מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנים של סבל..אתי23/12/2012
היי,אני בת 38,בגיל 20הייתי מעורבת בתאונה שגרמה לתזוזה בחוליות בצוואר ומאז ועד היום סובלת אנושות מכאב שהיה בעיקר בצוואר, בmriהאחרון התגלו בלטים על החוליות ולא נמצא פתרון רק סטרואידים לכאב.במשל השנים הכאב החמיר ונדד לרגל שמאל לירך עד קושי בהליכה, נימול ביד שהמשיכו לדלקות חוזרות בגידים במפרקים בידים בגב ולאחרונה בלסת...אחרי מליון אורטופדים,נירוכירוגים ופיזוטרפיה לא הצלחנו לאתר את הבעיה האמיתית ותמיד מאשימים את פגיעת הצוואר.החיים שלי השתנו מאוד ירדתי בכושר העבודה ממש ביותר מחצי,כאב נודד וקבוע במקומות מסויימים, שבוע הבא יש לי תור להמוטולוגיה מחשש שזה דלקת פרקים ולמכון הלב...כבר שנים של סבל ללא פתרון ובמקרה קראתי כאן על הספטומים של מחלת הפיבו וזה אחד לאחד אני...האם יש פתרון לבעיה?והאם במחלה הזו יש גם דלקות חוזרות באזורים שונים או שלא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנים של סבל.. - תגובה
ד''ר אעמר סוהיל26/12/2012כדאי להגיעה להערכה ריאומטולוגית ולא להמטולוגיה כפי שציינת
על מנת להגיע לאיבחון נכון אחרי הערכה אורטופדית גם יש מקום להערכה ראומטולוגית
בפיברומיאלגיה אין דלקות אך לעיתים יש חפיפה עם מצבים שונים כולל דלקות גידים
בפיברומיאלגיה גם נטיה לכאבים מפושטים גם ללא דלקות מקומיות
לגבי הקשר לפגיעה או טא\ראומה או תאונה אין עדיין אחדות דעים בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)