מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    שני
    15/07/2013

שלום,
    אובחנתי בתסמונת פיברומיאלגיה לפני כמה חודשים. לצערי הראומטולוג שאבחן אותי לא נתן לי הכוונה מספקת לגבי הטיפול ואמר לי שאם אני רוצה ללמוד על התסמונת שאברר באינטרנט... כמו כן המליץ על פיזיוטרפיה.
    חזרתי לרופאת משפחה שהמליצה על טיפול באלטרולט בנוסף לפיסיו. לצערי אני לא מרגישה שיפור מי יודע מה. אני עייפה כל היום ונרדמת בכיסא ובלילה לא מצליחה להירדם. מתעוררת לא מעט בלילות וכואב לי כל הזמן!!
    אני ממש מיואשת. פעם הייתי מתאמנת לא מעט והבנתי שאימון עוזר אמנם כשניסיתי לחזור לאותם אימונים שעשיתי פעם, לא הצלחתי לגמור אותם. הכאבים שחשתי במהלך האימון ולאחריו לא היו שווים את המאמץ שענק שנדרש ממני לקום מהספה ולעשות אותם.
    שאלתי היא מה עושים?
    איזה סוגי ספורט כדאי לעשות ואיזה מזיק? האם יש קשר בין תזונה לפיברו ואם כן האם יש תזונאים מיוחדים או שכדאי ללכת לתזונאי רגיל? האם יש משהו נוסף שיכול לסייע בכאבים ובעייפות? אני מרגישה חוסר יכולת לעשות דברים הכי בסיסיים כמו להרים את התינוק שלי ולנקות את הבית!!
    תודה מראש, שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו