מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת בטןאדמונית19/01/2010
לאחר ניתוח מתיחת בטן האם כדאי לרדת במשקל? האם העור יתרופף שוב? ומה קורה לשרירי הבטן שהוצמדו וחוזקו? הם מתרוןפפים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי מתיחת בטן
ד''ר אבישי וינברגר19/01/2010שנוי דרסתי במשקל אינו טוב לאף ניתוח. לאחר מתיחת בטן אם בתוך חלל הבטן קיים שומן הרי שירידת המשקל תוריד גם את השומן בתוך חלל הבטן - דבר אשר יגרום לירידה בנפח הבטן ואי לכך גם התרופפות העור. אם העור בעל תכונות אלסטיות טובות - יש סיכוי שהוא יתכווץ על הבטן הקטנה יותר. כל מה שאני אומר זה תיאוריה - את תהיי הראשונה שתדעי באמת. אם העור יתרופף -. את יכולה להשמין שוב פעם.... או לסלק את עודף העור...
שלך בכבוד רב
אבישי וינברגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןמירי18/01/2010
הייצי רוצה לדעת באיזה גיל ניתן לעבור מתיחת בטן? בתי בת ה-16 מבקשת ממני כל הזמן, ורציתי לדעת האם זה בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי היקרה
ד''ר אבישי וינברגר18/01/2010מתיחת בטן אינה ניתוח נפוץ בגיל זה. אם כי ניתן לבדוק כל מקרה לגופו. עליך להביא אתביתך ועל המנתח לשמוע ולראות מה מפריע לה.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל כמה זמן צריך לעבוד מתיחת פניםאושרית18/01/2010
כדי לשמור על הפנים יפות ולא מקומטות?
האם אחרי מתיחה אפשר להסתפק בזריקות בוטוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים
ד''ר אבישי וינברגר18/01/2010מתיחת פנים הינו ניתוח אשר מבצעים כאשר יש בכך צורך וכן שהמטופל'/ת מבקש זאת.יש מטופלים בניתוח פנים אשר הניתוח מחזיק להם זמן ארוך מעל 7 שנים ויש כאלה שהניתוח אינו מחזיק אצלם זמן ממושך - כולם עוברים את הניתוח בדיוק באותה הטכניקה הניתוחית. הצלחת הניתוח תלויה בראש ובראשונה באופי הרקמות של המנותח/ת..
לאחר ניתוח פנים כמעט תמיד מומלץ לאנשים המטופלים להמשיך ולטפח את התוצאה ואת עור הפנים אם ע"י זריקות של בוטוקס אשר יש להם תפקידים אחרים מאשר לניתוח. או על ידי זריקות מלוי כאלה ואחרות ( חומצה היאלורונית קולאגן וחומרים אחרים ).
טיפוח עור הפנים הוא פועל יוצא של הניתוח - אינו דבר הכרחי אמנם אולם - רצוי על מנת לשפר את המראה ואת תוצאות הניתוח
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחצוף
אדמונית24/01/2010קודם כל קצת כבוד לא יזיק לך!
מדובר ברופא שיודע מה הוא כותב ואומר!!!! מה גם שהוא כתב ספר על הניתוחים הפלסטיים, משתתף בכנסים והרצאות בעולם ורופא בכיר בעצמו.
אםמ הוא כותב שיש אופי לרקמת העור הוא יודע למה הוא מתכוון, וכל אחד שמגשש בתחום הפלסטיקה גם הוא מהצד השני של הרופאים - המעוניינים לבצע ניתוח או המנותחים כבר - מבין את כוונתו.
אתה פשוט הראתה את בורותך... ועם כל הכבוד.... סליחה על החוצפה
ממנותחת של הרופא האומן/ הפסל/ החביב/ המיומן והאדם שבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאדמונית הגינגית
יצחק24/01/2010מה קרה יא אדמונית? נדלקת? גמרת?
צריך לדבר עברית נכון!
ואת יא אדמונית כנראה קצת בת ימית בטח קיבלת תעודת גמר אירי כתה ז.
אופי זה מושג מופשט. למשו גשמי אין אופי.
יש לו צורה, נפח, צבע, מרקם, גמישות, אלסטיות וכדומה, יא אדמונית.
אז תשבי בשקט ואל תקפצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסגור את העניין....
אדמונית25/01/2010לא ארד לרמה שלך... אבל אם אתה כזה מבין עניין וברמה של "לתקן" שפה של רופא גדול ומקצועי ביותר, שעובד כל היום ועונה לכולם על כל השאלות כל יום,ושלא נאמר חביב ברמות,אז היית שומר את ההערה שלך לעצמך ולא מתייחצן בפורום... הרי אין לו מטרה להוציא עצמו ללעג בגלל מילה מסויימת... שאת כוונתה הבנו!!!!!!! ומין הסתם... לא ביקשנו טקסט לשוני שעבר עריכה לשונית - הוא נתבקש לתת תשובה ומי ששאל בטוח הבין כוונותיו.
ד.א. מתאים לך להופיע בבית של האח הגדול... מן הסתם כנראה שלך יש את הקטנוניות שברוע האדם.
שיהיה לך יום טוב.
ולא יזיק לך להימנע מלשון הרע... ועוד על כזה אדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאדמונית
זרובבל26/01/2010את אולי אדמונית יאנו גינגית, אבל הלשון שלך בטח חומה מרוב ליקוק.
רופא גדול, רופא גדול......
מה זה השטויות האלו.
רופא בסדר וגם מגודל.
ואת קצת סתומה זה בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפש
אדמונית26/01/2010לא ארד לרמה שלך... אם עדיין לא השכלת להבין התנהגותיך.
תבורך
ושיהיה לך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטרדנה17/01/2010
שלום,
אני בת 27 ומזה כמה שנים כבר יש לי מעין שנטר כפול. למרות שירדתי מאוד במשקל זה לא עזר בזה. רציתי לדעת האם ניתן לתקן מצב כזה במתיחת פנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר כפול
ד''ר אבישי וינברגר18/01/2010תופעה מוכרת היטב ובעלת טיפול מתאים. הסנטר הכפול הוא דבר שאינו קשור בגיל והוא קשור במבנה הפנים.
התיקון של סנטר כפול מורכב בעיקר משאיבת שומן שמתחת לעור וכן שומן שנמצא מתחת לשריר הצואר (פלטיסמה) ואי לכך - חייב לעבור טיפול יסודי ולא בשאיבה רגילה.
הטיפול בסנטר הכפול יכול להיות מורכב יותר כאשר הסנטר הוא גם "נסוג" ואז יש לעתים צורך לתקן דברים נוספים בו.
תוצאות הניתוח בדרך כלל מאוד טובות וגורמות למטופל ולמטפל הנאה רבה.
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיני חתולאלין09/01/2010
שלום רב!!
רציתי לשאול על ניתוח לשינוי צורת העיניים. אני בת 23 וממש לא אוהבת את המבנה ואת צורת העיניים שלי..הם בולטות ונפולות -זה מקנה לי תמיד מראה עייף גם כשישנתי 10 שעות.אני חושבת שאם הן היו קצת מורמות כלפי מעלה זה היה גורם לפנים שלי להיות יותר יפות. אז רציתי לדעת אם יש ניתוח - לא מסובך- שיכול להפוך עין כזאת לעין חתולית יותר..
המון תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנוי מפתח העין
ד''ר אבישי וינברגר09/01/2010יש כמובן צורך לבדוק אותך על מנת לראות מה מטריד אותך. קיימות טכניקות רבות לשנויים כאלה ואחרים אולם זה מצריך לראות אותך קודם לכן.
צריך קשר ואת מוזמנת לבדיקה שלאחריה כנראה אוכל להציע לך מה כדאי או לא כדאי לך לעשות .
בכבוד רב דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיני חתול
מירה16/02/2010חפשי באינטרנט את דר' רגב. הוא מבצע את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת רחםdalia07/01/2010
שלום לך ד"ר
לפני כשנה וחצי הוצאתי את הרחם בגלל שנמצא אצלי שרירן גדול.
לאחר הניתוח הבטן נפולה וגורמת לי מעט תסכול בגלל המראה.
ברצוני לשאול אותך,מהו הטיפול הנכון לעשות כדי לשטח קמעא את הבטן
חוץ מתרגילי בטן, והאם חגורה רוטטת היא פתרון מעולה למצב?
תודה על התייחסותך
בברכה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגורה רוטטת...
ד''ר אבישי וינברגר09/01/2010ניתן לבצע דברים שונים למצבך ואולם עלי לראות אותך על מנת להציע לך הצעה מעשית ויחודית.
בכבוד רב דר אבישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןיהלי04/01/2010
שלום רב,
עברתי ניתוח לשאיבת שומן לפני מספר ימים,החתכים של הניתוח לא נתפרו וכתוצאה מכך איבתי המון המון דם,רציתי לדעת אם השיטה להשאיר את החתכים פתוחים עדיפה והאם זה עלול להשפיע על איחוי לרעה של הצלקות וכעבור כמה זמן החתכים נסגרים?
