האם זה יכול להיות פיברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה יכול להיות פיברומיאלגיה
    שחר
    09/03/2012

שלום רב אני סובלת כבר כחצי שנה ואף יותר מכאבים חזקים בגב עליון עם הקרנה לחזה הקדמי ולצידי הצלעות כמו כן בחילות עד כדי הקאה בעיקר בשעות הבוקר, עשיתי בירור קרדיולוגי תקין וגם עכשיו עשיתי בירור אורטופדי הכל תקין ובדיקות הדם שלי יחסית בסדר כלומר יש קצת כולסטרול גבולי פעילות בלוטה מאוזנת באלתרוקסין ובסה"כ בדיקות תקינות האם יכול להיות שזה פיבורמילגיה אני כבר לא יודעת מה לעשות ממש מוטרדת וסובלת אני בת 45, סובלת מתת פעילות בלוטת התריס שכאמור מאוזנת וכן מכולסטרול ושהוא גם מאוזן בנורוליפ וכן יתר לחץ דם שאף הוא מאוזן בכדור וסקס פלוס וקרדילוק מה עוד עלי לעשות האם יש עוד כיוון שאפשר לחשוב עליו ולבדוק לגביו אודה מאוד מאוד על תשובה כי אני ממש סובלת מזה שיהיה לכולנו רק בריאות ושלווה ושקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם זה יכול להיות פיברומיאלגיה - תגובה

יוספה בראונשטיין
    09/03/2012

לג.
    אמנם אינני רופאה, אך מניסיוני כמטפלת בפיברומיאלגיה, בחילות עד כדי הקאות וכאב בגב העליון עם הקרנה לחזה אינם אופיניים כל כך לפיברומיאלגיה.
    לדעתי כדאי להמשיך את הבירור אצל רופא גסטרואנטרולוג - ייתכן שמקור הבחילות והכאב הוא ממע' העיכול. להקלה על הבחילות אני ממליצה ליטול כמוסות של ג'ינג'ר או לשתות חליטה של שורש ג'ינג'ר. כמוסות נוטלים אחרי הארוחה. חליטה ניתן לשתות פעמיים עד שלוש ביום. בנוסף על מנת להקל על הבחילות, אני ממליצה לאכול ארוחות קטנות ולהימנע ממזון חריף או מתובל.

רפואה שלמה
    יוספה בראונשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה יכול להיות פיברומיאלגיה - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    13/03/2012

מכלול התסמינים של כאבים לא ספיציפיים, תלונות מערכת עיכול, הינם לא מספיק אבחנתיים ועקרונית יש לברר קיום תסמינים נוספים. באשר לאפשרות שבפיברומיאלגיה יכולות להיות תלונות כאלה, הדבר כן אפשרי.
    ממליץ לבקר אצל ראומטולוג לבדיקה ואיבחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו