כאבים ... הבדיקות תקינות... ויש תהליך ניווני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ... הבדיקות תקינות... ויש תהליך ניווני
    מירי ה.השרון
    13/04/2016

שלום, אני אחרי ביקורת ראומטולוג אתמול וביקורת אורטופד לפני כחודש ואחרי סידרה של בדיקות: CT גב תחתון, מיפוי עצמות, EMG גפיים תחתונות
    הרופאים טוענים שהבדיקות תקינות... יש תהליך ניווני... כמובן שהציעו כדורים... האורטופד הציע זריקות קורטיזון ישירות למקום הכואב
    מזה למעלה משנה שאני מתלוננת על כאבים באזור מפרק הירך... בשני הצדדים כך שהנגיעה במקום כואבת...
    ברקע יש סרטן שד... הוצאת גוש ובלוטות לימפה בצד ימין... כימותרפיה והקרנות לפני 7 שנים פלוס...
    פריצת דיסק גב תחתון... וחוליות ע"ש צווארי שמקרין ליד שמאל... קשיון של פרקי הידיים... כל הזמן עייפה... נרדמת בכל מצב...
    הראומטולוג אתמול אמר לי שתוצאות הבדיקות שלי תקינות...
    אבל כואב לי !!!
    אני עושה הליכות של 30-45 דקות כשאני מסוגלת ללכת על הרגליים...
    כרגע מזה כחודש עושה טיפולי רפואה משלימה: דיקור שיאצו ופלנדקרייז ולאחר מכן רוצה להיכנס לרוטינה של פילאטיס מכשירים...
    איך אפשר לדעת אם מה שיש לי זה פיברומיאלגיה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבר ביד שמאל צילום מייפוי עצמות

דניאל
    19/04/2016

שלום לפני שבוע נפל עלי בעבודה ארגזים של אקונומיקה על יד שמאל ניגשתי לטרם ושם בחנו שבר באמה נגשתי לאורטופד הוא שם לי גבס ושלח אותי למיפוי עצמות התוצאה בתמונה האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה התוצאה ועם אכן רואים שבר או משו חריג ביד שמאל אשמח לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו