מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן עליונהקרן08/02/2011
אני מטופלת בלנטון הטיפול עזר תקופה של שנה ועתה שוב חזרו לי כאבים בבטן עליונה ,בחילות וצורך לאכול לעיתים קרובות. קבעתי תור לרופאה אולם התור עוד רחוק [בסוף מרץ!]
אני בת 58 ומטופלת באקטונל שבועי בהמלצת רופא משפחה הפסקתי עם האקטונל, האם אקטונל מזיק למערכת העיכול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן עליונה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין15/02/2011אקטונל יכול להזיק למערכת העיכול העליונה, לעתים עד כדי המלצה להפסיק את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !no name08/02/2011
שלום,
בשנים האחרונות בכל פעם שאני אוכלת דגים(חוץ מטונה) יש לי ריח רע מהנרתיק.
שאלתי מישהי והיא אמרה לי שאין קשר בין הדברים אך אני יודעת בוודאות שזה קורה אך ורק לאחר אכילת דגים.
רציתי לדעת למה ועל מה זה יכול להעיד ומה אפשר לעשות עם זה? זה מאד מטריד אותי ובעקבות זאת אני נמנעת מאכילת דגים. יש לציין שתמיד אכלתי דגים ולעולם זה לא קרה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ! - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין10/02/2011אין על זה שום מידע. תנסי בפורום גינקולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטורגלי08/02/2011
שלום אני בת 23 בריאה בד"כ ולפני כשנתיים סבלתי מכאבים בקיבה..עשו לי כמה בדיקות וגילו שזה הלקיבקטור.
לקחתי את הטיפול הראשון של האנטיביוטיקה ולאחר מכן בבדיקות התגלה שההליקובקטור לא עבר, אז נתנו לי טיפול נוסף של אניט' (פלג'יל) ולא לקחתי אותו כיוון שלא חשבתי עוד בכאבים.
כיום לאחר שנתיים אני מתחילה להרגיש שוב את אותם כאבים לפעמים אחרי האוכל...
כמו מעין דקירות..
רציתי לדעת האם יכול להיות שזה שוב החיידק? למרות שעברו שנתיים מאז...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטור - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין10/02/2011אם לא לקחת טיפול נוסף החיידק עדיין שם, והוא יכול להיות הסיבה לכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםאוסנת07/02/2011
שלום,
אני בת 43 בריאה בד"כ, אני סובלת מאוד מגזים ונמנעת בשל כך מלאכול מגוון רחב מאוד של מאכלים למשל אני לא נוגעת בפירות הדר , כרוב, קולורבי וכדומה ממעטת מאוד לאכול עגבנייה, מוצרי חלב (פרט לחלב בכוס קפה..)הבעייה גורמת לי למצב שאני אפילו נמנעת מלהירדם לפני בעלי מחשש מאי נעימות. ניסיתי להשתמש בתכשירים כגון: גזים X וטיפות מפיג-N אבל ללא הועיל. אשמח לפיתרון לבעיה זו שמאוד מאוד מטרידה אותי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין07/02/2011הדברים שאת נמנעת מהם אכן גורמים לייצור גזים מוגבר וצריך להבין שעד 13-15 פעמים גזים ביום זה דבר תקין לחלוטין גם אם כרוך באי נעימות. עיכול המזון כרוך בייצור גזים כך המערכת עובדת. רק אם יש לך יותר מזה, מדובר בריבוי גזים. תוכלי לנסות טיפול בפרוביוטיקה למשך 3 חודשים ולראות האם יש הטבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך זה נקרא בבית המרקחת-פרו
אוסנת07/02/2011תודה על התגובה המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה-זה השם?תודה
אוסנת07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך הזמן בין 2 בדיקות פולשניות.גדי06/02/2011
הומלץ לי לבצע בדיקת קולונוסקפיה ובדיקת
גסטרוסקופיה (בבית חולים) בהפרש של שעה
האחת מן השניה. האם משך הזמן בין 2
הבדיקות הוא בגדר הסביר?
אני בן 63.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך הזמן בין 2 בדיקות פולשניות. - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין06/02/2011עושים את שתי הבדיקות יחד בהפרש של מספר דקות וזה הליך מקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מותר לאכולרוני04/02/2011
אני מתחיל טיפול הליקובקטור, איזו תזונה עלי לאכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מותר לאכול - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/02/2011אם תצרוך תכשיר של פרוקביוטיקה יש דיווחים על פחות תופעות לוואי. אין המלצות לגבי יתר התזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמילאזה גבוהקרן04/02/2011
שלום רב, אני לא בטוחה שהפורום הזה הוא המקום המתאים לשאלה שלי...אך בכל זאת אנסה:
בבדיקת דם , נבדק גם עמילזה.
הסקאלה הינה בין 28 ל-100, נתקבלה תוצאה 106
בבדיקה שנערכה חודשיים קודם נתקבלה תוצאה 108.
מקריאה באינטרנט אני מבינה שבמקרה של דלקת בלבלב, הערכים היו אמורים לקפוץ בהרבה יותר (אלפים). האם זו סטיה נורמלית? האם ייתכן שהערך של עמילזה אצלי קצת גבוה מהרגיל כנורמה?
מה המשמעות?
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמילאזה גבוה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/02/2011זה ערך חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין:בת 40
קרן04/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזררוני03/02/2011
בן 45 מזה כמה שנים סובל מכאבי בטן שלא נותנים לי מנוחה
בוצעו בדיקות רבות גסטרו וקולו, בדיקות דם ולא נמצא כלום
עשיתי השבוע בדיקת דם נוספת והתברר כי נתקבלו ערכים בעיתיים
סוכר 113,כולסטרול 243,alt gpt 47,הליקובקטור 6.07
עשיתי היום ארגומטריה, ומיד נאמר לי שצריך צינתור
בקיצור הכל נחת ביחד, קיבלתי תרופות אנטי ביוטיות לטיפול בחיידק
השאלה שלי האם יש קשר בין הדברים?
איך קרה שהכל קרה ביחד?
האם יש טיפול יעיל בחיידק ללא אנטי ביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/02/2011אין טיפול בחיידק ללא אנטיביוטיקה.
אין קשר בין הצנטור לכאבי הבטן אבל יש קשר בין מחלות לב לנטיה לסוכרת, לכבד שומני (קרוב לוודאי לפי בדיקות הדם) ואולי לעודף משקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוקני סטרואידיםשרון03/02/2011
עקב פרוקטיטיס קשה, דימומים וחשד לקרוהן (עיבוי דופן הרקטום והאילאום הסופי בקולונסקופיה ובCT בטן ונוגדנים חיוביים בבדיקות דם)
אני אמורה להתחיל להשתמש בחוקני בטמטזון BETAMETHASONE למשך שבועיים. (נרות ראפסל לא עזרו. בכדורי ראפסל אני ממשיכה - 3 ג"ר ביום)
1. האם יש לחוקנים אלו תופעות לוואי (בכל זאת - סטרואידים...) ?
2. בביופסיה של הרקטום נמצא "צניחת רקטום". ממה זה נובע והאם יש קשר לדלקת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוקני סטרואידים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/02/2011לחוקני בטנזול תופעות לוואי זהות לאלו של סטירואידים. אין קשר בין הציחה לדלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום בטן ומעיים עליוניםמיכל02/02/2011
עברתי היום בבוקר בדיקת צילום בטן ומעיין עם בריום. לאחר כשעתיים החלו כאבי בטן חזקים מאוד שנמשכים גם עכשיו. מה אפשר לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום בטן ומעיים עליונים - תגובה
ד''ר רם דיקמן03/02/2011שתי יותר מיים והוסיפי כף פגלקס מהולה בכוס מים להתרוקנות טובה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןצ01/02/2011
בת 37, יש לי כאבים במרכז הבטן מתחת לטבור, כשלוחצת כואב וכשמרפה הכאב נחלש, מרגישה גם תחושה מוזרה כאילו יש לי מים או איזשהו נוזל שזז בתוך הבטן. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר רם דיקמן03/02/2011נסי להתייעץ עם דיטאנית, ייתכן והתחושות קשורות לתפיחות וריבוי גזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכבה לבנה על הלשוןאנונימי01/02/2011
יש לי בעיה כבר הרבה זמן יש לי מעין שכבה לבנה על הלשון,
פניתי בתחילה לרופא אף אוזן גרון והוא נתן לי משחה בנוסף הלכתי לופא שיניים שניהם אמרו שהכל בסדר מכיוון שהבעיה המשיכה פניתי לרופא אף אוזן גרון נוסף והוא חשד שיש לי קנדידה אז הוא נתן לי כדורים מיוחדים, זה לא עזר אז הוא הפנה אותי לעשות בדיקת מעבדה ושם לא גילו כלום,
חזרתי לרופא משפחה, סיפרתי לו הכל והוא המליץ לעשות בדיקות דם וחשב שאולי חסר לי ויטמין B12,
עשיתי בדיקות דם הכל היה תקין אבל יש לי כולוסטרול ברמה קצת יותר מהממוצע (לא בהרבה) לקחתי גם את הויטמין B12 אבל לא עזר כלום,
אח"כ אמרו לי לפנות לרופא גסטרו שם אמרו לי שאין לי כלום אז התעקשתי לעשות בדיקה ואמרו לי שיש בדיקה שבודקת אם יש לי חיידק בקיבה גם שם לא מצאתי תשובות כי התוצאה היתה תקינה,
חזרתי לרופא משפחה וסיפרתי לו הכל והוא אמר לי לנסות להגיע לרופא פה ולסת,
עדיין לא הלכתי לרופא פה ולסת... כי אני מרגיש מטורטר כי לא יודעים מה זה.
יש לכם מושג מה יכול להיות הדבר הזה? ולמי כדאי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכבה לבנה על הלשון - תגובה
ד''ר רם דיקמן03/02/2011נסה לצחצח את הלשון ולהשתמש בסירופ READYMIX לזמן מה. בעיקרון הבעיה היא של מרפאת פה ולסת. בקש שישלחו תרבית מהחיפוי הלבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רנטגן - בטן סקירה..אפ01/02/2011
שלום רב,
בעקבות דלקות חוזרות בדרכי השתן נשלחתי ע"י רופא אורולוג לבצע בדיקת רנטגן - בטן סקירה על מנת לשלול אבנים בכליות ו-HYDRONEPHROSIS.
הנה התוצאות:
עקמת.פיתולי מעיים מותלים על הכליות. אין רואים בברור הסתיידויות. חלוקת גזים תקינה.
לגבי העקמת אני יודעת שיש לי מאז שהייתי קטנה...
מה אומר כל השאר? זה חמור?
אני לחוצה כי התור שלי לרופא בערך עוד שבועיים כי אני מחכה לבדיקות אחרות...
האם הפיתולי מעיים האלה זה חמור? איך מטפלים בזה? קראתי על זה קצת והבנתי שזה גורם לעצירויות וכו'...לפעמים יש לי אבל לא למשך שבוע או משהו כזה..אולי יום אחד או שניים שאין יציאה...זה קשור לזה?
האם יכול להיות שהדלקות נגרמות מזה?
מזה הסתיידויות?
אודה מאוד לתשובתכם...כבר נואשתי מלחפש פתרון לדלקות בשתן ועכשיו גם זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לעדכן גיל..בת 21...
אפ01/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת רנטגן - בטן סקירה.. - תגובה
ד''ר רם דיקמן03/02/2011הפורום דן במערכת העיכול, לשאלתך, מראה המעי בצילום לא קשור לדבר שגורם כשלעצמו לעצירות, בעניין ההסתיידויות פני לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשולים כבר כמה חודשיםמאיה30/01/2011
שלום
כבר כמה חודשים אני רוב הזמן משלשלת , בשבועות האחרונים זה הפך להיות בלתי נסבל ממש.
קיבלתי הפניה לרופא גסטרו.. והעדפתי מישהו מומלץ, והתור שלו רק ליולי.
העניין הוא שזה מלווה בעוד כמה תסמינים.. לפעמים יש לי חום פנימי בגוף בעיקר בגב ובגפיים.. (אין לי חום כשאני מודדת), כאבים נקודתיים בנקודות מפרקיות שונות,
כל התופעות האלו התחילו אחרי חיסון שפעת החזירים שקיבלתי לפני שנה (זה לא איזה ספין שמישהו שולח זה אמיתי).. וכבר הייתי אצל כל מיני רופאים - אורטופדים (כי היו לי כמה חודשים כאבים ב2 מפרקים עיקריים- הכאבים האלו עברו אגב.. עם הזמן..), נויורולוג, וגם ראומטולוג .. הם פשוט מפנים אותי מאחד לשני וכבר אין לי מושג מה לעשות. האם ייתכן שגם השלשולים יעברו להם פתאום כי אני מחכה כבר המון זמן וזה לא קורה.. יש לציין שאין לי עצירות או תופעות של עצירות ושלשולים לסירוגין.
אני ממש לא יודעת אם כל התסמינים והחיסון קשורים לשלשול אבל זה כבר מרגיש ממש לא טוב. מה שאני לא אוכלת זה נראה ומרגיש רע.
מה עליי לאכול ? האם להמתין עד התור של יולי? מה לדעתך זה יכול להיות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, אני בת 32, אישה,
מאיה30/01/2011לפני החיסון ההוא בריאה לחלוטין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילשולים כבר כמה חודשים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/01/2011שלשולים וכאבי מפרקים יכולים להעיד על דלקת במעי. לדעתי כדאי לפנות לגסטרואנטרולוג ולא להמתין חצי שנה. יש מספיק רופאים טובים שהתור אליהם סביר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג למי לפנות - אשמח לעזרה
מאיה30/01/2011האם תוכלי בבקשה לתת המלצה לרופא שמקבל במכבי באזור השרון או המרכז?
בעברי נכוותי מרופאה שפגעה לי בטעות באוזן. הגעתי אליה דרך זה שפשוט פתחתי את אתר מכבי ובחרתי שם של רופא. היום אני מבינה כמה חשוב לקבל מילה טובה על רופא/ה.
האם תוכלי בבקשה לומר כמה שמות שאת מכירה שהם טובים ועובדים דרך מכבי?
אודה לך מאד
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג למי לפנות - אשמח לעזרה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/02/2011הפורום אינו יכול להמליץ שמית על רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת עישון ועצירותסיוון29/01/2011
שלום,
אני בת 38, הפסקתי לעשן אחרי 20 שנה לפני כארבעה חודשים. מהרגע שהפסקתי אני בעצירות מתמדת, מאד מתקשה. שותה המון מים. עושה הרבה ספורט. משתדלת לאכול בריא ולא הרבה. סובלת מגזים מאד מסריחים. חודש אחרי שהפסקתי לעשן לקחתי בהמלצת חברה כדורי פירות יבשים, אני חושבת שזה טבעי לחלוטין. נהיה טוב, הגזים פסקו וגם העצירות. אולם אני מאד לא אוהבת להיות תלויה במשהו (לכן הפסקתי לעשן).
מס' שאלות. האם הגוף שלי "התקלקל" לגמרי ואהיה זקוקה לתוספים ? יש לי הרגשה שהקיבה שלי קצת נחלשה מה אני יכולה לעשות כדי לחזק אותה ? יש טיפול לגזים המסריחים, כל פעם שאני מנסה לא לקחת את כדורי הפירות היבשים אחרי יום שאני לא בשירותים מתחילים גזים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת עישון ועצירות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/01/2011מים וספורט אינם טיפול מספק בעצירות. תנסי תוסף סיבים כמו קונסיל/בנפייבר ותראי האם יעילים כמו כדורי הפירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת עישון ועצירות
סיוון30/01/2011שלום ותודה על המענה.
מהם הדברים עליהם המלצת ? האם לא עדיף שהמערכת תעבוד לבד או שזה אבוד...
אשמח לקצת הסברים, חשבתי שהפסקת העישון תשפיע לטובה על הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)