שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שחר
    03/11/2012

שלום רב רציתי לדעת אם בפיברומיאלגיה יש תופעה של גבשושים תת עוריים קשים בזרועות בחלק הפנימי וגם בשוקיים האם מוכרת תופעה כזו? אציין כי לפעמים הגבשושים הללו די כואבים אודה מאוד על תשובה חוץ מזה יש לי את כל התופעות המוכרות כגון כאבים בשרירי הגב העליון, כאבים בעורף וברקות, עייפות, עצבנות וחוסר ריכוז, בחילות עד כדי הקאות בקיצור הרגשה זיפתית אני משתדלת לעשות הליכות וגם התחלתי עם התעמלות מתונה - בונה עצם ופילאטיס פעמיים בשבוע לא מעונינת לקחת את הטיפול התרופתי כיוון שחוששת מתופעות לוואי אני גם סובלת מתת פעילות בלוטת התריס מטופלת באלטרוקסין 100 מ"ג די מאוזנת וכן מיתר לחץ דם מטופלת בוסקס פלוס ובקרדילוק די מאוזנת בסה"כ אודה מאוד על תשובה לשאלתי שנהיה רק בריאים כולנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    05/11/2012

גבשושיות ואו נודולות תת עוריות אינן חלק מתסמונת הפברומיאלגיה. לא סביר שקשורים לתת תריסיות, ילד:ם והתרופות שמנית. יש להיוועץ ברופא עור ולשקול דגימה של גבשושית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו