שנים של סבל..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנים של סבל..
    אתי
    23/12/2012

היי,אני בת 38,בגיל 20הייתי מעורבת בתאונה שגרמה לתזוזה בחוליות בצוואר ומאז ועד היום סובלת אנושות מכאב שהיה בעיקר בצוואר, בmriהאחרון התגלו בלטים על החוליות ולא נמצא פתרון רק סטרואידים לכאב.במשל השנים הכאב החמיר ונדד לרגל שמאל לירך עד קושי בהליכה, נימול ביד שהמשיכו לדלקות חוזרות בגידים במפרקים בידים בגב ולאחרונה בלסת...אחרי מליון אורטופדים,נירוכירוגים ופיזוטרפיה לא הצלחנו לאתר את הבעיה האמיתית ותמיד מאשימים את פגיעת הצוואר.החיים שלי השתנו מאוד ירדתי בכושר העבודה ממש ביותר מחצי,כאב נודד וקבוע במקומות מסויימים, שבוע הבא יש לי תור להמוטולוגיה מחשש שזה דלקת פרקים ולמכון הלב...כבר שנים של סבל ללא פתרון ובמקרה קראתי כאן על הספטומים של מחלת הפיבו וזה אחד לאחד אני...האם יש פתרון לבעיה?והאם במחלה הזו יש גם דלקות חוזרות באזורים שונים או שלא??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנים של סבל..

הוספת תגובה

• שנים של סבל.. - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    26/12/2012

כדאי להגיעה להערכה ריאומטולוגית ולא להמטולוגיה כפי שציינת
    על מנת להגיע לאיבחון נכון אחרי הערכה אורטופדית גם יש מקום להערכה ראומטולוגית
    בפיברומיאלגיה אין דלקות אך לעיתים יש חפיפה עם מצבים שונים כולל דלקות גידים
    בפיברומיאלגיה גם נטיה לכאבים מפושטים גם ללא דלקות מקומיות
    לגבי הקשר לפגיעה או טא\ראומה או תאונה אין עדיין אחדות דעים בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו