מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםלינה06/03/2011
אני סובלת מגזים מזה כמה שנים , לא ממש הפריע חשבתי שזה בסדר , נורמלי , אך בשנתיים האחרונות זה החמיר , בעיקר בשנה האחרונה :ללא הפסקה , לפעמים זה מביך ובלתי נשלט
שמתי לב שלאחר אכילת מתוקים (שוקולדים , עוגיעות , עוגות , .....שמרים) יש את התופעה ועם ריח לא נעים , בצד אחד אני דיי מתבעסת להפסיק לכל החיים את מתוקים כי זה החטא שלי , יש תחליפים אולי?
יכול להיות שיש לי את הקנדידה ?
דיי מתחילה לפחד, אם זה לא קנדידה , איך גסטרולוג בודק את מטופל בפעם הראשונה (קבעתי תור ) זה מטריד אותי
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין09/03/2011גסטרואנטרולוג לרוב ישוחח אותך בלבד.
בנושא הקנדידה- זה בתחום הרופאה המשלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי בבקשהרמי05/03/2011
שלום
אני בן 26 סובל ממחלת קראון מזה 3 שנים.
התחלתי טיפול ברפסאל כמה חודשים ללא שום שיפור.
טופלתי אחר כך בהיומירה שעזר בהתחלה אך בסוף הרגשתי שהפסיק לעזור.
הוחלף הטיפול ל REMICADE עם אותו סיפור.
היום אני מטופל ב PURINETHOL בשילוב עם PREDNISONE
התחלתי את הטיפול הזה לפני 4 חודשים,והיום אני שוב מרגיש שזה לא עובד כמו בהתחלה
בד"כ ה CRP מגיד ל 85
אני סובל מכאבים חזקים בבטן.ומרגיש שניסיתי את כל האופציות ושום דבר לא עזר.
האם יש עוד טיפולים מומלצים?
האם יש משהו טבעי שיכול לעזור?
האם חלב גמלים עוזר?
תודה מראש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרו לי בבקשה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/03/2011במצבים של חוסר תגובה לטיפולים מקובלים שוקלים לעתים ניתוח, אבל זה תלוי במיקום המחלה ובגורמים נוספים. לא נראה שטיפולים "טבעיים" רלבנטים למחלה עם דלקת פעילה כמו שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רמי05/03/2011עושים הרבה ניתוחים כאלה בארץ?
מהם אחוזי ההצלחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוסקופיה - כן או לא?רוני05/03/2011
ד"ר נכבד/ה,
אחרי (יותר מדי) שנים של סבל מטחורים ודימומים (פעם יותר ופעם פחות) ועם קצת עבודה על עצמי על מנת להתגבר על המבוכה, הלכתי להבדק אצל פרוקטולוג (אלוהים, למה חיכיתי כל כך הרבה? זו בדיקה כל כך פשוטה...) והוא מצא טחורים מדרגה 4 שמחייבים ניתוח.
ככל הנראה אנותח בשבועיים הקרובים.
שאלתי היא לגבי הצורך בקולונוסקופיה. כמובן שהיה בי החשש שהדימום שהופיע הוא סימן מבשר רעות. הפרוקטולוג אמר שהוא טחורים דרגה 4 הם ללא ספק סיבת הדימום ובכל זאת אני מתלבט האם לעבור את הבדיקה בכל מקרה.
אני בן 34, בריא בדר"כ, ללא רקע של סרטן המעי הגס או מחלות מעי אחרות ידועות במשפחה..
הפרוקטולוג אמר שזה להחלטתי.
אשמח לשמוע את דעתך,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולונוסקופיה - כן או לא? - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין05/03/2011בגילך מומלץ לעבור סיגמואידוסקופיה שהינה "קולונוסקופיה קצרה" כבירור, גם אם סביר להניח שהסיבה ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה נוספת
רוני06/03/2011ד"ר נכבדה,
ראשית, תודה על התשובה ובהמשכה, שאלה קצרה - אם כבר להבדק (כולל ההכנה, הטשטוש וכו'), לא כדאי כבר לעשות קולונוסקופיה מלאה ולקנות שקט לתקופה ארוכה?
תודה ושבוע טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה נוספת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין09/03/2011קולונוסקופיה קצרה כרוכה בהכנה של חוקן בלבד ונעשית ללא טשטוש. זה פשוט יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תשובותחדווה03/03/2011
למה עושים את הבדיקות הבאות ASCA lgA ASCA lgG עשינו והיום קיבלתי תוצאות
lgA 1.8
lgG 2.3
האים זה טוב ומה פשר הבדיקה
תודה חדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת תשובות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/03/2011בהקשר מתאים הן יכולות להצביע על דלקת במעי. כדאי לפנות עם התוצאה לרופא המפנה. אי אפשר על סמך בדיקות בלבד לקבוע מה האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ושלושולים לאם מניקה דחוףמורן02/03/2011
שלום רב,
מדי שבוע וחצי אני סובלת מכאבי בטן חוזרים ונשנים ובמיוחד אחרי אוכל ( כל סוגי האוכל אפילו מחטיף). ביומיים האחרונים זה מלווה גם בשלשולים בוקר צהרים וערב.
אני לא אדם שסובל מכאבי בטן.
כמו כן ברצוני לציין שילדתי לפני 4.5 חודשים ואני מניקה.
ממה נובעים כאבי הבטן הללו? והאם כאבים אלה יכולים להשפיע על התינוק שלי ?
בברכה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן ושלושולים לאם מניקה דחוף - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/03/2011זה יכול להיות וירוס/חיידק במערכת העיכול. הדרך להמינע מהדבקה של אחרים היא להקפיד על הגיינה כלומר רחצית ידיים לאחר ביקור בשירותים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ימניתאלי02/03/2011
שלום
בתחילת שבוע שעבר כ 20 דקות לאחר ארוחה,חשתי כאב בטן חזק,כעין כאב חגורתי מסביב לבטן ואף מסביב לצלעות, היה לי קשה לזוז ממקומי מעוצמת הכאב
כעבור כשעה או יותר כשזה נחלש הלכתי לישון
מאז ובכל יום הרגשתי כאב עמום בצד ימין של הבטן ממש מתחת לצלעות
בתחילה הוא היה דיי חזק כדי לגרום לי דאגה ממש במיקרה
באותו שבוע היה לי תור לגסטרו שהוזמן לפני מספר חודשים,הרופאה שלחה אותי לאולטראסאונד ובדיקת דם, לתפקודי כבד ולבלב
באולאראסאונד לא נמצא דבר חריג,בבדיקת הדם היו הערכים האלה,
lipase 33
got22
gpt15
alk phosphatase64
amylase145
הייתי אצל רופא המשפחה ששמע את הסיפור ושלח אותי לבדיקת דם חוזרת של אנזימי לבלב ,כדי לברר האם הערכים השתנו , ההפרש בין הבדיקות הוא 4 ימים. התוצאה היא:
lipase 45
amylase 146
שעושה רושם שהכאב מתמתן,הוא עדיין קיים הרבה שעות ביום,ומציק לי,גם ההרגשה הכללית לא משהו,
מה משמעות הממצא הזה? על איזה מצב הוא עשוי להצביע? מה ניתן לעשות?
בתודה מראש.
אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן ימנית - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/03/2011זה יכול להיות כיב/ דלקת בקיבה ולרוב מפנים לתבחין להליקובקטר/גסטרוסקופיה.
הממצאים לא מתאימים לדלקת לבלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה במעיים ומניעהאורית01/03/2011
שלום רב,
אבא שלי בן 79, עבר ניתוח עקב חסימה במעיים לפני 3 שבועות. החסימה נבעה מסיבוב של המעיים ולא היה צורך בכריתה. אתמול בלילה הרגיש סחרחורת ולא היו לו יציאות כבר יומיים. הוא הגיע למיון ושם נתנו לו לשתות משהו שגרם לו ליציאה. הוא כרגע מאושפז לבדיקות. השאלה שלי כיצד ניתן למנוע חסימות חוזרות (תזונה- מה מותר/אסור לאכול, טיפול וכו')?
תודה רבה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה במעיים ומניעה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/03/2011לא ברור האם היתה חסימת מעי דק או גס. אם מדובר בתסביב של המעי הגס כדאי להימנע מעצירות ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני נטילת תרופותמשה01/03/2011
אני בן 52 בגלל היצרות בקרוטיס של 25% אני מקבל מיקרופירין וכהגנה אומפרדקס 20
האם ישנה חשיבות לזמני הנטילה של הכדורים ,ואם כן מתי לוקחים אומפרדקס ומתי מיקרופירין?
אני מתהלך עם קביים בגלל אוסטאורטריטיס בברך, שהיא במצה גרוע, מאוד כואבת,וכל עומס הקל ביותר, מכאיב, לכן אני לא לוקח את המיקרופירין, בבוקר או בצהריים, כי אני צורך אותו עם ארוחה כבדה,ושותה אותו עם כמות מים, לכן את האומפרדקס אני נוטל בשעה 2 בצהריים בערך, וכשאני חוזר מהעבודה קרוב ל11 בלילה, אני נוטל את המיקרופירין , הם זה אופן שימוש תקין? ואם לא מה לשנות?
עם איזו כמות אוכל יש לקחת את האספירין? האם סנדוויץ אחד מספיק?ומה כמות השתיה שיש לשתות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמני נטילת תרופות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/03/2011אומפרדקס הכי יעיל שנלקח בבוקר 30 דקות לפני האוכל.
אספירין עלול להזיק למערכת העיכול גם כשנלקח עם מזון ואין שום יתרון לארוחה גדולה. האומפרדקס מגן על הקיבה שלך ולא האוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנקריאטיטיס פוקליתמעין28/02/2011
שלום, מראש תודה רבה על עזרתכם,
אמי היתה מאושפזת על דלקת בלבלב באוקטובר 2010
בקשו ממנה ללכת למעקב גסטרו
ולהלן הממצאים של הCT
לבלב בצקתי ומעובה מאזור הגוף עם הרחה של וירסונג ותהליכים סיציסטיים קטנים, מעט הסננה, ובצקת קדמית לאזור זה.
ייתכן פנקריאטיטיס פוקלית, אין עדות לגוף סולידי או האדרה (אולי הכוונה להעדרה?)
בלוטות זעירות במזנטריום סביב הלבלב.
לסיכום: לבלב מגושם בעיקר באזור הגוף עם וירסונג ציסטי ומורחב, הסננה קלושה בשומן מסביב ובלוטות קטנות יתכן פנקריאטיטיס פוקלית.
מה זה אומר ומה הטיפול במקרה זה והם יש הנחיות תזונה בנושא זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנקריאטיטיס פוקלית - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/03/2011לא ניתן לבצע אבחנה מעל גבי הפורום. הרופא שמטפל באמא שלך צריך לראות את ה-CT ולהחליט האם יש צורך בבבדיקות נוספות/בדיקות דם ומהו המעקב. בדלקת לבלב אין טיפול מיוחד למעט דלקת אוטואימונית בה הטיפול הוא סטירואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור28/02/2011
אחרי שאני מתפנה ועושה צואה .אני עושה עם זרם מים ושוב יוצא צואה . האם זה מעיד על בעיה?והאם שימוש בזרם מים. לצורך התרוקנות מזיק?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/03/2011זרם המים מרוקן צואה מרוחקת יותר שהיתה מגיעה לשם בדרך הטבע לאחר מספר שעות או ימים. לא כדאי להתרוקן באמצעות חוקן כי לאחר שימוש ממושך לא תוכלי להתרוקן בלעדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטריטיס- האם עישון פאסיבי הוא גורםנטלי27/02/2011
שלום רב,
ידוע לי שאחת הסיבות לגסטריטיס הוא עישון,
ברמה עקרונית, האם חשיפה לעשן סיגריות - או "עישון פסיבי" , יכול לעודד גסטריטיס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטריטיס- האם עישון פאסיבי הוא גורם - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/03/2011אין על כך שום מידע בספרות הרפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבתרחלי27/02/2011
יש לי בקע סרעפתי, שבדרך כלל לא מציק לי. מזה שבועיים יש לי צרבת חזקה, שאינה עוברת גם בטיפול באומפרדקס (פעמיים ביום 20 מ"ג.
נקבע לי תור לאנדוסקופיה בעוד חודשיים. מה ניתן לעשות בינתיים?
תודה, רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/03/2011להוסיף פמוטידין פעמיים ביום לאחר האומפרדקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות גסטרוגיא26/02/2011
ד"ר נכבד שלום רב,
אני בן 31,עד גיל 30 ללא שום בעיה רפואית.בשנה האחרונה נחשדתי כחולה בסרטן הכבד(HCC)עקב הימצאות גידול בסגמנט 4B של הכבד בבדיקת CT,לאחר מכן ביצעתי MRI שיצא תקין,ולבסוף באוקטובר האחרון ביצעתי ביופסיה בכבד ששללה את החשד הנ"ל והצביעה על כבד שומני בלבד.
ועכשיו לבעיה:
מאז ומתמיד היו לי מס' יציאות רב במהלך היממה(4-5),כשבשנה האחרונה עלה המספר והגיע עד לכדי 7-8 יציאות בחלק מהימים.
התחלתי לסבול משילשולים יותר מבעבר(לפחות פעם בחודש),כשכרגע אני סובל משילשול כמעט יום יומי מזה שבוע וחצי אשר לפעמים הופך לעצירות וחוזר חלילה.
אשמח לדעת האם על סמך תיאורי הנ"ל יש לכם השערה במה מדובר,כמו כן אשמח לקבל המלצה אילו בדיקות כדאי לבצע.
בתודה מראש,
גיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גסטרו - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/03/2011לא חושבת שיש קשר בין שני הדברים שתארת. כדאי לפנות לגסטראנטרולוג ולבצע בירור לשלשול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהנוי26/02/2011
הבן שלי בן 12 יש לא כאבי בטן חזקים שזה מלווה בכאבי מפרקים עשיתי לו בדיקות דם קצת אנמי וגלאדין חיובי הגסטרולוג עשה לא בדיקת גסטרוסקופיה ויצא 1ביופסיה;תריסריון. 2ביופסיה;קיבה.ארוזיה בודדת באנטרום 3ביופסיה' ושט מודלק הילד קיבל טיפול משולש עברו קצת הכאבים ושוב חזר .עשינו בדיקות דם חוזרות כולל גלאדין יצא חיובי ספירה קצת אנמי ולוקוציטים קצת נמוכים ו IGE גבוה 2300 שהיחס שלו עד 100 רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/02/2011נא לפנות לפורום גסטרו ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נוי27/02/2011זה בדיוק מה שחשבתי אבל הרופא אומר אנחנו נשקול על גסטרוסקופיה נוספת ולגביי הספירה היא לא כל כך נמוכה וגם השקיעת דם יצאה 15.2 אז אין לך מה לדאוג ובקשר לIGE זה לא מפחיד או מלחיץ את הרופא אני ממש מותשת כל המחלה הזאת נמצאת כבר שנה ובנתיים הבן שלי סובל בבקשה ממך אם תוכלי לייעץ לי למי לפנות ואם יש לי סיבה לדאגה תודה רבה על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
נוי27/02/2011מה הכוונה לפנות לפורום גסטרו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/03/2011זהו פורום גסטרו מבוגרים. איננו רופאי ילדים ולא מתמצאים במחלות ילדים ולכן יש לפנות לפורום גסטרו ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילה וכאבי בטן חוזריםדני25/02/2011
שלום,
אני בן 20. החל מיום שני 21/2 עד היום אני סובל מבחילות קלות ומידי פעם כאבי בטן. אין לי חום וכאבי ראש. אין תחושה של חולשה (עשיתי ספורט במהלך הימים האלו). אני לא מקיא ולא משלשל למרות שאני אוכל רגיל (מטוגן, גבינה, שוקולד, בשר וכו'). אפילו ניסיתי לגרום לעצמי להקיא (לימון סחוט עם סודה) וזה לא עבד. אני אוכל סדיר וגם הולך לשירותים באופן סדיר.
מעולם זה לא קרה לי גם כשהייתי חוטף ווירוס מעיים בתקופות של מעבר עונות וגם כשהייתי אוכל משהו לא טוב זה היה מסתכם בקלקול קיבה של יום-יומיים.
שאלתי: מה זה יכול להיות??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששכחתי
דני25/02/2011בנוסף, שבוע לפני כן (14/2) עקב צינון מלווה בשיעול יבש (משטח גרון יצא שלילי) התחלתי ליטול סירופ טבעי Phytolix שלוש פעמים ביום במשך שבוע (לא תמיד הקפדתי לקחת אותו אחרי ארוחה, לפעמים שעה-שעתיים אחרי). אולי זה קשור..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו ששכחתי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין25/02/2011אן אפשרות לדעת מה גורם לתלונות שלך, אבל אין צורך לברר תלונה הנמשכת מספר ימים. תיקח קל בטן למספר ימים ואם אין הטבה תפנה לרופא מטפל. לגבי הפיטוליקס. אין מידע לגבי תופעות לוואי של תרופות טבעיות ולא ניתן לכן לדעת האם יש קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)