מיוחד ל-IBS,או שמדובר בביופידבק רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדיוק עושים במכונים הללו? - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/05/2011מכיוון שאתה לוקח את כל התרופות הפסיכוטרופיות האפשריות נותר טיפול לא תרופתי. ביופידבק/טיפול פסיכולוגי/טיפול בהיפנוזה. במרפאה הזו יפגשו אותך, ישמעו אותך וינסו ביחד איתל להבין מה הכי יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה,תודה.
יוחאי29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות רפאסלshiran_h28/05/2011
שלום רב,
שאלה לגביי נרות רפאסל,
לאחר החדרת הנר צריך להמתין כמה שיותר זמן לפני היציאה הראשונה.
אך האם יש פרק זמן מסויים שבמידה ויש יציאה צריך להחדיר עוד נר?
למשל שעה? או פחות משעה?
תודה רבה,
שירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות רפאסל - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/05/2011פרק הזמן המינימלי הוא בין 1-3 שעות. כדאי לשים לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת נוספתאנונימית26/05/2011
שלום אני בת 22
כבר מגיל 15 סובלת מכאבים בקיבה וכבר אז התגלה לי החיידק נתנו לי טיפול אנטיביוטי
ובגיל 17 שוב טיפול אנטיביוטי כאבים ואותו הסיפור
גם בגיל 21 טיפול אנטיביוטי
ועכשיו שוב כאבים לא עובר לי כל הזמן חוזרת לפעמים ממש סובלת מזה
אני בחורה רזה מטבעי ועברתי שלושה הריונות
מה ניתן לעשות ממש מיואשת כבר
נימאס לי לקחת אנטיביוטיקה וזה לא עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת נוספת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין27/05/2011כדאי לבצע גסטרוסקופיה ואם אין ממצא חוץ מהליקובקטר אז בכלל לא ברור שהוא הגורם, אלא שמדובר ב"קיבה רגישה" בדומה למעי רגיש. הטיפול אז אחר. פני לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)