אני מאוד אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור היקרה
ד''ר אבישי וינברגר05/01/2010לעתים החתכים לשאיבת שומן הם מאוד קטנים והם אינם נתפרים מתוך כוונה שיפרישו את הדם והנוזלים אשר מתהוים עקב השאיבה באתרים הנשאבים. איבוד הדם היה לא איבוד של ממש אלא כאמור דם ישן ונוזלים אשר נצברו עקב השאיבה והופרשו החוצה. השארת הפתחים פתוחים או תפורים הם לפי שיקול דעת הרופא המנתח ונראה לי שבהחלט ניתן לסמוך עליו אם את כותבת לי....
בכבוד רב
דר אבישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןרויטל04/01/2010
אני בת 35 ומעוניינת לעבור מתיחת בטן. כרגע נמצאת בסוף הריון שלישי וכנראה גם האחרון. ברצוני לשאול שתי שאלות המטרידות אותי.
שאלתי הראשונה היא כמה זמן לאחר הלידה אוכל לעבור את הניתוח?
כמו כן, אני עוסקת באומנות לחימה הדורשת מאמץ פיסי רב והפגיעות יכולות להיות גם באיזור הבטן (למשל כשעובדים על כוח ספיגה). שאלתי היא האם ניתן יהיה לחזור לאחר ניתוח כזה לפעילות מלאה והאם מכות חזקות בבטן עלולות להזיק לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרויטל היקרה
ד''ר אבישי וינברגר05/01/2010קודם כל סיימי את הריונך בהצלחה ובמזל טוב. ירידה דופן בטן למימדים רגילים לוקחת לעיתים מספר חודשים ועלייך להתאזר בסבלנות לעניין זה.
לאחר ניתוח של מתיחת בטן הנך יכולה לחזור לפעילות רגילה תוך מספר שבועות. מכה בדופן הבטן אם היא חזקה אינה בריאה בכל מקרה ואולם הבטן תחזור להיות בטן רגילה לכל עיניין ודבר
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פניםצילה03/01/2010
אני מקומטת, בזה אין ספק
וחושבת לעבור מתיחת פנים לכבוד יום הולדתי ה 70
אלא שאני מפחדת שזה יראה נורא אם פני תהיינה מתוחות והצוואר והחזה מקומטים.
האם אין מנוס מלמתוח את כל האזורים האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצילה היקרה
ד''ר אבישי וינברגר05/01/2010יותר מאוחר מאף פעם. מציחת הפנים הולכת בדרך כלל ביחד אם החלק העליון לפחות של הצואר וזה פותר את אחת הבעיות שלך.
טיפול בשדיים אינו כורח המציאות ואולם לעינין התבגרות העור בכל חלקי הגוף אין לנו פתרון של זבנג וגמרנו. יש פתרון גם לשדיים וגם נגיד לגב כף היד והבטן וכו' וכו'
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי03/01/2010
שלום רב,
האם גם גברים עוברים מתיחת פנים? כמה אחוז מהעוברים מתיחת פנים הם גברים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי היקר שלום
ד''ר אבישי וינברגר05/01/2010גם גברים עוברים מתיחת פנים. ישנן טכניקות אשר מתאימות לגברים יותר ואחם ברמת העקרון יש לדעת לבצע מתיחת פנים לגברים ויש להתאים לכל אחד את הטיפול המתאים לו תוך לימוד הצרכים והמאוויים של המטופלים העתידיים.. יש כיום דרישה גוברת והולכת לביצוע של מתיחת פנים לגברים וכן ניתוחים אסתטיים אחרים. הייתי אומר שהגברים הם צרכנים של משהו כמו 10-20 אחוז מהניתוחים האלה.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת עפעפייםנילי24/12/2009
הייתי רוצה איזה סיכונים קיימים בניתוח להרמת עפעפיים? האם מבוצעת הר4דמה מלאה או חלקית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנילי ניתוח הרמת עפעפיים
ד''ר אבישי וינברגר26/12/2009ניתוח קלאסי מבוצע מזה למעלה משלושים שנה וגם יותר. משאיר צלקת אשר מסתתרת בקו הטבעי של העור פוקחת את העייניים - בעפעף העליון, וגורמת לסילוק של נפיחויות ועודף עור אם נמצא - בתחתונות.
סיכונים עיקריים הם סילוק של יותר מדי עור.
קיימות בעיות אופייניות לניתוחים השונים, ובעיות - אשר עלולות להופיע בכל הניתוחים כמו זיהום או דימום אשר מטופלים באופן מונע ברב המכריע של המקרים - בהצלחה רבה.
