האם מדובר בהחמרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מדובר בהחמרה?
    אורה
    05/05/2015

שלום רב!
    אבחנו אותי לפני כ-5 שנים עם פיברומיאלגיה. היו לי כל מיני תקופות. קשות וקלות. עד לפני חצי שנה הייתה לי תקופה טובה מאוד ארוכה. לפני כחצי שנה קרו כל מיני אירועים לא קלים- ביניהם אבחנו את בני הצעיר ככל הנראה כסובל מפיגור (עוד לא ידוע באיזו רמה כי הוא ממש קטן). כחודש לאחר מכן התחלתי לחוש שוב את כאבי הפרקים המוכרים כל כך, וזה המשיך בכאבי שרירים (מה שקודם לא היה), כאבי בטן ושלשולים ועצירות לסירוגין. בלי קשר, אני מטופלת אצל רופא גסטרו שלא עשה מזה עניין ושלח אותי לכמה בדיקות- (אולטרא סאונד, גסטרוסקופיה ותבחין נשיפה שיצא שלילי) הסיכום, דלקת קלה בתריסריון וטיפול בנקסיום. לאחר מכן, התחלתי לסבול גם מסחרחורת די קבועה שאינה רוצה לעבור וגם לה לא מצאו שום סיבה רפואית (ועשו לי המון בדיקות). האם בעיות העיכול קשורות לפיברו? האם הסחרחורת קשורה?
    תודה רבה
    אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מדובר בהחמרה?

הוספת תגובה

• האם מדובר בהחמרה? - תגובה

רועי צור
    07/05/2015

היי אורה,

רפואה שלמה. מעי רגיז הוא בהחלט סימפטום של פיברומיאלגיה כמו כן הסחרחורות. חולים רבים מדווחים על הסימפטומים הללו כאשר הם מופיעים לסירוגין ובדרגות חומרה שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו