מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?שני15/07/2013
שלום,
אובחנתי בתסמונת פיברומיאלגיה לפני כמה חודשים. לצערי הראומטולוג שאבחן אותי לא נתן לי הכוונה מספקת לגבי הטיפול ואמר לי שאם אני רוצה ללמוד על התסמונת שאברר באינטרנט... כמו כן המליץ על פיזיוטרפיה.
חזרתי לרופאת משפחה שהמליצה על טיפול באלטרולט בנוסף לפיסיו. לצערי אני לא מרגישה שיפור מי יודע מה. אני עייפה כל היום ונרדמת בכיסא ובלילה לא מצליחה להירדם. מתעוררת לא מעט בלילות וכואב לי כל הזמן!!
אני ממש מיואשת. פעם הייתי מתאמנת לא מעט והבנתי שאימון עוזר אמנם כשניסיתי לחזור לאותם אימונים שעשיתי פעם, לא הצלחתי לגמור אותם. הכאבים שחשתי במהלך האימון ולאחריו לא היו שווים את המאמץ שענק שנדרש ממני לקום מהספה ולעשות אותם.
שאלתי היא מה עושים?
איזה סוגי ספורט כדאי לעשות ואיזה מזיק? האם יש קשר בין תזונה לפיברו ואם כן האם יש תזונאים מיוחדים או שכדאי ללכת לתזונאי רגיל? האם יש משהו נוסף שיכול לסייע בכאבים ובעייפות? אני מרגישה חוסר יכולת לעשות דברים הכי בסיסיים כמו להרים את התינוק שלי ולנקות את הבית!!
תודה מראש, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)