מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרבות חוזרותרועי28/08/2011
שלום,
אני בן 30 סובל מזה כשנה מצרבות, ביצעתי בדיקות בקופ"ח כולל בדיקת נשיפה בה התוצאה היתה רמת חומציות 37 (טווחים 0-3.5) .
בעקבות התוצאה קיבלתי טיפול בעזרת מספר כדורים:
1. במשך שבועיים 500 מ"ג פעמיים (כדור כחול נראה לי רפאפן) ביום שני כדורים+קארין 500 מ"ג כדור אחד אחרי הארוחה.
2. פעמיים ביום אומפרדקס 20 לפני הארוחה- למשך חודש.
3. 3-4 פעמים - קל בטן- למשך חודש.
כמובן שבמהלך הטיפול לא חשתי בצרבת אפילו פעם אחת.
לאחר הפסקת האופרדקס חזרו הצרבות....אני ממשיך לקחת את האומפרדקס כי זה עושה לי טוב.
אני מבין שהטיפול לא עזר . השאלה היא , מהו השלב הבא..??איזה בדיקות מחכות לי ?
בתודה,
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבות חוזרות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/08/2011הטיפול בהחלט עזר= עם אומפרדקס אין לך צרבת.
המספר 37 מעיד על הימצאות חיידק ולא על חומציות. החיידק אינו קשור לצרבת ולכן ההטבה בזמן הטיפול קשורה לאומפרדקס ולא לאנטיביוטיקה. אם אתה רוצה להימנע מטיפול ממושך לכל החיים באומפרדקס תפנה לדיאטנית ושנה את התזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רועי30/08/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות קשהיעקב28/08/2011
שלום לך ניתן להשתמש עם פרוביוטיקה ולקסדין באותו יום כי אני סובל מעצירות עד שמערכת העיכול תתאזן ותחזור לפעול בטבעיות שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קשה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/08/2011אין מניעה להשתמש בשני התכשירים יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרונה קשיים ביציאות מלווים בכאביםאור27/08/2011
שלום רב,
לפני כשבוע עברתי פעולה של הכנסת סטנט לכליה עקב אבנים בכליות.
הסטנט הוכנס על מנת להרחיב את המעברים שלאחר ריסוק האבנים האבנים יצאו יותר בקלות.
על מנת להמשיך ולתפקד כרגיל קיבלתי כדור מסוג ספסמלגין כמשככי כאבים.
הכדורים עוזרים לי מאוד וכמעט ואיני חש כאבים בכליה.
הבעיה שנוצרה היא עצירות וכאבי בטן חזקים מאוד בעת ניסיון ליציאות בשירותים.
קראתי קצת על הכדורים האלה ואכן הם עלולים לגרום לעצירות ובעיות בדרכי העיכול.
מה עליי לעשות, אם אני לא לוקח את הכדורים אז יש לי כאבים בכליות, אם אני כן לוקח את הכדורים אז אני סובל מעצירות חמורה, מה עליי לעשות???
ניסיתי להחליף את הכדורים לאופטלגין 500 מ"ג ולקחתי כמעט 5 ביום וזה לא עוזר כלל לשיכוך הכאבים!!!
ניסיתי לאכול שזיפים אבל זה יצר לי בעיה אחרת, התחושה בבטן שיש יציאה וכאשר אני בשירותים אני לוחץ ולוחץ ולא יוצא כלום.
אני כבר משתגע וזקוק נואשות לעזרה - נא עזרתכם!
בכבוד רב,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחרונה קשיים ביציאות מלווים בכאבים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין27/08/2011ספזמלגין אכן גורם לעצירות ובינתיים אתה חייב אותו לשיכוך כאבים. מציעה, להיעזר באבילק או פגלקס באופן יומיומי (משלשלים) עד להפסקת הספזמלגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת מועקה עמומה ולחץ בגבאריאל27/08/2011
שלום רב,
אני בן 36, סובל מרפלוקס ,כאבים בלוע, ומזה שנה ,תחושת מועקה עמומה ולחץ לא ברור
באיזור הגב השמאלי שלעיתים נודד למרכז ,וממש בגובה החזה, היו גם ימים של לחץ באיזור הבטן העליונה ,ובשינה לא יכולתי להירדם על הצדדים .
נשלחתי לבדיקות אנדוסקופיה ע"י הגסטרואנתרולוג, כשבממצאים נכתב שהכל נורמלי ונמצא בגבולות ,באבחנה: mild gastritis seen on endoscopy,
ובביופסיה : Mildly reactive antral mucosa וללא עדות ל H.Pilory .
