התעלפות מכאב תוך כדי יציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלפות מכאב תוך כדי יציאה
    תמי
    08/11/2011

בת 41
    לפני יומיים הרגשתי יטוב אך מעט תשושה,בעלי עשה לי מסג' ממושך ומאוד חזק ומשחרר בכפות הרגליים וממש ציינתי שהתחושה היא שדם מגיע לאיזורים שלא ידעתי על קיומם..
    ואז קמתי לשרותים ובמהלך יציאה אחז אותי כאב מאוד חזק
    כמו לחץ מפי הטבעת שהקרין עד לכל הבטן, ולאחריו היתה לי בחילה וראיתי הכל שחור
    והתעלפתי, התעוררתי אחרי מספר שניות. יש לציין שזה לא קרה לי בעבר. לא היו דימומים.
    ביקרתי במיון ושם ביצעו לי בדיקה של ספירת דם שיצאה תקינה. במישוש בטן רכה
    ביצעו אקג והיה תקין ושלחו אותי הביתה עם הסבר שיכול לקרות מצב כזה מכאבים של יציאה,שיש קשר בין כאב ובבטן להתעלפות. ושאם יקרה שוב אז רק לבצע אקו לב.
    הבנתי ממי שנכח לידי שחירחרתי מס' שניות כשהייתי עם הראש כלפי מטה ולאחר שהטו
    לי את הראש למעלה זה הפסיק.
    רציתי לברר, יש תקופה של כבר 3 שנים שבה יש אצלי אלקליין פוספטז מוגבר מעט
    מדי פעם כאבי מפרקים ובצקות בכפות הידיים שבאים בתקופות של תשישות.
    לא מצאו שום דבר.
    בנוסף, לאחר ניתוח קיסרי לקח לי יומיים עד שהצלחתי רק לקום מהמיטה ,בעוד שסביבי כל המנותחות קמו בוקר למחרת, בגלל שלא יכולתי להתמודד עם הכאב וזה
    הביא אותי לתת לחץ דם.
    האם ידוע בפיברו על כאב בטן מסוג כזה והאם נראה שיתכן שמדובר בזה?
    ויש דבר נוסף שמטריד אותי-רק מאז ההתעלפות נשארתי עם תחושה מוזרה של חוסר יציבות ותחושת תזוזה, למרות שאני יציבה,ותשישות נוראית. האם קיימת תופעה כזו לאחר התעלפות? איך יוצאים מזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעלפות מכאב תוך כדי יציאה - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    08/11/2011

בהחלט מה שאת מתארת יכול להיות וואו ווגאלי עם אפקט שיפעלו עצב הוואגוס מלווה בכאב בחילה וירידת דופק עד התעלפות קצרה
    מומלץ מעקב נוסף אצל הנוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו