מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוליטיס בהריוןדנה19/08/2011
שלום,
אני בתחילת חודש רביעי כשבתחילת ההריון היתה לי התפרצות של מחלת הקוליטיס. מטופלת ב3גרם ראפאסל כדורים+נר. רציתי לדעת האם המחלה או הטיפול בה יכולים להשפיע על תוצאות בדיקות הדם השונות בהריון כגון סקר שליש ראשון וחלבון עוברי.
תודה,דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליטיס בהריון - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין19/08/2011למיטב ידיעתי אין השפעה על הבדיקות שהזכרת. מציעה גם להתייעץ עם הגינקולוג העוקב אחר ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות לא תקינותאני18/08/2011
שלום,
אני חודשיים אחרי ניתוח קיסרי - לאחר הניתוח היה לי חיידק בצואה שהתגלה עקב שלשולים שטופלתי באנטיביוטיקה
אני כבר חודש אחרי הטיפול אך הצואה לא חזרה למרקם וצבעה הרגיל לפני הלידה.
לרוב היא חום יחסית בהיר, רכה עם שאריות מזון. ביומיים האחרונים היציאות נהיו בהתחלה מוצקות יותר בגוון מאוד מאוד כהה ולאחר מכן שאר ההתרוקנות היא גוון בהיר.
יש לי לרוב רק יציאה אחת ביום.
חשוב לציין שביצעתי לפני חודש בדיקות דם, תפרודי כבד וכו והכל תקין.
מה יכול לגרום לגוון המאוד כהה של הצואה? (לא שחור אבל ממש חום כהה) ?
מדוע היציאות שלי לא חזרו להיות נורמאליות?
2.לפני כשלוש שניים אובחן אצלי דלקת בוושט דרגה 1 האם יש צורך בבדיקת גסטרו חוזרת? האם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות לא תקינות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין18/08/2011אין קשר לדלקת בושט.
לאחר זיהום במעי ואנטיביוטיקה ייתכנו שיבושים ביציאות לתקופה ארוכה של עד חודשים. ממליצה לקחת פרוביוטיקה לחודש חודשיים ולא להיות מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת מעייםתמי17/08/2011
הכאב בבטן מהמותניים לכל אזור הבטן נמשך כבר בין חודש לחודשיים הייתי אצל אורולוג שקבע שאין בעיה בכליות לדבריו. הכאב מקרין עד המפסעה ורק במנוחה הוא נרגע מעט אולם עדיין קיים, קיבלתי זריקות וולטרן ולא עזר וכן כדורים לשיכוך כאבים, עשיתי מיפוי עצמות, ועדיין לא בטוחים מה זה, אותו כאב היה לי לפני מספר שנים שהתברר כדלקת במעיים אולם הוא ארך מספר ימים וקיבלתי כדורים, כרגע הכאב מסתובב בכל אזור המותניים והבטן, אין לי חום ושום תופעה נוספת רק כאבים עזים בזמן ישיבה וכאשר אני מתרוממת כל תזוזה מכאיבה לי את כל האזור.
האם יתכן ששוב זה דלקת במעיים ואיזה בדיקות מומלץ לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת מעיים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין18/08/2011דלקת במעיים שחולפת עם כדורים לאחר מספר ימים כמו שהיה לפני מספר שנים, לא מתאימה לתיאור של עכשיו, כי כעת מדובר בתקופה ארוכה. משך התלונות מצדיק בירור של מערכת העיכול (כולל בירור אנדוסקופי קולונוסקופיה וכד') ולשם כך עלייך לפנות לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת מעייםתמי17/08/2011
כיצד ניתן לרפא דלקת מעיים, יש לי כאבים עזים מהצד לכל אזור הבטן ביחוד לתנועה, הכאב מסתובב כאילו סוחטיפ סחבה.
והאם יש תרופות טבעיות לריפוי דלקת מעיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת מעיים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/08/2011לא ברור לי על סמך האבחנה של "דלקת מעיים" ומה משך המחלה? אם מדובר במספר ימים ניתן להיעזר בקל-בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילקובקטור. תוצאות מעבדהאלי17/08/2011
לפני כחצי שנה בצעתי מבחן נשיפה. התוצאה היתה 15.5. קיבלתי טיפול תרופתי. אתמול ביצעתי מבחן חוזר. התוצאה היתה 6.47. (הנורמה0-5). האם זה אומר שאני צריך טיפול נוסף. או לחכות קצת זמן ולבצע בדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילקובקטור. תוצאות מעבדה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/08/2011בסה"כ הבדיקה די מדויקת, אבל אין שום דחיפות לטפל ואפשרי לחזור על הבדיקה בעוד כמה חודשים (חודש לפחות לאחר סיום אנטיביוטיקה כלשהי ושבועיים לאחר הפסקת אומפרדקס/לוסק).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בכליותגרמי16/08/2011
גילו לי בct בטן ציסטה בגודל 1.5 ס"מ בכליה הימנית
האם זה מסוכן? והאם יש איזה תסמינים הקשורים בכך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בכליות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/08/2011זהו פורום מערכת העיכול- לפנות לפורום אורולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון צליאקאיילת16/08/2011
שלום רב
בבדיקת דם נמצאתי כחולת צליאק הופנתי לבדיקת גסטרוסקופיה, בהמלצת רופאת משפחה עברתי לתזונה ללא גלוטן.
האם לקראת הבדיקה רצוי לחזור לתזונה עם גלוטן כדי לבחון האם אכן זה צליאק?
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון צליאק - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/08/2011לא מקובל להתחיל דיאטה על סמך בדיקת דם אלא להמתין לתוצאות הביופסיה. אם תקפידי על דיאטה ללא גלוטן לפני הביופסיה אפשר לפספס את האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים בבטן עליונהגיל16/08/2011
בת 24, סובלת מכאבים חדים ומשתקים בבטן העליונה שמקשים עליי אפילו לעמוד.
לאחר טיפול באומפרדקס המצב נרגע אך לאחר כמה זמן שוב הכאבים חזרו
התחלתי לקחת nuxium אך ביינתים, מזה כבר שבוע, אין שום שיפור. הכאבים רק מתחזקים
מה צריך לעשות? מה יכול להיות לי??? אני כב אובדת עצות :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים בבטן עליונה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/08/2011כדאי להשלים תבחין נשיפה להליקובקטר בשלב ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מעניינתנטע15/08/2011
שלום, אני בת 23 ומזה זמן רב אני סובלת ממעין שלפוחיות תת עוריות בכפות הידיים, שלפוחיות שמגרדות לפעמים וניתן לפוצץ אותן וזה הופך לפצעים,זה מופיע בכל מיני גדלים ולעיתים גם בצד כף הרגל.
זה בא והולך כל הזמן...
בנוסף יש לי לפעמים כאבים (כמו דקירות) במפרק כף הרגל או היד ואפילו בעצם בזרוע, זה לא כל כך מוגדר וגם זה בא והולך...
יש לי גם כאבי בטן רבים ושלשולים, אני לא יודעת אם זה קשור.
דבר נוסף שיכול להיות קשור הוא שלפני שנה וחצי בערך היו לי שני מקרים(בהפרש של 9 חודשים) של דלקת בעין שהתבררה כדלקת בקרנית(קרטיטיס) אושפזתי בשני המקרים כדי לבצע את כל הבדיקות, במקרה הראשון זה היה בעין אחת ובשני בעיין השנייה. בשני בתי החולים לא מצאו ממה זה אך בפעם השניה ראיתי ראומטולוג וחשבו אולי שזה קשור למחלה אוטו אימונית.
בכל אופן שוחררתי כשזה עבר ולא יודעים ממה זה נגרם ואם זה יחזור או לא.
אני מבקשת עזרה והכוונה כי אני חושבת שהכל קשור להכל .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מעניינת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/08/2011יש מחלות עור הקשורות בדלקות במעי, כדי להגיד אם יש קשר צריכים לעבור בירור של הנגעים בעור (לעתים עם ביופסיה) וכשתהיה אבחנה ניתן יהיה להתייחס לקשר אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן עליונה חזקיםמגד14/08/2011
בן 33
אני סובל מכאבי בטן חודשים , הבדיקות שלי ct היה חשד באבן בדרכו כיס המרה ,אולטראסאונד תקין ,בדיקות דם כללי תקין ,בדיקת גסטרו סקוביה תקין ,בבדיקת נשיפה היה חיידק הילוקבקטר קבלתי טיפול משולב אח"כ לוסק אבל הכאבים חזרו שוב ,אושפזתי במיון הרבה פעמים בערך 18 פעמים רק עם אנפוזייה אני נרגע ,אני לא יודיע מה לעשות כבלתי הרבה תרופת מרופאים כל פעם משנים תרופה , מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן עליונה חזקים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין15/08/2011לא ניתן לעשות אבחנות בפורום, בוודאי לא של מקרים מורכבים.
תפנה להתייעצות מסודרת עם כל תוצאות הבירור ואז יש יותר סיכויים שיולכו לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם לחם דגנים של קמח מלא,שיפוןיעקב לוין13/08/2011
שלום דר',
ראשית כל תודה רבה על ההשקעה והתמיכה בפורום.
רציתי לשאול לגבי כאבי בטן ונפיחות שיש לי בבטן לאחר שאני אוכל לחם דגנים שמרכיב קמח מלא, קמח שיפון, וקמח כהה, כמו כן, בלחם יש 9.1 גר' סיבים תזונתיים ל- 100 גר'.
יש לציין שכשאני אוכל לחם פשוט מקמח רגיל אין לי את הכאבים הללו כלל.
עוד הבדל שיש בין שני סוגי הלחמים זה משך הזמן עד ליציאה.. עם קמח רגיל אני נכנס מהר להתפנות.. ואם הלחם המיוחד של הדגנים והסיבים אני נכנס אחרי הרבה יותר זמן.
מדוע יש הדבל? יש חשיבות לסיבים התזונתיים?
חשוב לציין שעשיתי בדיקת לבירור צליאק [IGA, TTG] ויצא תקין... אולי הייתי צריך לעשות את הבדיקה לאחר שאני אוכל דווקא מהלחם הבעייתי? על איזו בדיקות נוספות מומלץ לעשות לבירור? [עברתי בדיקות דם לפרופיל שומנים, תפקודי כבד, ברזל, פריטין, ספירת דם, - הכל תקין למעט המוגלובים נמוך..]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם לחם דגנים של קמח מלא,שיפון - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין15/08/2011קשה לומר אם צריך בדיקות נוספות כי יש פרטים נוספים חשובים כגון גיל, משך התלונות וכו'.
באופן כללי סיבים גורמים ליותר גזים ונפיחות ולכן לא מפתיע שעם קמח לבן אתה מרגיש טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטןדנה13/08/2011
בת 40. בריאה בדר"כ. סובלת בזמן האחרון מכאבים ברום הבטן, צרבות ותחושת כבדות.
חולשה והרגשה כללית לא טובה.
ובנוסף יצא לי פצע בלשון.
ממה לדעתך אני סובלת?
בינתיים בולעת אמפרודקס פעם ביום שלא עוזר .
אבקש אבחנה מאחר שהתור לרופא יהיה רק בעודכמה ימים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין15/08/2011כדאי להשלים תבחין נשיפה להליקובקטר שבועיים לאחר הפסקת אומפרדקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה מסביב לפי הטבעתמאיה13/08/2011
היי, אני בת 50 ושוקלת 55, בריאה בדר"כ. לא מעשנת ולא שותה אלכוהול.
ראשית אספר רקע רפואי על עצמי על מנת שתוכלו לעזור לי בצורה יעילה יותר..
כל חיי סבלתי מצרבות ובגיל 23 עשיתי בדיקת אולקוס שיצאה תקינה, כל ההריונות (4 הריונות) היו תקינות פרט לנושא הצרבות שנמשך כל משך ההריון באופן חזק יותר. הטיפול היה בשתית אבקת סודה לשתיה בכל כמה שעות, טיפול שדי עזר לי אך למספר שעות בלבד.
אני לא סובלת מכאבי בטן ושילשולים אך כל ערבוב קל של מזונות יוצר אצלי גזים ומין הסתם צרבת. יחד עם זאת ממעיטה שלא בכוונה בשתית מים, פשוט לא מרגישה צימאון (בקושי שותה מים אך אוכלת המון ירקות ופירות).
כיום מזה מספר שנים סובלת מצריבה מסביב לפי הטבעת ויש לי מעין בליטה סביב פי הטבעת, התנפחות קלה כמו ג'ולה שמתנפחת בדומה לג'ולה שמתנפחת לפעמים בבית השחי.
הג'ולה חוזרת ונעלמת לסירוגין.
לאורך השנים נבדקתי ווגינאלית בלבד והכל בסדר הן מבחינת פטריות והן מבחינת תרביות.
האם יתכן שחומציות של מערכת העיקול גורמת לחומציות מסביב לפי הטבעת? או מזון מסויים כמו חריף? או שתיה מעטה של מים?
נשלחתי ע"י רופאת נשים לרופא בבית חולים איכילוב לפני כ 3 שנים, והוא אמר שזה כנראה אלרגיה ואין צורך בטיפול. המליץ ללבוש תחתוני כותנה ועשות יותר שטיפות ולשמור יותר על היגיינה.
מרחתי כל מיני משחות מרגיעות ואפילו משחה נגד הרפס שרופאת הנשים האחרונה הביאה לי. גם זה לא עזר.
לאיזה רופא עלי ללכת לענין הצריבה מסביב לפי הטבעת?
איזה בדיקות עלי לערוך?
האם יש לי סיבה לדאגה?
מזה יכול להיות?
האם הצרבות של כל השנים יכולים להיות קשורים לבעיה זו?
האם זה מסוכן שיש לי כל החיים צרבות?
האם עלי לטפל בצרבות או לחיות עימן כפי שהתרגלתי ונהגתי עד היום?
מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה רבה
נינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה מסביב לפי הטבעת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין15/08/2011אין קשר לצרבות.
הכתובת היא פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום.יש לי כאב בטן לפני יציאהרועי13/08/2011
לאחר מכן הכל בסדר,
מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום.יש לי כאב בטן לפני יציאה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין15/08/2011יש מעט מידי פרטים בשאלה ולכן לא ניתן לענות עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט מדיי פרטים?
רועי15/08/2011יש לי כאבי בטן לפני שאני הולך לשירותים,לאחר שאני מסיים בשירותים הכאב חולף.
ככל שאני זוכר ברגע שיש לבן אדם קקי הוא לא אמור להרגיש כאב בטן הלא כן?
השאלה מה יכול לגרום לכך שיש לי כאבי בטן לפני שאני עושה קקי,האם זה נורמלי?
יום טוב ד"ר,
בברכה,
רועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט מדיי פרטים? - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/08/2011הכאב נובע מהתכווצויות במעי. נכון שלמרבית האנשים אין כאב בטן לפני יציאה, אבל יש אחוז לא מבוטל שכן יש להם וגם הם "נורמלים". כדי להתרשם האם התלונה מצריכה בירור צריכים לדעת פרטים נוספים כמו, גיל משך התלונות וכהנה וכהנה והייעוץ לא יכול להינתן בפורום, אלא בייעוץ מסודר במרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וונלה 75 לטיפול במעי רגיזתהל12/08/2011
שלום ד"ר,
מזה חודשיים סובלת מכאבי בטן באזור הטבור
כל הבדיקות תקינות: אולטראסאונד בטן, בדיקות דם, בדיקות שתן, בדיקת נשיפה, בדיקה גניקולוגית, קולונוסקופיה.
רופא המשפחה שלי הגיע למסקנה שיש לי מעי רגיז והוא טוען שזה מגיע בעקבות לחץ נפשי.
אני עובדת בסוג עבודה שגורמת לי לחץ אבל זה מתחיל ומסתיים בעבודה בלבד.
רופא המשפחה המליץ לי להתחיל טיפול של וונלה 75 למשך חצי שנה.
לא ברור לי מה הקשר בין תרופה נוגדת דכאון לבין כאבי בטן.
חשוב לציין שאני לא סובלת משום סוג של דכאון, החיים יפים בעיני.
מפחדת מאוד מסוג תרופות כאלו ולא רצה לקחת אותם.
אשמח לשמוע מה אתם ממליצים כדי להקל עלי את כאבי הבטן.
ומה דעתכם על לקיחת וונלה 75.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וונלה 75 לטיפול במעי רגיז - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין13/08/2011הטיפול בנוגדי דיכאון מקובל כטיפול בכאבי בטן תפקודיים/מעי רגיז גם כשאין דיכאון. חומר קריאה קיים באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)