מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי פיברו או אחרבוקי10/08/2013
בן. 50 מאובחן מזה 6 שנים בפיברומיאלגיה. עד כה סבלתי מכאבים כפי שמתוארת המחלה. מופשטים כל הגוף. בחצי שנה אחרונה החלו כאבים שלא חשתי אף פעם בחזה 24 שעות ביממה עם שינוים בעוצמת הכאב מתחזק בחשיפה לקור מזגנים נשימה עמוקה. הפעלת לחץ מתון על החזה פעלות שמשפיעה על החזה הרמת ידים התכופפות וכו. נשלל גורם קרדיאולגי. ראומוטולוגית ראתה ct חזה ולמרות שכתוב בריאות: אחיורור יתר .שינוים פיברוטים בפסגות. אמרה שלדעתה לא מראות. אלא מפיברומיאלגיה משהו עם סינובטיס.
שאלתי היא כזו אנחנו כחולי פיברו נתקלים רבות אצל רופאים שכשיש בעיה רפואית נוטים לזרוק על פיברו למרות שלא תמיד קשור.
אני שואל משלוש סיבות:
1. האני הפנימי שלי אומר שאני בכל זאת צריך לראות רופא ראות כולל תפקודי ראות מלאים וכן לראות אורטופד כדי לשלול דעתכם.
2 אם זה פיברו אפשר להסביר מ הקשר לחזה למה כואב כי יודע שקיים אבל פחות שכיח במחלה..
3 מתחיל ליריקה השבוע (הציעו לפני שנה לפני כאבי חזה והחלטתי לא לקחת) אם זה פיברו הליריקה יכולה לעזור לכאב חזה אציין שלקחתי עד כה אל טורט מרינול טגרטול סי מבלטה טרמטקס בקלוסיל ללא הועיל הסי מבלטה מעט עזר אך הופסק עקב שינוי בתפקודיו כבד.
אודה התייחסותכם לכל שאלה בנפרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פיברו או אחר - תגובה
ד''ר אעמר סוהיל13/10/2013התיאור שלך הוא לכאב מוסקולוסקליטאלי, עם רגישות בצלע שריר קדמת בית החזה. מופיע עם קשר וגם בלי קשר לפיברומיאלגיה. לעיתים מגיב למשככי כאבים ומשחה מקומית מוגם US טיפולי בפיזיוטרפיה אך חלק מהאנשים זקוקים להזרקה מקומית באתר הרגישות הממוקדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)