עם התוצאות שבתי אל הרופא ,וזה קבע שהכל תקין והנחה אותי לטול טבליות לנסופרזול\אומפרזול.
לדעתי, האבחנה קובעת שלא הכל תקין ,נכון? והאם ייתכן שהלחץ בגב מקורו במע' העיכול?
תודה ,
אריאל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת מועקה עמומה ולחץ בגב - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין27/08/2011התחשות שלך יכולות להיות משניות לרפלוקס, ובמצב של רפלוקס גסטרוסקופיה תקינה ב-70% ולכן אין שום סתירה בין התחושות שלך לבין העובדה שהבדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בבליעת מזון מוצקאורטל26/08/2011
כבר למעלה משבוע וחצי אני מרגישה קושי רב בבליעת מזון מוצק ,מין משהו תקוע,כמו אבן בגרון ולכן אוכלת רק מזון רך או נוזלי(כמו:שייק פירות,מרק,גבינה וכדו').
ניגשתי גם לאא"ג וגם לרופאת משפחה-שניהם ביצעו בדיקה שטחית ע"י מימוש הגרון והסתכלות פנימה באופן שטח-ללא כלי עזר כמו מצלמה.
אני נורא סובלת מכך וחוששת שתחושה זאת לא תעבור...
כמו כן,מדי פעם אני מרגישה קושי בנשימה ומדי פעם יש לי ליחה והצטברות מוגברת של רוק בפה.
יכול להיות שמדובר בהצטברות של ליחה שהפכה למין מטרד בגרון?
והאם דבר זה יכול להשפיע על קנה הנשימה?
אשמח לקבל תשובה בהקדם,חוששת נורא!תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בבליעת מזון מוצק - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין27/08/2011כדאי להיבדק על ידי אא"ג שיש לו גם אשפרות לבצע בדיקה עם סיב אופטי FOL. אם אין ממצא בבדיקה כדאי לפנות גם לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטריטיסטלי26/08/2011
שלום
אובחנתי כסובלת מדלקת בקיבה לפני כשלושה חודשים ומאז מטופלת בקונטרלוק 40 ( כדור בבוקר) ובכדורי גסטרו ( כדור בערב)
לאחרונה קיבלתי מרשם לתרופת פריזמה ( חצי כדור ביום) - האם מותר לי לקחת תרופה זו או האם כדאי להמתין עד לשיפור הדלקת? האם התרופה יכולה לגרום להחמרה בדלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטריטיס - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין27/08/2011אין מניעה לקחת פריזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת קורהן ופוריותמודאגת26/08/2011
שלום רב,
אני בת 36 אמא לתאומים מהריון ספונטני לפני 7 שנים.
חולת קורהן כבר 16 שנה
10 שנים אחרונות ברימסיה למעט אנמיה ומטופלת בכדורי בזרל.
לא נוטלת כבר 10 שנים תרופות לקרוהן.
מנה להיכנס להריון כבר למעלה משנה.
אחרי 5 הזרעות שני סבבים של IVF
האם כדאי לעבור בדיקה לקרישיות יתר?
האם מחלת הקרוהן היא זאת שגורמת לבעיות פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת קורהן ופוריות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין27/08/2011בסה"כ אין הבדל משמעותי בפוריות בין נשים עם קרון לבין נשים עם קרון. את בעצמך הרית הריון ספונטני עם תאומים תוך כדי מחלה. הגורמים המשפיעים ביותר על פוריות הם נסיון להרות בזמן מחלה פעילה וניתוחים באיזור הרקטום, שלהבנתי אינם רלבנטיים לגבייך. ההחלטה על בירור לקרישות יתר נתונה בידי מומחה הפריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן אחרי אכילת חומוסאברהם גורני26/08/2011
מה לניתן לעשות שאחרי אכילת חומוס יש לי במשך מספר שעות כאב בטן חזק שנמשך מספר שעות וחולף האם ניתן לטפל לטפל בכאב.
בעקרון אני אוכל טחינה ואז אז אין לי שום בעיה
מדובר בעקר בחומוס שאני אוכל במסעדות ופחות בחומוס תעשיתי
התופעה אינה חד פעמית ואני מודע לתופעה במשך שנים
לבסוף הרי אנחנו מבקשים עצה מעשית אם קיימת באם בכל זאת התפתיתי ואכלתי חומוס וקבלתי כאב בטן וכו וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן אחרי אכילת חומוס - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/08/2011אפשרי לקחת כדור נגד כאב כמו פפברין, אך הכי נכון הוא להימנע ממה שגורם לכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת קרוהןג'ני23/08/2011
שלום,
אני בת 26, לפני חודש עברתי קולונוסקופיה בגלל תלונות על שלשולים וכאבי בטן חזקים, ואובחנתי כחולה במחלת קרוהן. בתוצאות הביופסיה נאמר כי מדובר בדלקת כרונית קלה של המעי.
לטיפול בדלקת התחלתי לקחת 4 גרם של רפאסל (2 גרם בבוקר ו2 בערב). לאחר 10 ימים של נטילת כדורים, הופיע חום מאוד גבוה שנמשך כ-4 ימים. החום ירד רק כשהפסקתי לקחת את הכדורים.
כשחזרתי אל הרופא, החלטנו שננסה עוד תרופה מאותה המשפחה והתחלתי לקחת 3.2 גרם של אסאקול (1.6 גרם בבוקר ו1.6 בערב). ושוב לאחר יומיים הופיע חום גבוה שירד רק כשהפסקתי לקחת את הכדורים.
לפי מה שהבנתי, השלב הבא הוא תרופות מדכאות מערכת חיסון והבנתי שלתרופות אלו יש תופעות לוואי חמורות יותר שאחת מהן היא העלאת הסיכון ללימפומה.
אני מאוד מפחדת לקחת את התרופות האלה ורציתי לדעת האם יש לי אפשרויות אחרות.
האם יש דרכים טבעיות לטפל בדלקת או שאולי תרופות אחרות שאני יכולה לנסות לפני שאני עוברת לדיכוי מערכת החיסון.
תודה מראש, ג'ני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת קרוהן - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין25/08/2011"דרכים טבעיות" אינן חלק מהרפואה הקונבנציונלית ולכן אנחנו לא הכתובת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
ג'ני25/08/2011מה בנוגע לתרופות אחרות? האם אין לי ברירה ואני אהיה חייבת להתחיל לקחת תרופות המדכאות את המערכת החיסונית, או שיש לי עוד אופציות מתוך התרופות הקונבנציונליות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת קרוהן - תגובה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/08/2011רק ראפסאל אינו מדכא את מערכת החיסון, אך אם גרם לחום בשני תכשירים שונים לא תוכלי להיעזר בו. כל יתר הטיפולים עובדים דרך דיכוי של מערכת החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרהוןתומר22/08/2011
ד"ר שלום,
אני בן 30 בריא עד לאחרונה שבאמצעות בדיקת קפסולה של המעי הדק איבחנו אצלי מחלקת קרהון. כעת, מאחר ולשיטת הרופא התסמינים שלי דלים לרבות בדיקות דם תקינות החליט הרפוא לשלוח אותי לבדיקת אנטרסקופיה בבית החולים בכדי לדגום את המעי.
לאחרונה אני מרגיש שהמעיים שלי "בוערות" והרופא נתן לי טיפול בקולוטל אך טרם החל טיפול במחלת קרהון עד לביצוע הבדיקה. שאלתי היא כך:
מאחר והתור לבדיקה שלי הוא רק לעוד שלושה חודשים האם בשל התחושות שלי ששורף כדאי להתחיל בטיפול ? ובנוסף האם כדאי לבצע את הבדיקה בכלל או שדי להסתפק בבדיקת הקפסולה? כמו כן האם הבדיקה עצמה (אנרוסקופיה) יכולה להדליק את הדלקת מאחר והיא דוגמת את המעי?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרהון - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין25/08/2011אם הממצאים דלים אני מצטרפת להמלצת הרופא שלך, מכיוון שהטיפולים לקרון מדכאים את מערכת החיסון ויש להם "מחיר". אם תרופה אחת לא תעזור יש צורך במעבר לתרופה אחרת עם יותר תופעות ולכן אם אין בסיס מספיק יציב שעליו מבססים את ההחלטה לא כדאי למהר עם התחלת הטיפול. אנטרוסקופיה לא "מדליקה" את המחלה אלא רק עוזרת באבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בושט צד שמאל בעמצע ובחילותעלמה 2722/08/2011
לפני כשלושה שבועות היו לי יומיים בהם הרגשתי רע מאד שלשולים והקאות ללא הפסק מעט חום וכאב ראש עד חור יכולת לקום מהמיטה וכמובן כאבי בטן. כעת זה עבר אך זמן רב יש לי בחילות לאורך כל שעות היום אני מתעוררת עם בחילה והלכת לישון כך יש לי כאבי בטן בצד שמאל למטה במרכז הבטן יש לי גרעפסים והטלת צואה מס פעמים ביום מה יכול להיות הדבר להערכתכם| לתשובה אודה וכן מאילו בדיקות שיש לבצע להתחיל
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בושט צד שמאל בעמצע ובחילות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין25/08/2011אירועים של זיהום במעי יכולים להימשך מספר שבועות, אז למרות הסבל זה לא נשמע חריג. כדאי להתחיל עם בדיקות דם ובדיקת בדיקת צואה לפרזיטים ולקחת פרוביוטיקה למשך חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגבות מעיים לקולונוסקופיהלילך22/08/2011
אני בת 45 - שבועיים אחרי ביצוע קולונוסקופיה עקב שילשולים .נלקחו לביאופיסה מספר כיבים במעיים – עדיין אין תשובה .
התחושה שאני מרגישה אחרי ביצוע קולונוסקופיה זה כאילו דרדור , רוטט בתוך מעיים - בזמן הישיבה , מנוחה , אחרי אוכל – זאת אומרת אחרי כל פעולה גופנית הרטוט הזה מזיז לי את הגוף – הגוף רוטט כאילו הזזת מעיים .
האם זאת יכולה להיות תופעת מעים לקולונוסקופיה ?
האם זה יעבור ?
איזה טיפול לקבל ?
ביצעתי כל הבדיקות : בדיקת כירורגית , דם , us בטן , א.ק.ג - הכל תכין.
ניתן לצין שדופק שלי קצת מהיר – אז התחלתי את דרלין להורדת הדופק .
גם בזמן שהדופק תקין – מרגישה את הרטטות/הזזה בתוך הגוף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגבות מעיים לקולונוסקופיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין22/08/2011לאחר קולונוסקופיה יכולה להיות תחושת נפיחות בבטן למספר ימים, אם לזו הכוונה, אז זה יכול להיות משני לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגבות מעיים לקולונוסקופיה
לילך23/08/2011התחושה שלא של גזים , עברו כבר שבועיםם מאז הבדיקה .
התחושה שאני מרגישה אחרי ביצוע קולונוסקופיה זה כאילו דרדור , הרגשה של " נדנדה " בתוך המעיים דומה לדופק , הרגשה שמשהו שם לא במקומו הביאולוגי .
איזה בדיקות עוד לעבור כדי לגלות את זה .?
אני לא מסוגלת לתפקד כרגיל , הדבר הזה מנדנד אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגבות מעיים לקולונוסקופיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין25/08/2011לא מוכר לי סיבוך של קולונוסקופיה שגורם לתחושה המתוארת ולכן לדעתיאין צורך בבדיקה בהקשר זה. תפני לרופא שביצע את הבדיקה להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא יודעת אם זה קשור לפהאני22/08/2011
אני לוקחת לקסעדין באופן קבוע.. אני יודעת שזה לא בריא.. וזה חלק מההפרעת אכילה שלי.. אני לוקחת בסביבות ה15 ביום לפעמים יותר אבל זה בערך.. רציתי לדעת מה הנזקים של זה.. האם באמת אפשר למות מזה?
ואיזה עוד נזקים יש לזה..?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יודעת אם זה קשור לפה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין22/08/2011בכמות הזו זה יכול לסכן חיים כי זה גורם לאיבוד מלחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות קשה...יעקב21/08/2011
סובל מעצירות כרונית...השאלה העיקרית שלי האם ניתן לקחת שתי כדורי לקסדין ורק אח"כ תמיסת מרוקן כדי לבצע קולונוסקופיה? כי מרוקן לבד לא הכי עזר לניקוי... ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קשה... - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין22/08/2011מומלץ במקרה כזה לקחת שני כדורי לקסדין כל יום במשך מספר ימים לפני הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לטיפול בהליקובקטראופירה19/08/2011
שלום רב,
אני בת 43, בשבוע האחרון עשיתי תבחין נשיפה התוצאה היתה 14.36 לפני כשנה היה 17 אך לא טופלתי. ביום שלישי השבוע התחלתי טיפול תרופתי וכבר יומיים שאני מתפתלת מכאבי בטן, עד כדי ככך שאני אפילו מתעוררת בלילה מהכאבים, הבטן מתהפכת לי והכאבים עזים המלווים בשילשולים ונפיחות בבטן. שאלתי היא: האם יכול להיות שזה קשור לאנטיביוטיקות אותן אני נוטלת? האם כדאי להמתין יום ראשון ולפנות לרופאה שלי או שמה צריך להפסיק את הטיפול?
אודה על תשובתכם המהירה,
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה לטיפול בהליקובקטר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין22/08/2011כאבי הבטן הן תופעת לוואיד של האנטיביוטיקה. כדאי להמשיך את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)