מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ... הבדיקות תקינות... ויש תהליך ניוונימירי ה.השרון13/04/2016
שלום, אני אחרי ביקורת ראומטולוג אתמול וביקורת אורטופד לפני כחודש ואחרי סידרה של בדיקות: CT גב תחתון, מיפוי עצמות, EMG גפיים תחתונות
הרופאים טוענים שהבדיקות תקינות... יש תהליך ניווני... כמובן שהציעו כדורים... האורטופד הציע זריקות קורטיזון ישירות למקום הכואב
מזה למעלה משנה שאני מתלוננת על כאבים באזור מפרק הירך... בשני הצדדים כך שהנגיעה במקום כואבת...
ברקע יש סרטן שד... הוצאת גוש ובלוטות לימפה בצד ימין... כימותרפיה והקרנות לפני 7 שנים פלוס...
פריצת דיסק גב תחתון... וחוליות ע"ש צווארי שמקרין ליד שמאל... קשיון של פרקי הידיים... כל הזמן עייפה... נרדמת בכל מצב...
הראומטולוג אתמול אמר לי שתוצאות הבדיקות שלי תקינות...
אבל כואב לי !!!
אני עושה הליכות של 30-45 דקות כשאני מסוגלת ללכת על הרגליים...
כרגע מזה כחודש עושה טיפולי רפואה משלימה: דיקור שיאצו ופלנדקרייז ולאחר מכן רוצה להיכנס לרוטינה של פילאטיס מכשירים...
איך אפשר לדעת אם מה שיש לי זה פיברומיאלגיה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר ביד שמאל צילום מייפוי עצמות
דניאל19/04/2016שלום לפני שבוע נפל עלי בעבודה ארגזים של אקונומיקה על יד שמאל ניגשתי לטרם ושם בחנו שבר באמה נגשתי לאורטופד הוא שם לי גבס ושלח אותי למיפוי עצמות התוצאה בתמונה האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה התוצאה ועם אכן רואים שבר או משו חריג ביד שמאל אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)