מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובחנתי -פיברומלגיה ע"י "רופא יועץ"רות06/11/2011
שלום רב,
אני סובלת מאוד מכאבים באצבעות הידים ובפרק יד ימין וממש לא יכולה לדרוך בבוקר על הרגליים בייחוד כף רגל שמאל
במשך שנים.
כמובן שמחיאת כפיים, ופתיחת בקבוקים או קופסאות או שריכת נעליים מאוד קשה עד בלתי אפשרי..
מידי פעם אצבעות אצבעות הידיים מתנפחות ומעט אדומומיות
ולמרות כל הכאב והנפיחות הרופא שלי אמר שכל הבדיקות שלי תקינות ושאין עדות לבעיה כולשהי..
מידי זמן מקבלת כאבים חזקים בחזה נשלחת לבית חולים ושם שוללים מקור לבבי. שולחים אותי חזרה לרופא בקהילה
מידי זמן כאבים חזקים באגן...כאבים בלסת.
מידי תקופה מקבלת כאבים איומים בישבן ורצה לבית חולים. שם מקבלת ואבן וולטרן בזריקה.
היות והרופא שלי לא בדיק מתייחס, כשיש נפיחות לוקחת על דעת עצמי וולטרן 100 ומבקרת בחמי מרפא בים המלח וזה די מקל על הנפיחות וכאב..
אני חברה בכללית
לאן אני צריכה לגשת כדי לקבל אבחנה.של מומחה?
מה זה רופא יועץ?
(אובחנתי ע"י "רופא יועץ" פיברומלגיה.)
מה הקשר להתנפחות ואודם בפרקי הידיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובחנתי -פיברומלגיה ע"י "רופא יועץ" - תגובה
ד''ר אעמר סוהיל08/11/2011הסיפור שכולל נפיחות באצבעות הידיים מצריך בדיקה מחודשת במרפאה ראומטולוגית לשאלה של מחלה דלקתית ולהשלים סירולוגיה הדמיה הולכה חשמלית לידיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)