מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני הולך לעיתים קרובות לשירותים.mnbb16/05/2012
בערך 3 או 4 פעמים ביום (מס' 2 כמובן). חילוף החומרים שלי הוא ייחסית גבוה אבל זה קרה רק מאז שחזרתי מניו זילנד. זה לא היסטרי, אבל האם זה בסדר? האם יש סיבה ללכת להיבדק אצל רופא?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני הולך לעיתים קרובות לשירותים. - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין16/05/2012חסרים פרטים כמו מה הגיל? מתי חזרת מהטיול? מה היה קודם? ועוד כהנה וכהנה ולכן אין אפשרות להתייחס לשאלה באופן רציני. אם זה מטריד אותך שתף את רופא המשפחה בשלב ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומני -פוליפ כיס מרהגבריאל נלו15/05/2012
ד"ר יהודית אסולין שלום רב! הנני בן 65 ובעקבות בדיקת US בטן אובחן אצלי:
פוליפ בכיס מרה בגודל של 8מ"מ ובבדיקה שניה לאחר 3ח' 5מ"מ ובימים אלו נמצא כיס מרה מקווץ. בנוסף כבד שומני! עלי לציין שבדיקת CT מליפני מספר חודשים נמצא ציסטה בכבד.בבדיקות מחודש 2/2012 נמצא ALT 19 -וALKP 76.
עלי גם לציין שיש לי נטייה לגידול פוליפים גם במעי הגס שהוסרו מספר פעמים. בקולונוסקופיה .איני מעשן ולא צרכן אלכוהול .
אני מבולבל ומודאג מכל הנושא!
לאור האמור לעיל ,אבקש את חוות דעתך המיקצועית ומודה לך מראש על הסובלנות
והיתיחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני -פוליפ כיס מרה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין16/05/2012פוליפ בכיס מרה לרוב חסר חשיבות. דרוש מעקב בלבד ורק אם גדל מעל 1 ס"מ מומלצת כריתת כיס מרה. במקרה שלך מומלץ מעקב באמצעות US בלבד.
העליה הקלה באנזימי הכבד קשרוה לכבד שומני ולרוב נובעת מעודף משקל, נטיה ליתר לחץ דם לסוכרת וליתר שומני הדם (לא לכל אחד יש את כל הגורמים). הטיפול הוא איזון מירבי של כל גורמי הסיכון שהוזכרו כלומר ירידה במשקל אם אתה בעודף וכו'.
אין קשר לפוליפים במעי הגס ובענין זה אתה צריך לעבור קולונוסקופיה כל מספר שנים כפי שייקבע על ידי הגסטרואנרטולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרו סקופיהירדן13/05/2012
שלום רב,
להלן התשובות שקיבלת מהבדיקה:
ושט תקין, מעבר ושט קיבה מעט הפרמי עם נודול במראה דלקתי בגודל 4 מ"מ - ביופסיות, קיבה כולל היפוך תקינה, שוער תקין, בצל התרסריון וחלקו השני תקינים. מעבר הושט 38 ס"מ
מה זה אומר? יש מקום לדאגה ?
נתן לי טיפול באומפרזול 20 מג פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גסטרו סקופיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין14/05/2012אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאקלימור12/05/2012
האם בדיקה זו מעידה על כך שאיןצ לי צליאק ואין לי מה לדאוג???
TRANSGLUTAMINASE קטן מ 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליאק - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין14/05/2012הבדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין צואה לצריבה באיבר המיןעמית06/05/2012
שלום
אני גבר בריא לחלוטין.
מאז שאני מכיר את עצמי כאשר יש לי מעט קקי או שאני בתחושה ש"נשאר לי מעט"
ואני מקיים יחסי מין
אני נתקף צריבה איומה באבר המין לאחר האורגזמה. (השפיכה)
יש צריבה בקצה הפין וצורך כאילו להשתין כל הזמן וזה סבל גדול.
הבעיה נפתרת רק אם אני מתיישב בשירותים ומנסה לעשות קקי,
בדרך כלל יוצא ממש ממש מעט ורק אז זה נרגע.
התופעה נמשכת שנים לכן אין מדובר במחלת מין או דלקת בדרכי השתן.
זה גורם לי הרבה פעמים למפח נפש כי לאחר שאני שוכב עם אישה אני מרגיש את הצריבה ועליי להתפנות לשירותים... בדרך כלל מדובר במאמץ להוציא שם משהו כי מדובר במעט מאוד.
