מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גאזים במערכת העיכולרונית26/01/2012
שלום רב,
בת 40 בריאה בד"כ ללא משקל עודף אוכלת אוכל בריא,לא מעשנת ולא שותה בעלת מעי רגיז.
מאז ומתמיד הייתה לי בטן שטוחה,לפני 3 חודשים בערך שמתי לב שהבטן התנפחה החל מאזור רום הבטן(דבר שמעולם לא היה לי) וגם בבטן התחתונה. הדבר לא קשור לתזונה מכיוון שהתזונה שלי לא השתנתה,להיפך אני מקפידה עוד יותר עכשיו,אוכלת יוגורטים ביו,שותה תה מרגיע לאורך כל היום: קמומיל,נענע,לואיזה,מקפידה על האוכל מאוד ובכ"ז הבטן לא יורדת ובנוסף לכך אני סובלת מגזים מאוד מטרידים שמונעים מימני איכות חיים מסויימת. עשיתי את כל בדיקות הדם,הליקובקטור,הכל תקין,גם US בטן. מחכה לי עדיין בדיקה אצל גסטרו.יכול להיות שאני סובלת מאי ספיקה מסויימת? אולי יש מקום לבצע בדיקת גסטרו פולשנית לראות אם יש אולי מצב דלקתי במעיים? אני נואשת ומחכה בקוצר רוח לפיתרון.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאזים במערכת העיכול - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/01/2012ההקפדה על תזונה "יוגורטים וכו'" יכולה להיות הסיבה לעודף הגזים. כדאי להשלים בדיקת אי סבילות ללקטוז ולפנות לדיאטנית המתמצאת בהפרעות במערכת העיכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוליטיס וכאב ביציאהטל25/01/2012
שלום .אני בת 44 חולת קוליטיס ונוטלת ראפסל 3 גרם ליום +זריקת יומירה אחת לשבועיים .
בסה"כ מרגישה טוב למעט דימומים פה ושם .
לאחרונה אני מרגישה כאב בזמן "היציאות" לא בבטן אלא ממש שניה לפני שיוצא .כאילו החלק הקרוב ביותר לפי הטבעת .
כאב זה לא היה לפני כן .
האם עליי לפנות לרופא ? מה זה אומר ?
דרך אגב אני סובלת מפיסורה וטחורים (כרגע רגועים) וזה לא הכאב שלהם ,אותו אני מכירה היטב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליטיס וכאב ביציאה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/01/2012למרות שאתה מכירה את כאב הפיסורה התיאור הכי מתאים לפיסורה בכל זאת. ייתכן שיש פיסורה במיקום שונה (אחורית/קדמית וכו') וזה יכול לשנות את אופי הכאב. מציעה במקרה זה להיבדק על ידי פרוקטולוג כי הוא יכול לבצע רקטוסקופיה ולבדוק את פי טבעת והרקטום- זה ייתן מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות גסטרוסקופיהרותי18/01/2012
בגלל רפלוקס ודלקת מסוג ברט אני עושה אחת לשנה שנתיים בדיקת גסטרוסקופיה
התשובה האחרונה היתה SQUAMO-COLUMNAR MUCOSA OF GEJ WITH
CHRONIC INFLAMNATION'NO INTESTINAL METAPLASIA SEEN.
בבקשה תוכלו להסביר לי מה הכוונה?
אני בת 65 ,האם אני בסכנה שהרקמה תהפוך סרטנית?
האם יש מה לעשות עם התוצאה הזו?
האם יש דרך מלבד מעקב לטפל ?
(המתח כל פעם עד לקבלת התשובה מוציא אותי מדעתי)
המון המון תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות גסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין19/01/2012המשמעות היא שהפעם לא ראו בארט אלא רק דלקת, וזה אומר המשך מעקב בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה!!!
רותי20/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ct בטןשיר18/01/2012
שלום
אני בת 33 וברקע לופוס 13 שנה . נשלחתי לעשות ct בטן בעקבות תלונה של שבוע וחצי על כאבים יומיומיים בבטן שמאלית .( מעולם לא סבלתי מכאבי בטן) . היום קבלתי תשובות וישנם ממצאי ללואי של תפליטים פלוראליים וציסטות בשחלות ובלט דיסק אך בהתייחס לבטן עצמה רשום שכיס המרה מכווץ ( מעבר לזה השאר תקין). את הבדיקה ערכתי בצום כמובן . הכאבים הישתפרו אך תקופה יש גם ירידה במשקל /חוסר תאבון לסירוגין ובחילות. האם שילוב הסימפטומים+ כיס מרה מכווץ יכול להעיד על גידול בכיס המרה? האם היית ממליץ בדיקות נוספות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ct בטן - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין19/01/2012גידול בכיס המרה- מחלה נדירה מאוד ובגילך הצעיר עוד יותר נדירה. כיס המרה ממקום בבטן ימנית והכאבים שהיו לך בבטן שמאלית.....
