מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לפיברו+האם חייב לבדוקיעל21/12/2015
שלום וברכה,
שמי יעל, בת 29 בקרוב, נשואה ואם לשלושה
מאז שאני זוכרת את עצמי - מאז הלידות ליתר דיוק, תמיד היו לי מידי פעם כאבים משונים בכל מיני איברים בגוף, תמיד משהו היה כואב לי , בעיקר כאבי ראש שהיו מגיעים בתקופות של מתח / חרדה / הריון וכו, אך כרגע הם פחות מורגשים כי טיפלתי בעניין החרדות. אך בשנה האחרונה שמתי לב לזה יותר, ולאחרונה ממש בחודש האחרון התחלתי לחוש כאבים הדומים מאוד לתיאורים של פיברומיאלגיה, כאבים שיותר קשורים לשרירים או לפרקים אני לא יודעת אם אני מתארת את זה נכון
כאילו מישהו תופס אותי חזק באיזור הכאב, ברגל או ביד , גם יש לי כאב חד באגן שמאל שמקרין לי לרגל שמאל. ומידי פעם כאבי גב תחתון וגם יכול לקרות לפעמים כאבים בזרועות ובאצבעות
אני מצד אחד מאוד חוששת מזה מפני שאיני יודעת אם זו מחלה שמידרדרת או נשארת ככה כמו שהיא.
החשש העיקרי שלי הוא שלא אוכל להמשיך בספורט שאני אוהבת - אני רוקדת זומבה פעמיים עד שלושה בשבוע. לא הייתי בחוג כשלושה שבועות ואתמול כן הלכתי ודי הצלחתי לרקוד ואף במהלך הריקוד חלק מהכאבים השתחררו.
השאלות שלי הן כאלה:
-האם חייב לבדוק את זה או שזו מחלה שלא חייבת להיות מאובחנת ואפשר לנסות להתעלם וללמוד לחיות עם זה / או שהאם זה משהו שחובה לאבחן על מנת לדעת מה מותר לי ומה אסור על מנת לא להחמיר את המצב
- האם אני יכולה להמשיך לרקוד זומבה?
- האם הכאבים שאני מתארת מתאימים לתיאורים של פיברומיאלגיה?
חשוב לי לציין, אמנם יש לי עודף משקל אך אני בתהליך הרזיה ואני מאוד מודעת לאורח חיים בריא, תזונה מאוזנת ובריאה וספורט
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפיתרפיה
הילמר12/01/2016אפיתרפיה – ריפוי בעקיצות דבורים
אפיתרפיה היא שיטת טיפול אשר עושה שימוש בתוצרי כוורת לריפוי האדם ושיפור תזונתו.
עוד בימי קדם נהג האדם להיעזר בתוצרי כוורת לריפוי תחלואים שונים. כיום, נעשה שימוש נרחב באפיתרפיה בסין, ביפן, ברוסייה וארצות מזרח אירופה.
על תוצרי הכוורת נמנים: הפרופוליס, שעוות דבורים, ארס דבורים, מזון מלכות, אבקת פרחים, וכמובן – הדבש.
ריפוי בעקיצות דבורים יהיה אפקטיבי כאשר הוא מכיל תוצרי כוורת טבעיים ולא מעובדים ולכן מומלץ להעזר בתוצרי דבורים שמקורם בכוורות ביו אורגניות כדי למקסם את השפעתם של החומרים התזונתיים המצויים בשפע בתוצרי הכוורת והנחוצים לאדם (פחמימות, שומנים, חלבונים, ויטמינים ומינרלים). ערכם הביולוגי מיוחס לכמות עשירה של אנזימים, חומצות אמינו, חומרים אנטיביוטיים אנטי דלקתיים והורמונים טבעיים.
במקרים רבים ריפוי בעקיצות דבורים משלב גם טיפול באכילת תוספי תזונה מהכוורת כגון: אבקת פרחים, פרופוליס, מזון מלכות ודבש.
דיקור בארס דבורים, נועד לטיפול במקרים של כאבים חזקים ויעיל במיוחד נגד דלקות מערכתיות כגון דלקות פרקים ודלקות ראומטיות (ארטריטיס), שיגרון ניווני, טרשת נפוצה, פצעים כרוניים, לחץ דם גבוה, אסתמה, חולשות של המערכת החיסונית ומחלות כרוניות אחרות.
מרכיביו העיקריים של ארס דבורים הוא המליטין והאדולפין. לחומרים אלה תכונה אנטי דלקתית וביו אנרגטית בעצמה גדולה פי ארבע מזו של קורטיזון.
ריפוי בעקיצות דבורים מאפשר לשחרר את המטופל מהתמכרות לתרופות סינתטיות כגון סטרואידים ונמצא יעיל כטיפול מיטיב אף במקרים מסוימים של סרטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)