לאחר כמה שנים מצאתי שזהו הקשר היחיד. כאילו שאם נשארת צואה באזור החלחולת ואני מקיים יחסי מין - שורף לי בפין.
האם התופעה מוכרת? איך ניתן למנוע אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין צואה לצריבה באיבר המין - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין06/05/2012צואה ברקטום אינה גורמת לצריבה בפין. ייתכן שיש כיווץ יתר של השרירים באיזור רצפת האגן ואז דרך הנסיון להתרוקן יש הרפייה של השרירים הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרפסים ןקושי נשימתימישהי04/05/2012
שלום רב,
אני בת 26, במצב בריאותי כללי טוב. ללא בעיות בריאותיות בעבר או בהווה.
ישנה תופעה שחוזרת על עצמה מדי פעם והיא נפיחות בבטן, קוצר נשימה עד כדי חנק, זאת לצד כאב באזור הקיבה וגרפסים ללא הפסקה במשך כמה דק'. זה נמשך כבר שלושה ימים ותוקף אותי בזמנים שונים במהלך היום ללא מאמץ פיזי במיוחד. בנוסף, זה מלווה לפעמים בבכי בלתי נשלט ובדמעות. אני יודעת שזה לא התקף חרדה כי זה קורה במצבים הכי רגועים גם.
מה זה יכול להיות? משהו שקשור לקיבה? מערכת העיקול? מערכת הנשימתית? אנא עצתך? לציין כי בשנה שעברה פניתי לרופא משפחה שהמליץ על תרופת אמפרודקס לקיבה וזה עבר אך חוזר שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרפסים ןקושי נשימתי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין06/05/2012לא מוכרת לי שום בעיה במערכת העיכול המלווה בבכי בלתי נשלט וכנראה שבכל זאת קיים גם מרכיב של מתח נפשי. תפני לגסטרואנטרולוג ליעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים מאדאריק03/05/2012
שלום רב,
אני בחור צעיר בן 28 ,סובל כבר למעלה משבועיים מכאבים באזור המפשעה.היום שוב זה תוקף אותי באופן חזק מאד.
כל הצד העליון של המפשעה כולל בטן תחתונה בקו של המפשעה.כאבים חזקים,בקושי יכול לעמוד או ללכת.יש מעיין תחושה של חום,שריפה באזורים מסויימים במפשעה.אבל בעיקר כאבים חזקים.לא מצליח להירדם.
כן קיים בקע שמכיל שומן בצד ימין של המפשעה.
והיתה לי הגדלה של בלוטות לימפה שגדלו אם הזמן
לא יודע אם הם עדיין מוגדלות.
אני לא יודע מה לעשות.
לפני שבועיים או יותר יומיים לפני ערב לילה הסדר.שהגעתי לחדר מיון בעקבות זה
עשו לי בדיקות דם רגילות שיצאו תקין .
בדיקת שתן תקינה
ספירת דם תקינה
עגבת תקין
ולא ביצעו שום צילום כי אמרו אין דלקת תופסן
אני לא יודע לאן עכשיו.
מי התחום שלו זה?
אורולוג אומר שלא
וכירוג אומר שגם כן לא.
אודה לתגובה ולדעת מה זה יכול להיות
אפשרי שמדובר בסרטן,או אולי משהו של המעיים?
בתודה
אריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים מאד - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/05/2012אם הכאב הוא בצד של הבקע (לא ציינת זאת) זאת יכולה להיות סיבה לכאב. כאב במפשעה יכול להיות גם קשור לאבן בדרכי השתן לשרירי בטן פנימיים ועוד. לרוב כאב במפשעה אינו ממקור של מעי. תפנה לרופא המשפחה שלך ותיעזר בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביופסיה חוזרת מהוושטגל02/05/2012
ד"ר שלום,
התייעצתי איתך בעבר, זה המשך ההתייעצות: בת 46, סובלת מצרבות וכאבי בטן.
ברצוני לדעת מה בדיוק כתוב בתוצאת הביופסיה:
ESOPHAGUS biopsy:
Fragments of gastro-esophagal mucosa with lymphoid follicle in eht subepithlium, ogerwise without definite pathology seen.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ביופסיה חוזרת מהוושט - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/05/2012ביופסיה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפיחות וגזים בשעת פעילות ספורטיביתתפיחות30/04/2012
שלום
הנני סובלת מתפיחות קשה ברום של הבטן מזה כשנה, עם קושי להשתחרר, הבעיה אף מחמירה יותר כאשר אני עוסקת בפעילות ספורטיבית עד כי אני מפסיקה, הכאב מלווה בתפיחות כפולה של הבטן,חוסר נוחות וכאבים שמוקרנים לגב, ממה זה עלול לנבוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפיחות וגזים בשעת פעילות ספורטיבית - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/05/2012הפרטים חלקיים וכמובן שלא ניתן לאבחן באופן מדויק במה מדובר. כדאי בשלב ראשון לפנות לגסטרואנטרולוג ליעוץ. הבירור תלוי בגיל ובתסמינים נוספים אם קיימים או לא וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע בסרעפת גדול גולשתפיחות29/04/2012
שלום
אני בת 37, עברתי לפניי כ-3 שנים ניתוח שרוול, בשנה האחרונה סבלתי מהחמרה תפיחות בבטן כמו אישה בחודש ה-4 להריונה, גזים שמצטברים ולא מצליחים לצאת, המתמלא עד אפס מקום ומקרין לי לגב התחתון < שניי צידי המותניים >, הכאב הזכיר מאוד צירי לידה,כל אוכל שהייתי אוכלת < אני אוכלת מעט מאוד > כאילו שאכלתי כבש שלם, תחושת אי נוחות שמלווה בצרבות, והריפלוקס שלעתים היה חונק אותי בשנתי, רופא המשפחה שלח אותי לצילום וטען כי אני פשוט מלאה בצואה שלא מתנקזת כמו שצריך ונתן לי לקסעדין- לטיפול בעצירות,לאחר אינספור פניות שנפלו על אוזניים ערלות עברתי לרופא אחר שנתן לי בדיקות מקיפות יותר, ונמצא כי הנני סובלת מבקע סרעפתי גולש גדול, כמו כן בקע בחוליה l4 , אבנים בכיס מרה, בבדיקת השתן נמצא כי יש לי 50 leucocytes ו-500 ו-urine remarks, מצאו כ''כ הרבה דברים שאינני מבינה עדיין מה הסיבה לתפיחות ולכך שהוא מקרין לי לצידי הגב התחתון, ההייתכן שכל נובע מהבקע בסרעפת ? או שעליי לבקש לבדוק אופציות אחרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
תפיחות29/04/2012מאז הבעיה הנ'ל עליתי במשקל 4 ק''ג, למרות שאינני אוכלת הרבה, האם יש קשר לבקע בסרעפת להשמנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/05/2012כן. ככל שעולים במשקל הבקע יותר מציק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע בסרעפת גדול גולש - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/05/2012בקע יכול לגרום לרפלוקס אבל חלק מהשינויים יכולים לנבוע משינויים בתפקוד הקיבה שהם חלק מהשלכות הניתוח שעברת. מטרת הניתוח היא ברורה אבל יש מטופלים שלאחר הניתוח תפקוד הקיבה ופינוי המזון ממנה מתעכב וזה לא קשור לעצירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך
תפיחות03/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר מיואשתאני29/04/2012
שלום לך,
יש לי בת בת 14 שסבלה שנים מעצירויות סמויות. אבל אף פעם לא התלוננה וגם לא שתתה הרבה.
זה התפרץ בחנוכה האחרון, כאשר הבטן החלה להיות מאוד נפוחה והיו כאבים בישיבה
בשירותים ויציאות בצורת כדורים.
במשך כחודשיים רופא השילדים המליץ לנו לקחת 40CC שמן פראפין+פעמיים ביום נורמלקס. התחלנו לקחת אך עד היום אין שינוי.לגבי הנורמלקס יש יציאות יום כן יום לא , הילדה מתאמצת כל יום בשירותים ( אין לה צורך ללכת טבעי), הפראפין יום אחד יצא לה מפי הטבעת על הספה בסלון לכן, היא לא מוכנה לקחת יותר שמן.
כבר 4 חודשים (עד היום) אין שיפור.
אולטראסאונד+ רנטגן תקין. באולטראסאונד בפברואר אין חסמת מעי מלבד מעי גדוש בצואה.
בדיקות דם תקינות כולל פוריפינים.
הגסטרו המליץ להמשיך עם הנורמלקס פעמיים ביום , אין שינוי בנפיחות , אומנם יש יציאות כמעט כל יום אבל אחרי כח ארוחה הבטן מתנפחת כאילו הילדה בחודש רביעי להריון.
ממשיכה להתלונן על לחץ בבטן תחתונה, כאילו תקועה לה לבנה למטה שלא יוצאת.
היא לא יוצאת מהבית מלבד לביה"ס, לא רוצה להתראות בערב עם חברות כי הבטן נפוחה.
מה לעשות ? זה לא מתקדם לשום מקום!!
אני מקפידה איתה על ארוחות, היא שותה 3 בקבוקים ביום וגם שותה כדור אחד של
פרוביוטיק (חיידקי אדיספולוס).
עזרי לי בבקשה ...זה פשוט סיוט.
היום למשל קמה בבוקר והתפתלה מכאבי בטן (אתמול לא היתה יציאה).
מחכה לתשובתך.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר מיואשת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/05/2012נא לפנות לגסטרו ילדים. זהו פורום מבוגרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשלום28/04/2012
שלום,
בן 40+, סובל אחת לשנה/שנה וחצי מדימום מטחורים מזה כמה שנים אך עדיין התופעה מפחידה אותי כל פעם מחדש.
היום, לאחר שהייתי בשירותים כ-3-4 פעמים במהלך היום (ויש לציין כי בכל פעם שהיתי שם די הרבה זמן), הצואה בפעמים האחרונות היתה בעלת ריח חריף ולא נעים והיה מיימי.
ביציאה האחרונה החלו קילוחי דם טרי למספר שניות שנעלמו בהמשך הישיבה.
למרות שאני די מנוסה בנושא אני נבהל כל פעם מחדש ולכן רציתי לדעת:
* האם ישיבה ארוכה בשירותים אכן מביאה להתפקעות טחורים ? האם זה תורם לכך גם אם לא מרגישים שיש טחורים או שהם לא פעילים ?
* האם יתכן כי יציאה רכה מאוד גורמת לטחורים לדמם ?
* האם יתכן כי יהיה דימום במהלך יציאה ובהמשך היציאה כבר לא ייראו סימני דם ?
* האם הדימום יכול להופיע למספר דקות ואח"כ להיעלם ?
* היתכן ויש קשר בין הריח החריף של הצואה לבין הדימום ?
אני נוטל כדורים לסוכר (מטפורמין) שהבנתי שיכולים לגרום לבעיות ביציאה, כאשר החלטתי לרדת משני כדורים לכדור אחד בגלל תופעות היציאה.
לציין כי בניסוי שערכתי, בו הפסקתי את הכדורים לשבועיים, אכן בימים הראשונים הצואה חזרה להיות די רגילה ואח"כ שוב לפעמים הצואה היתה מידי פעם "ריחנית" ומתפוררת.
אודה להתייחסות רצינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2012התיאור שלך בהחלט יכול להתאים לדימום מטחורים אך בגיל 40 פלוס כדאי גם לעבור קולונוסקופיה. לגלוקומין השפעות רבות במערכת העיכול בין היתר יציאות רכות, קשיי עיכול ונפיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהב"ה26/04/2012
האם כאבי בטן עליונה זה חלק מהתבטאות של בקע?או רפלוקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/04/2012זו בהחלט אחת האפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן בצד ימין בריצהשרוליק23/04/2012
יש לי כאבים בבטן העליונה בצד ימין בזמן ריצה והליכה מהירה. אני רץ במשך שנתיים וזה לא קרה לי .
האם זה אמור לעבור לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן בצד ימין בריצה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין25/04/2012התיאור אינו מספיק על מנת לאבחן בפורום. כדאי לפנות לרופא מטפל להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונוסקופיהאודי23/04/2012
שלום רב
בן 34
ברקע ניתוח לתיקון פיסורה לפני 5 שנים - ועכשיו פיסורה חוזרת
לפי אבחנת פרוקטולוג
וטיפול משמר שדי עוזר עם הטבה משמעותית .
לפני חודש עברתי ניתוח להוצאת פוליפ שפיר משלפוחית השתן
כנראה בגלל חשיפה לחומרים כימיים בסביבת עבודה לפי קביעה אורולוג מנתח
ולפניי 3 שנים עברתי בירור קולונוסקופיה תוצאה תקינה. כבדיקת סקר ביוזמתי בגלל הופעת גידול במעי הגס אצל סבתי שנותחה ועברה טיפולים והחלימה -שאלתי :
בגלל הופעת דם לסרוגין (ולמרות שאובחנה פיסורה) במהלך התרוקנות - דם בהיר האם צריל לעבור בדיקת קולונוסקופיה?
או בכלל האם אני צריך לבדוק כל 5 שנים את מעי הגס כחלק מבדיקת שגרה בגלל הרקע המשפחתי אמנם דרגה שנייה או שזה לא מדוייק
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולונוסקופיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין24/04/2012סיפור של גידול אצל הסבתא במיוחד אם חלתה לאחר גיל 60 אינו מחייב אותך לעבור בדיקה לפני גיל 50.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)