יש בדיקה פשוטה וטובה יותר לכיס מרה שנקראת אולטרסאונד בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד -כיס מרהעמי16/01/2012
עשיתי אולטראסאונד בטן ונמצא שהכל בסדר ועל הכיס מרה כתבו :מוקדים זעירים אקוגניים בדופו עם ארטיפקט .אני בן 69
מה המשמעות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד -כיס מרה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין16/01/2012הממצא יכול להתאים לאבנים קטנות/פוליפים זעירים ולרוב הם מציינים מה הרושם שלהם בבדיקה. אם אין קליניקה מתאימה, הממצאים אינם דורשים התערבות כלשהי.
תפנה עם התשובה לרופא שהפנה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעריץ את מהירות התגובה-תודה
עמי16/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן ומעייםצאלי15/01/2012
אני בן 30 מבנה רזה. לפני חודש וחצי התחילו לי בחילות בשעות הערב למשך מספר דקות שעברו. לפני שלושה שבועות הבחילה לא עברה ושכבתי במיטה לשבוע. מאז יש לי דקירות באזורים שונים בבטן. בהתחלה זה היה רק בחלק העליון של הקיבה אבל עכשיו זה במוקדים שונים כולל צד שמאל ובטן תחתונה. מוקד הכאב העיקרי הקבוע והחד הוא צד ימין של בטן תחתונה. כאב לא חזק אבל מקרין לי מהצלע עד הירך ואפילו אחורה לגב. בדיקות דם ושתן יצאו תקינות. רופא משפחה טוען שאין לי כלום אולי IBS - הוא לא ביצע שום בדיקות נוספות כלשהן. ניסיתי ללחוץ בעצמי על אזורים שונים בבטן וראיתי שלחיצה על צד ימין תחתון מפיקה כאבים רנדומליים במוקדי הכאב שיש לי (צד שמאל, בטן עליונה וימין תחתון). זה מרגיש כאילו מישהו מותח לי את המעיים. יש לי המון תזוזות במעיים שניתן להרגיש על פני העור.
אני מעוניין בחוות דעת נוספת. יש לי תור לגסטרואנטרולוגית לעוד חודש (!) ובינתיים אשמח לחוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן ומעיים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין16/01/2012התלונות אינן ספציפיות ולא ניתן לתת חו"ד על סמך המתואר. לעתים, אין תחליף למפגש עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן ונקסיוםטל12/01/2012
שלום
בת 31
אני מטופלת ע"י רופא גסטרו בנקסיום ,עד לפני חודש כחצי שנה 40 מ"ג ובחודש האחרון הורדתי את המינון ל20 מ"ג.
רופא עור נתן לי מרשם לרואקוטן 20 מ"ג כדור אחד ביום עקס אקנה שיש לי.
מעוניינת לדעת האם אפשר לקחת את שתי התרופות במקביל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן ונקסיום - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין13/01/2012אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל עולהדניאל11/01/2012
שאלה למומחים.
מזה כשנה אני סובלת מעלייה של אוכל אל חלל הפה לאחר כל ארוחה או לאחר שתיית מים או כל נוזל אחר. עברתי בדיקת גסטרוקופיה וכן בדיקה להימצאות חיידק ההליקובקטר, אך ללא תוצאות חריגות. אני בטופלת בתרופה לנסופרזול אך אין שום שיפור. אני גם סובלת מכאבים חזקים בבטן העליונה. האם ישנה עוד דרך להתמודד עם התופעה? היא משפיעה מאוד על שיגרת חיי.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל עולה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין13/01/2012הסיבה השכיחה ביותר היא רפלוקס, אך ייתכנו סיבות נוספות כמו חוסר הרפייה של סוגר הושט התחתון. הייתי ממליצה להשלים את הבירור עם צילום ושט קיבה "בליעת בריום". אפשרי לקחת הפנייה גם מרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים במשך חודשנעמונת10/01/2012
שלום,
אני בת 31,בחורה בריאה בדר"כ,
לפני כחודש בתי חלתה בוירוס שלשולים ויומיים אחריה התחילו גם אצלי שלשולים ,
ללא חום או כאבים ,יש לי תיאבון רגיל והמשכתי לאכול כרגיל.
כששיניתי קצת תזונה זה השתפר אבל לא שמרתי על כך.
ביצעתי בדיקה לדם סמוי שיצאה תקינה ובדיקת תרבית שיצאה חיובית אך לא ציינו את שם החיידק.
לאחר כשבוע וחצי ביצעתי תרבית נוספת שיצאה תקינה.
השלשולים ממשיכים לסירוגין,יום כן יומיים לא או יום עם יציאה רגילה ולמחרת שלשול שוב.
יש לציין שאני כרגע נמצאת בתקופה קצת מלחיצה בחיי ואולי יש לכך איזה קשר.
הרופא אמר לי לחכות שבוע נוסף ובמידה ואין שיפור לגשת לגסטרו.
אשמח לחוות דעתכם.
תודה,נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים במשך חודש - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין13/01/2012בתקופה שלאחר זיהום במערכת העיכול יכות להיוותר "ספיחים" שנמשכים מספר שבועות. בסה"כ נשמע שאת משתפרת, כדאי לנסות פרוביוטיקה למשך חודש ובינתיים לקבוע תור לגסטרואנטרולוג לעוד חודש מהיום- ייתכן ולא יהיה בו צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה מראשב"ה09/01/2012
מה זאת אומרת טראומה לאיזור הקיבה? במה זה מתבטא? (מכה? הקאות? זיהום חריף? שיעול חריף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לכם על הסבלנות והתשובות
ב"ה09/01/2012reflux esophageal או reflux esophagitis מזה ואם זה כרוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם על הסבלנות והתשובות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין13/01/2012כמו בשאלה קודמת. כדאי לשאול שאלה בהקשר של תלונות ולא שאלה כללית.
מידע כללי על מחלות יש באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מראש - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין13/01/2012השאלה אינה ברורה. כדאי לשאול שאלה בהקשר קליני. לספר מה אתה מרגיש ואז אוכל לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים פנימייםיפת08/01/2012
שלום רב,
האם טחורים פנימיים:
1. יכולים לא לכאוב ולא להיות מורגשים?
2. לגרום לדימום טרי ביציאה אחת לכמה ימים?
3. לגרום לקירקורים בבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים פנימיים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/01/2012התשובה היא כן שלאלות 1 ו-2.
אין קשר לקרקורים בבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון מעי רגיז, ואחוזי נכות ב.לאומיgvulitishiut07/01/2012
1. האם תשאול של רופא לגבי סימפטומים של ריר בצואה, כאבי בטן וגזים, תופעות של שלשול ועצירות... יכול להספיק, או שאבחון כזה חייב להסתמך גם על בדיקות רפואיות שמאשרות אותו (ולא רק בדיקות ששוללות אפשרויות אחרות). אם כן: איזה בדיקות לבקש, והאם רופא משפחה מספיק או צריך גסטרואנתרולוג / פרוקטולוג וכו'...
2. האם מעי רגיז מקנה אחוזי נכות רפואית או תפקודית, בביטוח לאומי. האם זה תלוי בעוצמת הבעיה, הוכחה ע"י בדיקה מאשרת או בדיקה ששוללת משהו אחר, ומה במקרה שיש מחלה כוללת כדוגמת פיברומיאלגיה, שזהו רק אחד הסימפטומים שלה כפי הנראה, או בעיה נפשית של חרדה: האם הבעיה הנפשית תכלול בתוכה את אחוזי הנכות של ההשפעות הפיזיות האפשריות?
תודה רבה, וסליחה אם הארכתי. ניסיתי לתת תמונה מדוייקת של מצב ספציפי.
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון מעי רגיז, ואחוזי נכות ב.לאומי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/01/2012אבחנה של מעי רגיז יכולה להיעשות על סמך תשאול בלבד בהנחה שמדובר בגיל צעיר ובדיקות תקינות. לצורך אבחנה כדאי לפנות לגסטרואנטרולוג. אין שום בדיקות שמעידות על חומרת הבעיה מלבד הדיווח של המטופל.
מה המשמעות של מעי רגיז בביטוח לאומי צריך לברר דרכם או מול רופא שנותן חוות דעת לביטוח הלאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובטרשי06/01/2012
גילו לאמא שלי חיידק הליקובקטר. האם גם אנחנו צריכים להיבדק?, האם היא יכולה להדביק אותנו? איך נדבקים בחיידק?
מה הבדיקה שנותנת תשובה מדויקת ביותר? (היא עשתה בדיקת צואה).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובטר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/01/2012בדיקת צואה מדויקת דיה.
אם אין תלונות לבני המשפחה, אין המלצה גורפת לבדוק את כולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היא יכולה להדביק אותנו?
שי09/01/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות קשה..יעקב04/01/2012
שלום לך אני סובל מעצירות קשה הטיפול בלקסדין עוזר לי אני סובל כבר מעל לחצי שנה...? מנסה להיגמל ולהפסיק אך לא מצליח השאלה שלי האם להפסיק לאכול לחם שכנראה ממשיך לי את הבעיה אני אוכל לחם מקמח לבן...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קשה.. - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/01/2012כדי להתרשם מהגורם לעצירות חסרים פרטים נוספים כמו משך העצירות, הגיל,תרופות וכו'. לא ניתן לענות על השאלה באופן יסודי בפורום. כדאי לפנות לגסטרואנטרולוג להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר פילוריגיא04/01/2012
האם אחרי שמטפלים ומשמידים את החיידק, החיידק יכול לחזור שוב?
האם ניתן להידבק שוב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פילורי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/01/2012הדבקה מחודשת אפשרית, אם כי לא שכיחה כ-2% לשנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)