רשימת בעיות אופייניות לניתוחים השונים נידונה בדרך כלל בפגישה עם הרופא טרם הניתוח הספציפי.
תשובר קצרה לשאלה מורכבת
בכבוד רב
אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פניםאלה24/12/2009
אני מתפתה לעשות מתיחת פנים אבל חוששת לאבד הבעות פנים
אני בת 71 עם עור שומני ולא מאוד מקומט
מאוד ורבלית, האם אני חוששת בצדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה היקרה
ד''ר אבישי וינברגר26/12/2009ניתוחי מתיחת פנים היום הם הרבה יותר שמרניים מבעבר וזה כולל גם שנויים פחות דרסתיים בפנים מבעבר
לכל בן אדם קיימות הבעיות האופייניות לו והיתרונות האופיינים לו.
אין אני חושב שקיים חשש מיוחד פרט - לחשש לעשות ניתוח אשר אינו הכרחי מבחינת "הצלת חיים" . כיום מבצעים ניתוחים בתחומים שונים של הרפואה לשיפור איכות החיים וזה אחד מהם
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני24/12/2009
שלום, לפני חצי שנה עברתי ניתוח מתיחת פנים+צוואר+עפעפיים. התוצאה יפה מאד. האם כדאי לעשות פילינג לייזר ומאיזה סוג כדי לשמר/לשפר את איכות העור? אני בת 60. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח מתיחת פנים
ד''ר אבישי וינברגר26/12/2009כדאי לך להבדק באופן אישי אצל אנשים שעוסקים בפילינג ולהתרשם ממה שמייעצים לך. יש לבדוק אותך על מנת להציע לך הצעה מתאימה.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת שומן עצמייהלי15/12/2009
אני מעוניינת בשאיבת שומן והזרקת שומן בישבן ומילוי מתחת לעיניים,התיעצתי על כך עם פלסטיקאי ונאמר לי שהזרקת שומן לרוב יוצרת גושים,מראה לא אחיד,תוצאה אסתטית לא יפה וגם שרוב השומן נספג,האם זה נכון? האם גם הזרקת שומן לישבן ששם יש כיסוי עבה גם יוכולה ליצור גושים ומראה מכוער? והאם מנסיונך שומן עצמי בעפעפיים יוצר גושים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים מתחת לעיניים -המלצה !
דפנה16/12/2009אני ממליצה לך לפנות לרופא מספר 1 ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה -יש לו הכי הרבה שנות ניסיון במילוי השקעים שמתחת לעיניים עם חומרי מילוי בטוחים ויש לו את השיטה הכי בטוחה ללא תופעות לוואי בכלל !-גם השקעים וגם הכהות נעלמה לי לגמרי -ממליצה לך ללכת אליו ליעוץ (זה ללא תשלום !)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור היקרה
ד''ר אבישי וינברגר16/12/2009הזרקת שומן בטכניקה של קולמן שאותה גם אני מבצע נותנת תוצאות מאוד יפות וארוכות טווח. יש לדעת לבצע את הטכניקות הניתוחיות השונות במיומנות אחרת הן אינן מביאות את התוצאות כמו בכל דבר טכני על אחת כמה וכמה - בכירורגיה.
הזרקת שומן לעפעפיים דורשת מיומנות רבה כמובן ועליך להתייעץ עם האיש הנכון
שלך
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר מתיחת בטןנורית14/12/2009
שלום,
אני אחרי כמעט שנתיים שעברתי ניתוח מתיחת בטן, עדיין הצלקת מאוד בולטת בצבעה הסגלגל..
הבטן שטוחה ללא ספק, אבל מה עושים עם ניראות הצלקת..אני בהירת עור ושוקלת להתחיל להסתיר את הצלקת עם מייקאפ מיוחד לעור הגוף..
למרות המיקום הנמוך..זה מוד מגביל..
ושאלה שאני שואלת את עצמי, האם יהיה אפשרי להחזיק הריון במידה ואחשוב על אחד כזה נוסף בעתיד הרחוק? או שיווצרו קרעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנורית היקרה
ד''ר אבישי וינברגר16/12/2009לעתים לאחר מתיחת בטן או ניתוחים אחרים הצלקות שנותרות הן בולטות במיוחד. דבר זה קורה בחלק מן המנותחות או המנותחים ואין לצפות זאת מראש.
קיימות שיטות שונות להפחתת הצלקות לאחר הניתוח כולל מריחות שונות או לחץ על הצלקת או הזרקת קורטיזון בכמויות זעירות לתוך הצלקת עם הצלחה של עד 85% בשיפור הצלקת וההרגשה. עלייך להתייעץ עם מומחה לעניין.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)