מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיברומיאלגיה בגלל אלימותלונה24/01/2015
אני עובדת שנפגעה פיזית ונפשית מאלימות קשה במקום העבודה וממערכת שהתנכרה ולא תמכה . בנוסף לאיברים שנפגעו והקושי הנפשי כתוצאה מכך , בעקבות המקרה אובחנתי כפוסטראומטית, לאחר כשנה מהתקיפה של כאבים מפושטים ובירור רפואי מקיף נמצא שאני סובלת גם מפיברומיאלגיה .
שאלתי היא האם לדעתכם יכול להיות שמחלת הפיברומיאלגיה היא על רקע המצב הנפשי שאני נתונה בו מאז המקרה ? האם נתקלתם במקרים דומים ?אנא הסבירו את דעתכם . תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה בגלל אלימות - תגובה
רועי צור24/01/2015שלום לונה,
צר לי לשמוע על המקרה שלך ועל הסבל שעברת ועוברת כתוצאה ממנו.
פיברומיאלגיה ותסמונת התשישות הכרונית הן תסמונות הפורצות לאחר תקופות סטרסוגניות וארועי חיים מלחיצים כגון תאונת דרכים, מוות במשפחה וארועים טראומטיים אחרים כגון המקרה שלך. הגוף שלנו עובד במחזורים של דריכות והרפיה. כאשר הגוף נמצא במתח ישנה התגייסות של המשאבים הפיזיים והנפשיים של האדם כדי לעבור את התקופה הקשה. לאחר מכן ישנה תקופה של הרפיה וירידת מתח. חולים רבים מעידים כי בתקופה זו התפרצה המחלה שלהם. ישנם עדויות של כי תסמונות אלו קשורות למערכת העצבים האוטונומית האחראית למחזורי הדריכות וההרפייה בגופנו ובאזורים אלה במוח. להתמודדות עם מתחים ולחצים ישנה השפעה גדולה על התמודדות עם התסמונת. אני
אני מאחל לך רפואה שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)